Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: PSG fyrer Thomas Tuchel

tor 24. dec 2020

PSG har ifølge tyske Bild fyret cheftræner Thomas Tuchel. Den franske klub har endnu ikke meddelt noget.Læs hele nyheden her
Pochettino ind som ny PSG-Træner? Det vil passe ret godt med Christian Eriksen der ligeledes rygtes til PSG. Det bliver interessant at se.
Forza Napoli Sempre!
Mon ikke det er Allegri som lurer i kulissen?
Hvis Arteta bliver fyret i Arsenal, er Tuchel meget velkommen til at overtage
Jeg tror sgu også på Poch. Så ryger Eriksen forhåbentlig med. De køber nok også Alli så.
Batigol. Jeg tænkte også ham i retning af Arsenal. Før var der ikke en kandidat, det er der nu.
Jeg håber dog vi holder i arteta
Den havde jeg godt nok ikke set komme. Jeg kan dog godt forstå beslutningen, om end han bestemt fortjener mere ros for det han har opnået, alt taget i betragtning. Leonardo har altid ignoreret hans transferønsker, og har altid hentet spillere ind til andre positioner end dem Tuchel mente man skulle prioritere.

Gætter på Pochettino bliver erstatningen? Kæmpe opgradering, hvis man formår at hente ham. Allegri, som andre også har skrevet, kunne også være et bud, og det ville også være et ganske godt valg.
Ici, c'est Paris!
Åhh, nej da ligger man ikke nr. 1 tud tud.... Den gode Tuchel har da ellers holdt overraskende længe i Paris, på trods af at de endnu ikke har kunnet købe....øhh undskyld VINDE Champions League! Kæmpe fryd hver gang PSG, Man C og lignende "kæmpeklubber" ryger ud. Jo længere der går inden de vinder CHL jo bedre for fodbolden og samfundet i det hele taget. Der er meget sundt at finde ud af at man ikke bare kan købe alt her i livet...
Fransk bold. Hmm ind med Laudrup.
@Coach O.

Der lukkede du godt nok en masse nonsens ud - lidt for meget endda. Samtlige klubber i europa er købeklubber. PSG er ikke engang i top 5 listen med klubber der har brugt flest penge på spillere i de sidste 5 år.

Det er netop smukt for fodbold og verden generelt, når en klub som PSG formår at vinde UCL over supermagter, der altid har forsøgt, at holde de mindre klubber uden for fællesskabet. I fodbold - og i livet - skal der være plads til alle, både store og små.
Ici, c'est Paris!
Købeklubber er et begreb der ikke længere giver dybdegående mening. Det gjorde det dengang, før det nuværende CLformat. Nu har formatet i sig selv foræret evig storklubsstatus til PSG, Juve, Bayern, Barca, Real M og top6 i England . Vi vil se mindst 5 af de 9/11 (typisk 4/6 fra England pr år) hold i samtlige CL-kvartfinaler de næste 50 år! Sportsligt er det 100% til grin. Dem der styrer det tjener mere og mere for hvert år der går, på sportens bekostning. Men så længe sofafansne er underholdt, bliver der ikke kæmpet en kamp for at bevare/genfinde sportens dybere værdi.
annonce