Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JacobVSO
Hvordan er dette anderledes end Manchester City, som ejes af de Forenede Arabiske Emirater? Måske er det dem, der er utilfredse med rivalen Saudi Arabiens ankomst?
Wolverhampton ejes af en kinesisk virksomhed. Godt nok har staten mere indflydelse på virksomheder i Kina end hos os, men det er stadig ikke det samme som at være ejet af staten.
Det er altid de andres fejl.
Skrevet af Davies1
Nej men det er ejerne der betyder nogen I sidste ende. FX ligger Liverpool Paris G og city meget lige målt på omsætning. Men der er ret svært at se I måderne klubberne bliver drevet på hver især.
Skrevet af AltidHvid
Jeg følger kun lidt med i det økonomiske cirkus der foregår i England….savner sgu tiden før PL. Trods al det lort der var dengang….
Sudare Pro Communi Causa - dét har jeg gjort siden -80
Skrevet af Socialistens
Hyklere! ... det vrimler allerede med tvivlsomme milliardærer i PL og det diktatoriske og hovedafhuggende styre i Saudi Arabien er jo vestens næstbedste ven!

Premier League er til salg for alt, der ER ingen nedre grænse!
Skrevet af Tjoh
Det er Daniel Levy som har orkestreret møde og protester. Hvem ellers? Manden er notorisk kendt som en nærig fedterøv, så selvfølgelig ryster han i bukserne over at han nu er tvunget til at bruge penge, for at hænge på i toppen med Spurs.

Men jeg håber da at de får noget konstruktivt ud af det. Gad godt at vide hvordan City synes at Newcastles projekt er mere moralsk forkert end deres eget. Muligt at Saudi Arabien er en værre stat end UAE, men det gør på ingen måder UAE til engle. I min optik er begge dele sgu lige fordelt dybt kritisabelt og alt hvad fodbold ikke bør være.

newcastle er vel fra i dag af én af verdens rigeste klubber, så det er kun naturligt at omverden begynder at interessere sig for hvad der sker.


Med den logik, er SønderjyskE også Danmarks rigeste klub da ingen andre klubejere eller virksomheder bag klubberne i Danmark har lige så mange penge som Platek-familien. Men det ved vi jo godt at SønderjyskE ikke er. Det handler også om hvor meget der investeres i klubben.

Arsenal har også nogle af fodboldens rigeste ejere, men det har ikke ligefrem ført en overdåd af verdensstjerner og Champions League trofæer til Islington i de senere år.
Skrevet af Rons
Hvis jeg var spurs fan ville jeg tage stærkt afstand fra korrupte Daniel Levy.
Toon 4 Life!
Skrevet af Tjoh
Tror ikke der er mange Spurs fans som er specielt glade for Levy og Lewis og deres lyssky virksomhed og skattely i Bahamas. Men trods alt at foretrække over Saudi Arabien.

Rygtet går dog på at Jeff Bezos og Amazon er vældig interesseret i at købe Spurs. Han er også god for en slat penge. Det ved jeg nu heller ikke hvad jeg skal synes om. Synes generelt at Amazon er et klamt og grufuldt foretagende og alt det jeg frygter ved fremtidens måde at leve på. Jeg vil simpelthen ingenting have at gøre med deres produkter - så længe det er muligt.
Skrevet af CopenhagenNoice
En ting er at du synes Bezos og/eller Amazon er klamme..men det er satma svært at drage paralleller mellem ham og MBS!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hvordan er dette anderledes end Manchester City, som ejes af de Forenede Arabiske Emirater? Måske er det dem, der er utilfredse med rivalen Saudi Arabiens ankomst?


Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater er allierede. Begge deltager i krigsforbrydelserne i Yemen (som England tjener store penge på via våbensalg).

De magthavende familier i Saudi-Arabien og Emiraterne ligner hinanden. De er begge stenrige. Begge enevældige. Begge fuldstændig ligeglade med internationale menneskerettighedsstandarder. De er gjort af samme stof. Og de vil det samme: Mest mulig magt og rigdom.

