Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: PSG er klar til at sælge Mbappé til sommer

Skrevet af bold
ons 30. nov 12:47

PSG ville angiveligt være klar til at sælge Kylian Mbappé til sommer, og flere klubber skulle være interesseret. Læs hele nyheden her
Skrevet af Toon Toon!
Newcastle...All in. Hvis vi kommer med i Champions League i år er det næppe helt utænkeligt selvom den da ligger til Real Madrid.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af bolden123
Selvfølgelig er det fuldstændig utænkeligt, at manden kommer til Newcastle.. kom nu lidt altså
Skrevet af Toon Toon!
Der var heller ingen som i 1996 troede at Newcastle ville købe verdens dyreste spiller ;) Jeg ser det ikke som helt utænkeligt med Mbappe til Newcastle. Penge og ambitioner betyder meget og ikke mange kan betale det Mbappe koster. Ved så ikke med FFP.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Campeones35
Jeg tror, og håber, virkelig ikke Mbappe kommer til Real. Tror ikke Perez finder sig i den behandling mbappe gav real i sommers :-)
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Kroesus
@Campeones35

Jeg forbinder ikke ligefrem Perez og Real Madrid med moralske principper. De vil gå benhårdt efter ham.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af losamigoss
Håber ikke Real vil give over 700 millioner for ham, hvilket sikkert er lavere end PSGs ønske. Han er god nok til, at de alligevel bør forsøge imo, men man glemmer sent hans show i foråret/sommer.
Skrevet af Alabu
Jeg ser det ikke som helt utænkeligt med Mbappe til Newcastle. Penge og ambitioner betyder meget og ikke mange kan betale det Mbappe koster. Ved så ikke med FFP.

Ikke urealistisk, men det ville jo smadre lønstrukturen i klubben fuldstændig. Mbappe tjener vel 8-10 gange så meget som den bedst betalte spiller i Newcastle.
Skrevet af mholmm
Håber virkelig at RMA melder sig ud efter sidste sommers cirkus.

Han er verdensklasse, men alt det udenom er jo ren hovedpine for en veldrevet klub.

Toon Toon nævner Newcastle og det kan jeg da godt se vil passe ind. Mon ikke han også kan overtale sheikerne i Newcastle til at være spillende sportsdirektør😀

Men det var jo det samme sidst hvor han var på vej væk, og så ændrede han holdning fra den ene dag til den anden efter den vanvidskontrakt han blev tilbudt. Så ser det mindst lige så realistisk at han blot underskriver en ny kontrakt med PSG med en god lønforhøjelse. Det har jo generelt været tendensen med Mbappe.
Skrevet af Davies1
Nu er ffp en joke og eksistere Vel nærmest ikke. Men Mbappes evt overgangssum og årsløn. Er højere end hvad Newcastle omsætter for om året. Så det Kan ikke lade sig gøre.
Skrevet af Ajuniz
Selvfølgelig kommer han ikke til Newcastle. For det første - så har de ikke råd til ham, og for det andet og tredje og fjerde og femte ...... hvorfor skulle han dog tage dertil.
sdy
Skrevet af Lortenmorten
Hvorfor skulle en af verdens bedste fodboldspillere tage til newcastle
Skrevet af Kosovar
@Lortenmorten

Af samme grund som Zlatan og Neymar tog til psg i sin tid. Eller da de bedste spillere tog til Chelsea og City inden de blev helt store. Money talks og Newcastle kommer til at ligge i toppen af PL inden.
Skrevet af Don Diablo
Jeg håber - og tror heller ikke - at han skifter til Real Madrid. Det nummer han lavede i sommer er ikke blevet glemt, og fansene ønsker ham ikke.
Skrevet af Vraiparisien123
Han vil heller ikke til RM. Hvem er de overhovedet for ham?
Han har mål i PSG som skal opfyldes inden han smutter
Skrevet af mholmm
Hvilke mål? At blive spillende klubpræsident🤣
annonce
0