Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stern-des-südens
Hvor er det pinligt at så mange ikke har sat sig ordentligt ind i sagerne. Bl.a. med Özil.
Men at smide en farvet kommentar, det skal man!
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Skrevet af Arriba
Ja et gult kort var nok for dem til at trække i land, undskyld ikke engang et gult, men en trussel om at man vil modtage et gult kort.
Hele verden griner over at Tyskland leger hellige og laver handler med Qatar og ja dem der handler med Qatar samtidigt med de prøver og lege moralbetjente udstiller deres hykleri og dobbeltmorale.
Nu begynder du det der med menneskerettigheder DET ER VED LOV ULOVLIGT OG VÆRE HOMOSEKSUEL I QATAR det svare til at da VM blev holdt i Tyskland i 06 at de muslimske landshold tog armbind på for et forbud mod alkohol eller lignende der ikke stemmer overens med DERES værdier, men det gjorde de selfølgelig ikke, kan du se hvad jeg mener nu? Jeg mener ikke jeg kan skære det ud i pap mere end det.
Skrevet af EisernUnion!
Arriba Kane var den første der skulle bære regnbuebind. Hvor er din forargelse over at han lod være? Du virker meget fokuseret på tysk energipolitik som intet har med fodbold at gøre. Hvad med alle de mellemøstlige penge i Premier League? Gør det ikke briterne til hyklere? Eller er det kun energipolitik der kan gøre et land hyklerisk?

Du virker meget selektiv. Og tak for din opsumering af homorettigheder i Qatar. Jeg har læst det i nyhederne inden du her frembringer det som en lidt forsinket verdensnyhed.
Skrevet af EisernUnion!
Vicente hvad er din holdning til de mange mellemøstlige penge i engelsk fodbold og de mange velhavende kleptokratiske russere der stadig bor uhindret London? Intet hykleri her? Ingen problemer i forhold til Ukraine og sikkerhedspolitik generelt? Ingen problemer med regnbue-rettigheder i rusland eller saudi-arabien?
Skrevet af Fjelle80
@eisernunion
Kan det være de har nogle holdninger til engelsk fodbold i tråde der omhandler netop det. Så har de holdninger til Neuer i tråde der omhandler ham. Hvis de så har en holdning til vejret eller farven rød, så kan de skrive om det I tråde der omhandler det.
Skrevet af EisernUnion!
Det forekommer mig bare underligt at man blander tysk energipolitik ind i noget med rettigheder uagtet at tyskerne er nød til at forsyne sig med energi fra andre end russerne den meget mere alvorkige situation i Ukraine taget i betragtning.

Jeg antager at de skam er dybt forargede over alle der handler med, dyrker sport i eller har handelsforbindelser med Qatar. Jeg undrer mig bare over det selektive i at Neuer skal stå til ansvar for den tyske regerings enerigipolitik. Det virker meget søgt og uendeligt naivt.
Skrevet af Fjelle80
"Jeg undrer mig bare over det selektive i at Neuer skal stå til ansvar for den tyske regerings enerigipolitik. Det virker meget søgt og uendeligt naivt."

Det ville da klæde ham at have en offentlig holdning til hans eget lands ageren, når nu han har så travlt med andre lande.
Skrevet af EisernUnion!
Fjelle. Gælder det alle der spiller i Qatar eller kun Neuer? Og hvor er problemerne i Tyskland og de øvrige lande der har sendt hold til VM?
Skrevet af Pep Guardiola
Hvorfor taler vi om energipolitik og menneskerettigheder som om det er relateret? Er det verdens kompleksitet i har svært ved at få hovedet omkring?
Og er der seriøst nogle herinde som mener at menneskerettigheder er et politisk tema? Som kunne blive diskuteret i Folketingssalen eller i Debatten, som vores energipolitik jævnligt bliver det? Er det 1:1 det samme i jeres verden?
Har i nogensinde set nogle danske politikere diskutere energipolitik? Jeg har. Men jeg har godt nok aldrig set nogen diskutere, hvorvidt vi skal efterleve menneskerettighederne eller sige at det var nok for nu med dem.

Tyskland er ikke på vej til at invadere Qatar, eller tvinge noget ned over hovederne på dem. Deres landshold tager på en stille og harmløst afstand fra noget der strider med alt hvad de står for - og hvad FIFA selv hævder at stå for.
Når spillerne bliver dikteret til Qatar, af FIFA, på baggrund af en åbenlys korruptionsskandale - og jo, når truslen om udelukkelse fra al landsholdsfodbold i optil flere slutrunder er reel, såfremt de boycotter, så bliver det dikteret - så er det vel fair nok at man med et anførerbånd eller en hånd for munden, udtrykker sin utilfredshed med hvordan arrangementet er blevet til. Uagtet at man er afhængig af deres olie for at få landet til at køre rundt.

Hvordan nogen, fra deres trygge sofa i Danmark, kan anse det for kontroversielt at tage afstand fra 6.500 døde, pinte slaver, ved et købt VM i et land, hvor homoseksuelle ikke er velkomne til at komme og se kampene, med noget så uskyldigt som en hånd for munden og et par regnbuer… Det kommer jeg ikke til at forstå, men det er langt mere hyklerisk i min optik.

En ting er at vi er afhængige af Qatar til at holde vores liv kørende (for hvad er reelt alternativet der foreslår? At tyskerne kører uden gas og olie herfra og frem!?), men derfra til, uden nogen indsigelse, at være en del af et produkt man åbenlyst og med god grund, ikke kan se sig selv i er der immervæk et stykke.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Men det tyske landshold har magt til at forsøge at diktere hvordan loven i et andet land skal være eller hvad skal man fatte af det du skriver?
Kan du selv se hykleriet nu ?


