Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: PL-klub jagter Thomas Delaney

tir 18. maj 2021

Premier League-klubben Southampton er ifølge ESPN varm på Thomas Delaney i Dortmund. Han skulle koste i omegnen af 75 millioner kroner.Læs hele nyheden her
Hvis det bliver muligt skal han slå til med det samme.

Sidste chancer for at spille i Premier League og tjene til pensionen.
Rasmus Marvits
Et skifte der ville give mening. Han har efterhånden opnået hvad, han kan med Dortmund og virker i højere og højere grad som en breddespiller.
I forhold til alderen så skal det også til at være nu, hvis han han vil prøve PL. Hvilket han jo har ytret ønsker om før. Southampton er en fin midterklub på Delaneys niveau.
Det ville være et stort scoop af Southampton.

Fast mand på landsholdet, højt bundniveau, en kriger som ethvert omklædningsrum ville have gavn af. Tror sagtens han kunne spille på et trin højere som Leicester, Everton eller Arsenal. Sagtens.
@kajus

Nah. Han er simpelthen ikke god nok på bolden. Hans begrænsninger teknisk er blevet udstillet tit og ofte.
Hvis han er smart, så venter han 1 år og smutter på en free transfer.
.
ABC@

mener at have læst at Delaney tjener omkring 40 millioner om året i Dortmund, så han går nok ikke sulten i seng
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
@ABCDE FC

Der betales ikke højere løn i Southampton end i Dortmund.

I Dortmund tjener Delaney mellem 5 -7 mio Euro om året. Det ved jeg ikke om han kommer til at tjene i Southampton? Tror mere på, at han kommer til at gå ned i løn på sådan et skifte.

Jeg undrer mig over, at folk går rundt og tror, at der betales meget bedre løn i PrL midterklubber end i tyske, italienske og spanske topklubber. Det er altså ikke tilfældet.

Jeg tror, at Delaney lige nu tjener tæt på det maksimale som nogen europæisk klub er villig til at give ham i løn.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
@Sims91

Hans forcer er ikke på bolden, nej. Men han har alligevel haft succes på et Dortmund hold, der spiller langt hurtigere og teknisk end de fleste PL hold. Hans rolle nu er jo heller ikke teknisk spilfordeler, men en 6er der tager de fysiske slagsmål på midtbanen. Denne rolle ville han nemt kunne tage med til PL.
@Bookel
Du mener det er smart at tilbringe et år som bænkevarmer.

Witsel kommer tilbage nu og Dortmund satser 100% på at de unge bærer dem frem sammen med 2-3 stjerner (hvilket virker klogt) alle talenter ser at Dortmund er den gode vej ind i topfodbold.

Det betyder at han ender som nødløsning hvis der er mange skader. Han er 29 og har nok kun 1-2 transfervinduer til at få lavet et sidste godt skifte.

Har man muligheden for prl som 29 årige, så tager man den. Ikke for penge, men oplevelsen.
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Det ville være fornuftigt af Delaney. Sportsligt går han en del ned, men han bliver fast mand, som han var i Werder.

Det må være det vigtigste kriterium. Han oplever ikke samme stemning som i Bundesligaen og især Dortmund, men hans vej til Dortmund-holdet bliver længere og længere. Selv en spiller som Julian Brandt har svært ved at få plads på holdet, og hvis Sancho skubbes afsted her til sommer, som der vist er en gentlemanaftale om, så bliver der igen købt talenter til holdet. Og hvem ved, i hvilken rolle Rose ser Delaneys rolle. Han er en marginalspiller.

Det har været en ære at have haft Delaney i Bundesligaen, men ud fra kriterier om spilletid ville det være et fornuftigt valg. Pengene og de store kampe samt stemningen må han så som sagt også give afkald på.
annonce