At City er med ved bordet til det omtalte møde, er en joke. Mansour er i bedste fald marginalt bedre end Salman, og City er også de facto statsejet. Det kan ikke adskilles fra familieejerskab, offentlige fonde osv. i den del af verden. Det ved PL sgu også godt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Ashley’s Army
50+1
Måske ikke alle der ved det, men den egentlige betydning er, at for hver gang Bayern München har vundet 50 mesterskaber, så kan en anden klub vinde det een gang.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af bruger
Uanset om der er flere tvivlsomme ejere i PL som man burde stoppe og have stoppet tidligere så er det da helt fint at få fælles fodslag for at få stoppet en ny på vej ind. De nye MC ejere/massemordere er dog de værste der har gjort sit indtog og jeg håber i den grad alle klubber nægter at spille før de opgiver deres ejerskab. City og Chelsea ejerne er jo skolebørn ved siden af Salman.
Skrevet af HWTL!
Nu er jeg stoppet med at følge engelsk fodbold for flere år siden, blandt andet qua den vanvittige rolle økonomi har fået efter konsortier osv har købt sig ind, men NUFC ejere er jo ikke mindre sympatiske end så mange andre PL ejere.

Premier league er ved at blive ESL.
Vær flink. Jeg er fra Fyn, vi er ikke så gode til fodbold, vi kan ikke gøre for det.
Skrevet af Black Spider
men NUFC ejere er jo ikke mindre sympatiske end så mange andre PL ejere.

Hvordan kommer du frem til den konklusion? NUFC´s ejer er den saudiarabiske stat og dermed i praksis den saudiarabiske regent.

Lige pt er den faktiske regent en 85 år gammel gut, men reelt styres landet af Muhammed bin Salman, det samme møgdyr som meget offentligt fik en journalist i udlandet slået ihjel, og som har været en af de primære aggressorer i konflikten i Yemen.

Jeg kan heller ikke lide Fenway-folkene og Glazers og Kroenke, men hvor mange mennesker har nogen af dem personligt slået ihjel? Hvor mange krige har de personligt stat i gang? Hvor mange dage har deres helt eget land været i krig og smit bomber på civile? Hvor mange morgener har de andre PL ejere vågnet op og haft muligheden for at stoppe en krig ved at sende en SMS, men har i stedet valgt at næh, i dag skal vi da også lige slå civile ihjel og skabe en massiv hungersnød?

Og det er før vi begynder at kigge på vilkårene i KSA og hvilke værdier kongefamilien står for.

Jo, jeg skulle mene, at den nye NUFC ejer er en del mindre sympatisk end "så mange andre PL ejere".
Skrevet af AkiH
Interessen for PL faldt, Chelsea startede med økonomisk doping for midler, de aldrig selv ville komme i nærheden af egen kraft og merit.

Så kom City og puttede interessen i koma ved - på samme groteske vis som Chelsea - at puste klubben op til noget, den aldrig havde været før eller ville komme til ved egen evne, kraft og merit.

Nu kommer dødsstødet for interessen med Newcastle, der sikkert på samme vis som de andre nu skal pustes op til noget kæmpestort med økonomisk doping.

PL har mistet al sin charme og tiltrækningskraft med oligarker og sheikers indtog.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af Bosse1983
Så lad da være at se på det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Milanistar
Ligegyldigt møde. Premier League må implodere før engelsk fodbold bliver godt igen.
Sempre Milan.
Skrevet af Nessy1981
Ja, det klinger hult og lugter langt væk af at de bare er bange for at de ikke kan følge med Newcastle økonomisk.

Den eneste forskel er vel at Newcastle nu i teorien har adgang til flere penge end dem og nok den væsentligste reelle klage i forhold til de andre rigmænd at der nu sidder en morder i spidsen for Newcastle.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Jeg bryder mig ikke at stater køber sig ind i fodbold klubber.... Jeg kan personligt ikke se hvad Saudierne vil med Newcastle?
Skrevet af Slettet(361642220710)
Den eneste forskel er vel at Newcastle nu i teorien har adgang til flere penge end dem og nok den væsentligste reelle klage i forhold til de andre rigmænd at der nu sidder en morder i spidsen for Newcastle.


Mord som bliver accepteret er vel ikke noget nyt? Penge er blevet tjent på mange korrupte måder, og jeg tror ikke de andre ejer har rent mel i posen
Skrevet af Carra.23
Der er Newcastle fans der allerede har forklaret hvad Saudierne vil med Newcastle. De vil tjene penge. De polstrer sig til den dag olie-indtægterne forsvinder, og her er valget så faldet på Newcastle.

Et andet bud kunne være at de ønsker en stor Newcastle fanskare verden over, som er mere overbærende deres ageren end de ellers ville være. Det kan også være der er noget politisk indflydelse at hente, hvis man ejer en stor Europæisk fodboldklub.
annonce
0