Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk! Man har jo efterhånden ikke engang forhåbninger om at al den åbenlyse svindel på nogen måde har konsekvenser for de involverede, men det her giver da håb om ikke andet! Håber virkelig at han ryger ind og sidde!

I spjældet med ham, og videre til den næste.
Det er jo fuldstændig ligegyldigt. Det sker først nu, hvor han har mistet al indflydelse.

Hvis korruption skal forhindre, så skal der være konsekvenser for de der bestikker. Tag nu bare det værtskab fra Qatar!

Det optimale kunne selvfølgelig være at Qatar afholdt deres VM, men at turneringen over en bred kam blev boykottet af både fans og spillere.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Jeg har altid glædet mig til VM - Men nogle ting er bare vigtigere end fodbold, og jeg så gerne at Qatar blev udstillet for hvad det var, og blev boykottet så man kan begynde at kigge på mere gennemsigtige løsninger på hvordan værtsskaberne fordeles mm.
FCK
Hvis han bliver skyldig bliver ryger værtskabet så til et land?

... Er der nogen chance for at VM kommer til et ordentligt land eller er det 120% fastlagt det bliver der i ørkenen... Om vinteren
MUFC
Hvis det er sandt med Qatar, håber jeg man udelukker Qatar fra alt internationalt fodbold i lang tid.
Gigi: Det ville godt nok være en fryd, med tanke på hvor mange penge de har investeret i det.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Surprise surprise..
Moderne fodbold i en nøddeskald.
Udskift alle i UEFA og FIFAs top med ærekære engelske fodboldfans, så vi kan fodbold tilbage som en reel sportsgren med sportslig værdi, - frem for det absurde underholdningscirkus de har forvandlet den gamle sport til.
Hvis det er sandt? Jeg må le.

Fint med en anholdelse så manden kan få en yderst velfortjent straf. Men det kommer naturligvis ikke til at ændre på noget som helst i det store hele.
Han er ikke anholdt. Han er i politiets varetægt i forbindelse med den "potentielle korruption omkring værtsbuddene til verdensmesterskaberne til 2018 og 2022"

Der er forskel, fordi det er uklart hvorvidt, om de franske myndigheder har bedt ham om at give et vidnesbyrd eller om han selv er under efterforskning.
No way, can´t be!
annonce