Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Newcastle lurer på Rasmus Højlund

Skrevet af bold
ons 10. aug 06:52

Rasmus Højlund har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere klubber. Nu er Newcastle angiveligt også interesseret i den unge angriber. Læs hele nyheden her
Skrevet af ToonInStoke
Nej tak. Newcastle mangler en backup til Calum Wilson og jeg er ikke overbevist om at Højlund er god nok til det, slet ikke med tanke på Wilson´s skadeshistorik.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Socialistens
Håber han er tilstrækkeligt bevidst om sin omverden, til at sige nej til diktaturet.
Skrevet af Toon Toon!
Nu har jeg ikke set ham spille, så har svært ved at vurdere talent og potentiale, men vi er sikkert interesserede, fordi han som type passer fint ind i vores high-intensity powerfodbold (som jeg forstår det er det sådan vi vil spille). Og det inkluderer jo omstillingsbold, hvor han øjensynligt har stærke forcer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af tænkligeoverdet
Flot salg af PC og FCK. Karamoko og Babacar er klar federe spillere.
Skrevet af Chris1234
Nu var det jo ikke fordi han brændte banen af og kørte folk over i Superligaen, og han fik okay med chancer.

Han fået fuld tillid i Sturm Graz og det har han udnyttet til fulde. Men nu skal man altså lige huske det er den østrigske liga. Der er nu engang et stykke op til top 5 ligaerne.

Men jeg under ham al den succes og håber han bliver den nye Haaland :)
Skrevet af Arnemanden
Håber fck har en god videresalgsklausul.
Skrevet af Shamran
Den østrigste liga ligger aktuelt nr. 9 på UEFA´ coef. rangliste hvor den danske ligger nr. 18 så måske man skulle starte med at give lidt respekt til andre ligaer og omvendt fremstå ydmyg om egen liga inden man udstiller sin uvidenhed herinde.

Der er åbenlys en grund til at østrigske klubber klarer sig væsentligt bedre end danske i Europa og det handler bla. om flere penge i et større marked end det danske, der afføder bedre spillere. Når Højlund af en del dernede er udpeget som den næste Haaland, spiller fast på et tophold dernede og lige har scoret i Ch.L som teenager så er manden overraskende nok ikke uinteressant for et større marked og ej heller for det danske landshold på sigt hvis han fortsætter i det tempo da vi trods alt ikke har et hav af angribere der har succes i udlandet at trække på - ja det er vel ret beset kun Corner der for alvor laver mål i udlandet af angribere med dansk pas, udover Højlund.
Skrevet af kaj ikast
En helt igennem fuldstændig håbløs beslutning at man lod Højlund gå!
Skrevet af AS Giallorossi
Husker mange FCK fans der roste salget (særlig prisen) håber ikke det er de samme som nu håner at FCK lod ham gå ;) tænker at det ikke var gået så godt hvis han var blevet, alle glade - husk FCK også takkede nej til Haaland, de har jo ikke krystalkugler
Skrevet af peanuts(s)
Der er sikkert mange sjove spillere der kunne være endt i danske klubber, sådan frit fra leveren mindes jeg at Luca Modric kunne have været endt i BIF, Lewandowski i OB og Michael Essien i FCM.

Som jeg husker det så valgte Haaland til sidst Molde p.g.a OGS som havde været hans helt store idol
Skrevet af Manchester United for life
Spot on @kajikast og @shamran
Skrevet af konge44
Jeg håber at han bliver hvor han er og forsætter sin målscore, for så er han klart i spil til VM senere på året
Skrevet af FodboldFest
Bliv væk, hvis du har lidt selvrespekt!

Seneste eksempel på hvorfor: Tidligere Twitter-ansat i USA er kendt skyldig i at give informationer om personer, der kritiserede styret

https://ekstrabladet.dk/nyheder/tidligere-twitter-ansat-risikerer-20-aars-faengsel-spionerede-for-saudi-arabien/9372664

Den handel skulle aldrig, aldrig, aldrig være godkendt af sørgelige Premier League. Men det skete, og nu er det så spillere og trænere osv. der skal påvirkes af fans. Hvis man tager til Newcastle skal man buhes og udstilles imo.
Landsholdet/OB
Skrevet af ToonInStoke
Jamen så buh du... :)
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af grumblesnake
@Shamran

Det er vildt at du kan nævne den østrigske liga uden at nævne Salzburg. Jo der er masser af penge i ligaen, 3/4 ligger bare i en enkelt klub. Hvis vi placerede FCK og FCM i ligaen ville de være klare favoritter til 2. og 3. pladsen.
Når man ser bort fra Salzburg, er det også meget begrænset med resultater i Europa. Det er jo dem der trækker ligaen op.

Det kan da godt være at Højlund bliver en stor stjerne, men jeg skal se ham i en anden ligaen før jeg tror på det. Baden Frederiksen scorede også bunkevis af mål for Tirol, men han har jo ikke ligefrem smadret Æresdivisionen.
Skrevet af Toon Toon!
Ja jeg tænkte godt nok også, at det vel primært var salzburg, der trak den liga op.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af FodboldFest
Jamen så buh du... :)

Ja - men er det egentlig ikke på tide at Newcastlefans gør det samme? Eller er det bare så fedt med pengene, uanset hvor de kommer fra?
Landsholdet/OB
Skrevet af NUFC-support
@Fodboldfest. Nu har vi alle forstået at du er en frelst herre, der har valgt at afstå fra alle varer der stammer fra diktatoriske styrer. Det bliver nok en anelse koldt til vinter, men til gengæld giver det varmen at cykle, bare husk at cyklen ikke må være produceret i Kina som stort set alle bliver det. ELLER gælder det kun fodbold når du vælger at være moralens vogter.
annonce
0