Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Regnbuefarvede genstande bliver tilladt hos tilskuere under VM

tor 24. nov 15:38

The Independent skriver, at regnbuefarvede genstande på tilskuere fremover vil blive tilladt under VM-slutrunden i Qatar. Læs hele nyheden her
Fantastisk nyhed.
Så har alt den hetz mod Qatar de sidste par uger betalt sig! Så kan de tilskuer der har lyst komme i regnbuefarvet trøjer og flag.
Så kan de vise verden at man går alt ind for som LGBT står for, inkl. det med 70 eller hvor mange køn der er. Skal de have lov til

..Så kan de 99% af alle andre tilskuer der går op i fodbold, forsætte med deres landsholdsflag, trøjer og sang, som er pisse hamrende ligelglade om du er til kvinder, mænd eller noget helt tredje.

Er alle glade nu?
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Det fede ved det er jo, at denne slutrunde har bevist, at Qatar/FIFA slave-mafiaen har fantastisk moral, og aldrig løber fra deres aftaler!

Patetisk forsøg på at virke immødekommende, uden nogen som helst intention om at være det.
Hvis om noget har vi set at langt størstedelen af beboerne i vesten og resten af verden er totalt imod LGBT+. Ingen gider høre på det mere. Da man så invaderer VM som alle vil have fred og nyde fodbold bliver ødelagt af regnbuesnak istedet for fodbold så er det ligesom slut for mange. Dem som før var stille om LGBT+ råber nu op. Vi kommer at se nu at mange som har været bange for at sige sin mening kommer at bruge sin stemme nu. Starten på enden for dette woke korstog. Derfor har det totalt slået fejl for dem som har råbt op om regnbuearmbind osv. Det har istedet fået de fleste at vågne op.
Jaslan - shit du lyder ikke for skarp.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
I en lille fodnote fra FIFA står der at alle med regnbuefarver bliver smidt i fængsel på ubestemt tid.
Jamen tak for det. Jeg er ligesom 9 ud 10 mennesker ikke for skarp.
Det er 100% Fifas sponsorer, som harsat foden ned. Dejligt.
Jaslan

I Vesten hverken fængsler eller henretter vi mennesker uanset hvilket køn de er til. Hvis du ikke er i stand til at se forskellen, så er du måske i virkeligheden endnu dummere end du i forvejen lyder.
Tror generelt ikke skal bruge tid på ham Jaslan. Det er de samme usammenhængende argumenter han kommer med hver gang. Og en af dem er at vi i vesten er nogle dobbeltmoralske røvhuller.

Men ingen kritik af Qatar og deres fuldstændige vanvittige tilgang til mennesker generelt.
Jaslan, hvad er det du forsøger og skrive?
annonce