Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Newcastle lurer på Rasmus Højlund

ons 10. aug 06:52

Rasmus Højlund har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere klubber. Nu er Newcastle angiveligt også interesseret i den unge angriber. Læs hele nyheden her
Nej tak. Newcastle mangler en backup til Calum Wilson og jeg er ikke overbevist om at Højlund er god nok til det, slet ikke med tanke på Wilson´s skadeshistorik.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Håber han er tilstrækkeligt bevidst om sin omverden, til at sige nej til diktaturet.
Nu har jeg ikke set ham spille, så har svært ved at vurdere talent og potentiale, men vi er sikkert interesserede, fordi han som type passer fint ind i vores high-intensity powerfodbold (som jeg forstår det er det sådan vi vil spille). Og det inkluderer jo omstillingsbold, hvor han øjensynligt har stærke forcer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Flot salg af PC og FCK. Karamoko og Babacar er klar federe spillere.
Nu var det jo ikke fordi han brændte banen af og kørte folk over i Superligaen, og han fik okay med chancer.

Han fået fuld tillid i Sturm Graz og det har han udnyttet til fulde. Men nu skal man altså lige huske det er den østrigske liga. Der er nu engang et stykke op til top 5 ligaerne.

Men jeg under ham al den succes og håber han bliver den nye Haaland :)
Håber fck har en god videresalgsklausul.
Den østrigste liga ligger aktuelt nr. 9 på UEFA´ coef. rangliste hvor den danske ligger nr. 18 så måske man skulle starte med at give lidt respekt til andre ligaer og omvendt fremstå ydmyg om egen liga inden man udstiller sin uvidenhed herinde.

Der er åbenlys en grund til at østrigske klubber klarer sig væsentligt bedre end danske i Europa og det handler bla. om flere penge i et større marked end det danske, der afføder bedre spillere. Når Højlund af en del dernede er udpeget som den næste Haaland, spiller fast på et tophold dernede og lige har scoret i Ch.L som teenager så er manden overraskende nok ikke uinteressant for et større marked og ej heller for det danske landshold på sigt hvis han fortsætter i det tempo da vi trods alt ikke har et hav af angribere der har succes i udlandet at trække på - ja det er vel ret beset kun Corner der for alvor laver mål i udlandet af angribere med dansk pas, udover Højlund.
En helt igennem fuldstændig håbløs beslutning at man lod Højlund gå!
Husker mange FCK fans der roste salget (særlig prisen) håber ikke det er de samme som nu håner at FCK lod ham gå ;) tænker at det ikke var gået så godt hvis han var blevet, alle glade - husk FCK også takkede nej til Haaland, de har jo ikke krystalkugler
Der er sikkert mange sjove spillere der kunne være endt i danske klubber, sådan frit fra leveren mindes jeg at Luca Modric kunne have været endt i BIF, Lewandowski i OB og Michael Essien i FCM.

Som jeg husker det så valgte Haaland til sidst Molde p.g.a OGS som havde været hans helt store idol
annonce