Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: PL-klub jagter Thomas Delaney

Skrevet af bold
tir 18. maj 2021

Premier League-klubben Southampton er ifølge ESPN varm på Thomas Delaney i Dortmund. Han skulle koste i omegnen af 75 millioner kroner.Læs hele nyheden her
Skrevet af ABCDE FC
Hvis det bliver muligt skal han slå til med det samme.

Sidste chancer for at spille i Premier League og tjene til pensionen.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af Sims91
Et skifte der ville give mening. Han har efterhånden opnået hvad, han kan med Dortmund og virker i højere og højere grad som en breddespiller.
I forhold til alderen så skal det også til at være nu, hvis han han vil prøve PL. Hvilket han jo har ytret ønsker om før. Southampton er en fin midterklub på Delaneys niveau.
Skrevet af Kajus
Det ville være et stort scoop af Southampton.

Fast mand på landsholdet, højt bundniveau, en kriger som ethvert omklædningsrum ville have gavn af. Tror sagtens han kunne spille på et trin højere som Leicester, Everton eller Arsenal. Sagtens.
Skrevet af Sims91
@kajus

Nah. Han er simpelthen ikke god nok på bolden. Hans begrænsninger teknisk er blevet udstillet tit og ofte.
Skrevet af Bookel82
Hvis han er smart, så venter han 1 år og smutter på en free transfer.
.
Skrevet af peanuts
ABC@

mener at have læst at Delaney tjener omkring 40 millioner om året i Dortmund, så han går nok ikke sulten i seng
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Dres
@ABCDE FC

Der betales ikke højere løn i Southampton end i Dortmund.

I Dortmund tjener Delaney mellem 5 -7 mio Euro om året. Det ved jeg ikke om han kommer til at tjene i Southampton? Tror mere på, at han kommer til at gå ned i løn på sådan et skifte.

Jeg undrer mig over, at folk går rundt og tror, at der betales meget bedre løn i PrL midterklubber end i tyske, italienske og spanske topklubber. Det er altså ikke tilfældet.

Jeg tror, at Delaney lige nu tjener tæt på det maksimale som nogen europæisk klub er villig til at give ham i løn.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Kajus
@Sims91

Hans forcer er ikke på bolden, nej. Men han har alligevel haft succes på et Dortmund hold, der spiller langt hurtigere og teknisk end de fleste PL hold. Hans rolle nu er jo heller ikke teknisk spilfordeler, men en 6er der tager de fysiske slagsmål på midtbanen. Denne rolle ville han nemt kunne tage med til PL.
Skrevet af Juniorx
@Bookel
Du mener det er smart at tilbringe et år som bænkevarmer.

Witsel kommer tilbage nu og Dortmund satser 100% på at de unge bærer dem frem sammen med 2-3 stjerner (hvilket virker klogt) alle talenter ser at Dortmund er den gode vej ind i topfodbold.

Det betyder at han ender som nødløsning hvis der er mange skader. Han er 29 og har nok kun 1-2 transfervinduer til at få lavet et sidste godt skifte.

Har man muligheden for prl som 29 årige, så tager man den. Ikke for penge, men oplevelsen.
Skrevet af sansiro
Det ville være fornuftigt af Delaney. Sportsligt går han en del ned, men han bliver fast mand, som han var i Werder.

Det må være det vigtigste kriterium. Han oplever ikke samme stemning som i Bundesligaen og især Dortmund, men hans vej til Dortmund-holdet bliver længere og længere. Selv en spiller som Julian Brandt har svært ved at få plads på holdet, og hvis Sancho skubbes afsted her til sommer, som der vist er en gentlemanaftale om, så bliver der igen købt talenter til holdet. Og hvem ved, i hvilken rolle Rose ser Delaneys rolle. Han er en marginalspiller.

Det har været en ære at have haft Delaney i Bundesligaen, men ud fra kriterier om spilletid ville det være et fornuftigt valg. Pengene og de store kampe samt stemningen må han så som sagt også give afkald på.
Skrevet af Lakris
Nah. Han er simpelthen ikke god nok på bolden. Hans begrænsninger teknisk er blevet udstillet tit og ofte.

Så Dortmund har altså ikke blot signet en spiller der ikke er god nok på bolden, men også - indtil videre - brugt selvsamme dårligt tekniske spiller i 85 kampe - heraf 16 i Champions League.

Selvfølgelig har de ikke det, og selvfølgelig er man god nok til Everton, Leicester og Arsenal, når man er god nok til Dortmund.

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Dres
@Juniorx

Jeg er ret sikker på, at spille foran den gule mur, spille med om det tyske mesterskab og i CL, er noget mere interessant end at spille for en lille PrL midterklub.

Stemningen til kampene i Bundesligaen er ofte også bedre og mere intens end i PrL. Publikum skal selvfølgelig først lige komme tilbage, før dette er en faktor. Men det sker forhåbentligt i løbet af næste sæson.

I sidste ende kommer det meget an på, hvilke planer Marco Rose har med Delaney?

Dahoud og Bellingham har udviklet sig rigtig godt det seneste halve år, og jeg tror Rose vil satse på dem på midtbanen. Så er der én plads tilbage, hvor Delaney skal slås med Can og Witsel.

