Snak

Mere indhold efter annoncen
Uanset om dommeren havde overset 4 straffespark eller andet, kan det aldrig blive en undskyldning for at opføre sig så dumt. Håber han får en hård straf
absolut ingen klasse i den lorte klub. udeluk dem i et stykke tid

Når man er vant til at få sin vilje ved at bestikke sig gennem verden med sine beskidte blodpenge, er det sgu da også irriterende, at den dumme dommer ikke vil høre.

Han sover med fiskene i nat, sultanen slipper for straf, og PSG vinder aldrig CL.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Hahaha, gaven der bliver ved med at give. Fryyyd
Selvfølgelig er det en utilgivelig fejl af Donnarumma, men det er da bare at komme videre og klø på. Man havde fuldstændig kampen hvor man ville have den ingen da.

Det vidner om elendig mentalitet, hvis der ikke skal mere til for at knække dem. Specielt når det ikke er første gang det sker.


Kunne ikke have sagt det bedre selv. PSG er og bliver til grin
Som andre er inde på, så handler det ikke om selve situationen med Donnarumma. Nogle mener at der frispark og andre ikke, det samme med eksperten på tv. Dvs. at vi er ude i tolkning og der bliver aldrig enige.

Det det hele handler om, er den fuldstændige vanvittige reaktion, hvor en præsident for en fodboldklub og medlem af UEFA øverste instans opsøger en dommer i hans frirum/omklædningsrummet og decideret truer og opfører sig aggressivt overfor en dommer.
Den kan han simpelthen ikke komme uden om uden stor straf selvom han har købt sig et sæde hos de høje herre i UEFA.
Der må vel komme en stor straf hvor han får karantæne i en hvis periode fra fodbold med en klækkelig bøde oveni. Hvis UEFA virkelig vil beskytte dommerne og gøre deres arbejdsvilkår bedre, så må de statuere et eksempel i den her situation.
Men vil se det før jeg tror på det nu hvor det er UEFA vi har med at gøre og en af deres elskede medlemmer der skal straffes.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Hvis den var på vej til indkast, var Benzema nok ikke blevet krediteret ;-)
@Peterand1

I øvrigt. Mbappés mål i Paris var også et afrettet skud, men man hører ikke folk sige, at det var heldigt eller på vej til indkast.
Ifølge Marca, skulle en Real Madrid ansat have filmet episoden med sin mobiltelefon og da Nasser opdager dette, forsøger han at slå den ud af hånden på den ansatte, hvorefter han skulle have truet medarbejderen, med at slå ham ihjel.

Både den optagelse samt overvågning skulle være sendt til UEFA.

Nu kender jeg ikke Marca om de er en pålidelig kilde, men hvis det er sandt så det fuldstændig forrykt at en ejer opføre sig sådan.

Håber det får hårde konsekvenser og ikke bare en eller anden latterlige bøde.
Italy's goalkeeper: Easiest job in europe - Paulo Maldini
Han skal ud af UEFA...

De kan ikke have en i UEFA der opfører sig på den måde...!

Men de tør sgu nok ikke udelukke ham derfra..
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
annonce