Hold kæft det her er dumt. Enten kan du ikke læse en simpel sætning, ellers vil du ikke forstå det? Hvad enten du vælger, så er det sgu trist.

De skal lære og se indad hele verden griner af dem over den gasaftale jeg tør vædde med at spillere som Neuer og Goretzka kigger ned i jorden og føler sig bedraget af den tyske regering, hvad i alverden har man protesteret for? Når ens værdier ikke engang er en gasaftale værd, glem gas ikke engang et gult kort værd! Jeg må le

Hvor er det her dog trist. Læs dog forhelvede artiklen inden du kommenterer yderligere.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af EisernUnion!
Hvor forsøger Neuer at diktere hvad der skal ske i Qatar? Er “kritisere” og “diktere” det samme?

Ens værdier ikke engang er en gasaftale værd. Skal alt samarbejde med Qatar så stoppes? Skal the Shard i London så rives ned fordi den er bygget af den qatariske stat? Eller er de britiske værdier ikke engang en skyskraber værd?
Skrevet af Fjelle80
"Gælder det alle der spiller i Qatar eller kun Neuer? "

Som jeg skrev tidligere, så handler denne artikel om Neuer (og Goretzka). Derfor er det ham jeg skriver om.
Men ja, det gælder alle spillere. Og tastatur krigere rundt om i verden.
Skrevet af Arriba
Jeg tror ikke du har lært og læse? Hvad er meningen med det og tage det armbind på? Den besked du sender med det armbind er ulovligt i det pågældende land så forklar mig hvad formålet er med det?
Tror skam det dig der både skal lære at læse og forstå både artiklen og min kommentar, Neuer og Goretzka var så opsatte på det her, men tyske regering er så kolde at de midt i det hele laver en aftale med Qatar.
Skrevet af Arriba
Jeg glæder mig til at høre hvor meget i kommer til at brokke jer over VM 2026 i USA landet med flest fængslede, angreb på skoler, abortklinikker, og angreb på flere homodiskoteker, statsracisme og når jeg skriver angreb så mener jeg ikke en tosse der vifter med armene nej skyderier er hvad der sker de steder, væltet over 50 regeringer verden over siden 2. Verdenskrig. USA er klart den mest krigsgale nation i verdenshistorien har startet så mange konflikter og destabiliseret så mange områder i verden , hvorfor kommer i ikke til at sige noget der? Fordi TV2 ikke vil gøre? Begynd at danne jeres egne holdninger og ikke et manipuleret et fra the Guardian eller tv2 som lyver og indoktrinere befolkning samt stigmatisere.
Skrevet af Bolabrasil
Hvor har vi det dog godt her i lille Danmark.
Sådan at kunne sidde bag tastaturet og løse samtlige kriser i verden.
Det må være dejligt at være så fri, især fra amerika som jo er det vildeste onde.

Du kan pakke dit lort sammen og så kan du blive vist døren.
USA er ikke perfekt, men de har valg hvert fjerde år og nogle gange bliver der valgt en eller anden sindssyg stodder der lige skal ud og pisse territorier af.
Det er der kommet mere lort end lagkage ud af, men vi kan vel godt blive enige om at verden ville se en del anderledes ud, havde USA ikke handlet som den har gjort igennem tiderne.

Hvor så du iøvrigt gerne VM blive afholdt?
England? Er de bedre end USA?
Danmark? Er vi bedre end USA?
Sverige? Er de bedre end USA?
Etc.!

Vi kunne selvfølgelig også bare nedlægge lortet!
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af Arriba
Hahaha så fordi de har valg hvert fjerde år så er det ligemeget hvad der sker i landet!? Mage til hykleri!
Så når amerikanere skyder folk i LGBTQ diskoteker, så det ligemeget fordi de har valg hvert fjerde år? Sorte der til den dag idag alene på baggrund af deres hudfarve skal skydes eller i fængsel og udsættes for statsracisme. Invadere lande som de lyster destabilisere flere dele af verden. Guantanamo fængsel? Har du om det?
Nogle gange bliver der valgt en syg stodder? Lever du stadig i den illusion om at den siddende præsident i USA nogen som helst magt har? Det er ren og skær lobbyisme og et topstyret land, fuldstændig ligegyldigt hvem der sidder på den post.
Og til det sidste du skriver om hvor VM bliver afholdt, er ret ligeglad hvor det bliver afholdt, men hvis man kritisere Qatar for hvordan de gøre tingene og bla bla bla alt den propaganda man har ført imod dem, så skal man eddermame have sit på det rene eller også huske og italesætte og kritisere for eksempel USA fordi de har så værtskabet næste gang, hvis ikke så er det jo ren og skær racisme og islamofobi kritikken af Qatar er bundet ud i som jeg har forklaret og skrevet om ved tidligere indlæg.

Skrevet af Hammers4ever
@Bolabrasil

Du kan lige så godt opgive den kamp, nogle mennesker vælger blot at leve i en eller anden drømmeverden som du ikke kan ændre på uanset hvor meget du så end forsøger

USA er klart den mest krigsgale nation i verdenshistorien har startet så mange konflikter og destabiliseret så mange områder i verden


Bevares de er ikke perfekte, men vi har stadig så meget at takke dem for

Og steder som Irak og Afghanistan? det har sgu alle dage været destabiliseret i Mellemøsten, jeg har haft toiletbesøg af længere varighed end perioderne med fred dernede
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
annonce
0