Can laver efter min mening for mange fejl, og er ikke samme teamplayer som Delaney. Og ingen ved endnu om Witsel kommer rigtigt tilbage? Han er fyldt 32 år, og derudover mangler han også bare den nødvendige aggressivitet i sit spil, som Delaney besidder.

Personligt så jeg helst en midtbane med Delaney, Dahoud og Bellingham, og håber at Rose er af samme opfattelse.

Men uanset hvad, så har de seneste sæsoner vist, at der altid er brug for en spiller som Delaney. Dortmund spiller så mange kampe på en sæson, så han får rigeligt med kampe, selv hvis han ikke er førstevalg.

Delaney er også en super spiller at have truppen, fordi han er så professionel og altid giver sig 100%. Han er et forbillede for de unge spillere. Derfor er han netop også tredje eller fjerde valg som kaptajn.

Så jeg synes, at det ville være en kæmpe fejl af Rose og Dortmund, at lade Delaney gå. Han bidrager med så meget. Både på og uden for banen.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Zalayeta
Ah, de der 6-7 mio EURO, det må være i tilfælde af bonusser ved særligt gode resultater.

Jeg læser mig til, at han tjener omkring 4.mio EURO om året nu.
Skrevet af ByensStolthed92
ABCDE

Nu har jeg set et par opslag fra dig, Det tydeligt for alle du aldrig har været mere end en middelmådig serie 5 spiller i din lokale klub. Drop den signatur og spar dig selv for ydmygelsen gang på gang. Skriv i stedet noget om dit åbenlyse tilhørsforhold til BIF.
Skrevet af Dres
@Zalayeta
Jeg læser mig til, at han tjener omkring 4.mio EURO om året nu.

Så siger vi 5 - 5,5 mio Euro. Hvilket er en middelløn i Dortmund. 4 mio Euro er for lidt.

https://footballleaguefc.com/borussia-dortmund-player-wages/
https://salarysport.com/football/bundesliga/borussia-dortmund/

Det sidste link viser lønnen i engelske pund.

Uanset hvad, så kommer han ikke til at tjene mere i Southampton:

https://salarysport.com/football/premier-league/southampton-f.c./

Delaney tjener lige nu mere i Dortmund end den næstbedst betalte spiller i Southampton.

Følgende 7 PrL klubber har pt. et højere lønbudget end Dortmund:

United, Arsenal, City, Liverpool, Chelsea, Tottenham og Everton.

Så skal Delaney også stige i løn, så skal han nok skifte til én af de klubber. Selvom Dortmund betaler noget højere topløn til sine bedste spillere end Everton gør det.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af beringer
Det er vel et godt tidspunkt..., ser ud til at ´Sotton igen skal til at bygge lidt nyt op, som da de hentede Højbjerg...

Ward-Prowse ser ud til at have alt for højt niveau til os, og kan sagtens se ham i klubber der kæmper med om titlerne (om end jeg helst så at han blev), og enkelte rygter om Romeu og Minamino..., så ryger en del fra midten (forskellige positioner, men alligevel), så vil en rutineret spiller kunne komme ind, og tror faktisk at Delaney vil kunne gøre det godt i Sotton....

Så jeg er ikke afvisende, både for at få gang i en danskers karriere, og for evt. at skærpe vores def. midt position...

Men ja han skal nok gå en smule ned i løn..., men mon ikke det er værd at tage med, for en ny oplevelse, for han har jo ikke ligefrem sultet, og nok smidt en smule til side...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af MR11
Delaney smutter ingen steder. Hans kvaliteter kan altid bruges (omend de ikke er nødvendige i 80 - 90% af kampene i Bundesligaen) og han er altid garant for indsats enhver ville være stolt af. Såfremt Rose ikke er mindrebemidlet, får han hurtigst muligt forlænget med manden.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af ABCDE FC
Der betales ikke højere løn i Southampton end i Dortmund.

I Dortmund tjener Delaney mellem 5 -7 mio Euro om året. Det ved jeg ikke om han kommer til at tjene i Southampton? Tror mere på, at han kommer til at gå ned i løn på sådan et skifte.


Jeg har heller ikke sagt at han ville få mere men at han kunne tjene til pensionen. Dortmund står nok ikke klar med en 3-4 årige kontrakt til ham.

Delaney tjener lige under 40mil om året i Dortmund.

Ikke urealistisk at han kan få 80.000£ om ugen i Southampton = det samme han får nu men over flere år.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af CopenhagenSaint
Det ville være lækkert at få Delaney til Saints - tror han vil passe ind som fod i hose :o)
Vedr. lønnen så vil han nok godt kunne få nogenlunde det samme som i BVB - plus han ville spille fast hver uge i verdens bedste liga.

Krydser fingre for at denne historie ikke er en and og at en handel kan falde på plads - men som jeg skrev andet steds så kræver det salg før vi kan købe ifølge den forhadte klubejer Gao! Men måske Bertrands løn kan bruges....
Skrevet af Tintin9
Tror du kun der handles for hvad der kommer ind fra salg?
Så ser det noget farligt ud i forhold til overlevelse næste sæson.
annonce
0