Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Regnbuefarvede genstande bliver tilladt hos tilskuere under VM

Skrevet af bold
tor 24. nov 15:38

The Independent skriver, at regnbuefarvede genstande på tilskuere fremover vil blive tilladt under VM-slutrunden i Qatar. Læs hele nyheden her
Skrevet af AdoDeLuxe
Fantastisk nyhed.
Så har alt den hetz mod Qatar de sidste par uger betalt sig! Så kan de tilskuer der har lyst komme i regnbuefarvet trøjer og flag.
Så kan de vise verden at man går alt ind for som LGBT står for, inkl. det med 70 eller hvor mange køn der er. Skal de have lov til

..Så kan de 99% af alle andre tilskuer der går op i fodbold, forsætte med deres landsholdsflag, trøjer og sang, som er pisse hamrende ligelglade om du er til kvinder, mænd eller noget helt tredje.

Er alle glade nu?
Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Skrevet af Etrajan
Det fede ved det er jo, at denne slutrunde har bevist, at Qatar/FIFA slave-mafiaen har fantastisk moral, og aldrig løber fra deres aftaler!

Patetisk forsøg på at virke immødekommende, uden nogen som helst intention om at være det.
Skrevet af Jaslan
Hvis om noget har vi set at langt størstedelen af beboerne i vesten og resten af verden er totalt imod LGBT+. Ingen gider høre på det mere. Da man så invaderer VM som alle vil have fred og nyde fodbold bliver ødelagt af regnbuesnak istedet for fodbold så er det ligesom slut for mange. Dem som før var stille om LGBT+ råber nu op. Vi kommer at se nu at mange som har været bange for at sige sin mening kommer at bruge sin stemme nu. Starten på enden for dette woke korstog. Derfor har det totalt slået fejl for dem som har råbt op om regnbuearmbind osv. Det har istedet fået de fleste at vågne op.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Jaslan - shit du lyder ikke for skarp.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Sir Alex F
I en lille fodnote fra FIFA står der at alle med regnbuefarver bliver smidt i fængsel på ubestemt tid.
Skrevet af Jaslan
Jamen tak for det. Jeg er ligesom 9 ud 10 mennesker ikke for skarp.
Skrevet af Detstrafbart
Det er 100% Fifas sponsorer, som harsat foden ned. Dejligt.
Skrevet af NæstvedFan
Jaslan

I Vesten hverken fængsler eller henretter vi mennesker uanset hvilket køn de er til. Hvis du ikke er i stand til at se forskellen, så er du måske i virkeligheden endnu dummere end du i forvejen lyder.
Skrevet af mholmm
Tror generelt ikke skal bruge tid på ham Jaslan. Det er de samme usammenhængende argumenter han kommer med hver gang. Og en af dem er at vi i vesten er nogle dobbeltmoralske røvhuller.

Men ingen kritik af Qatar og deres fuldstændige vanvittige tilgang til mennesker generelt.
Skrevet af Linjedommeren
Jaslan, hvad er det du forsøger og skrive?
Skrevet af Ks1976
Ville være super fedt hvis de europæiske hold boykottede FIFA fremover. EM er alligevel langt federe at se.!! Bedre hold, All over.
Skrevet af Meh Meh
De fleste er pisse ligeglade med folks seksualitet, så længe de ikke skal have det proppet ned i halsen. Fint, I støtter op om det, men så snart man ikke er enig, så er man ikke for klog. Åh, fodboldspillerne bærer anførerbind med en regnbue på. Åh, nu knæler de sørme også mod racisme.
Det skal nok hjælpe mod homofobi og racisme. Fuck det lort, det danske landshold bor på et hotel, der agerer ud fra sharialoven. men det er selvfølgelig i orden. Hvis man er taget med til VM, så burde man bare spille fodbold, for de spiller alle sammen på de stadions, hvor migrantarbejdere er døde. De bor allesammen på hoteller, hvor ejerne er imod homoseksualitet. Ingen som i inden overhovedet kommer til at ændre mening over deres virtue signalling.
Skrevet af Benatia
Det her burde åbne op for at folk nu ikke kan blive cancelled for at udtrykke deres mening. Forventer at flere spillere og fans nu også har lov til at flage det palastinæsiske flag når hold skal spille mod israelske hold eller land. Og at kendte også må sige deres mening om dette. Men vi ved jo godt at det må de ikke.

Det er kun det der passer vesten der må diskuteres og bliver bragt op i medierne. Og kristendommen er vel også ved at dø helt ud, der findes ikke mange rigtige kristne længere der er blevet fuldstændig hjernevasket af sociale medier.
Skrevet af Jaslan
De er de usammenhængende argumenter som MANGE mennesker er enige med. Ja vesten er dobbeltmoralsk så det basker. Ingen kritik af Qatar? Har sagt før at jeg ikke er enig i deres love. Jeg vil se fodbold og ikke være vidne til endnu et regnbuecirkus. Alle er trætte af det. Det er det som jeg pointerede. Er jeg imod homoseksuelle? Nej. Har selv venner som er det. Og de respektere min holdning. Jeg respekterer din holdning og kritik. Vi er bare ikke enige og sådan er det.
Skrevet af mholmm
@Meh Meh

Kom nu lige lidt ind i kampen min ven. Der er jo ikke nogen der propper deres seksualitet ned i halsen på dig, hvor får du dog det fra?

Protesterne handler jo om at dem med en "anden" seksualitet end det huleboerne i Qatar er vandt til netop for proppet et menneskesyn ned i halsen på dem som medfører ret store konsekvenser.
Så det handler sådan set blot om at de skal behandles på samme måde som os heteroseksuelle mennesker hvilket de pt. ikke gør.

Og sidst men ikke mindst, så tror jeg du fuldstændig har misforstået formålet med protesterne. Alle er jo godt klar over at der ikke sker en skid i Qatar grundet dette, hvilket er grotesk nok i sig selv.
Det primære formål er at sende et signal til FIFA om at der her middelalder shitshow det deltager vi ikke i igen, så vanvittige styre som Saudi Arabien og Nordkorea ikke i fremtiden afholder slutrunder medmindre de kan behandle almindelige mennesker nogenlunde anstændigt.

Det er vel ikke for meget forlangt?
Skrevet af mholmm
@Jaslan

Nu bliver du ved med at sige at alle er trætte af det og 80% af verdenen går ind for undertrykkelse af LGBT miljøet. Kan du ikke lige komme med noget fakta for de postulater? Har lidt på fornemmelsen at det enten er din egen mavefornemmelse eller holdning der skinner igennem her.

Kan da konstatere at Tyskland ihvertfald ikke er ligeglade hvor de seneste tv tal viser at der kun er Ca 40% der følger vi på tv i forhold til normale slutrunder.
Bliver spændende at de om tendensen er den samme npr vi generelt begynder at få de informationer, for det er da
et ret tydeligt statement fra befolkningen.

Men burde jo bare se bort fra dine kommentarer da du aldrig underbygger det med noget sagligt, men kun postulater kombineret med lidt mundgylle.
Skrevet af mholmm
@Benatia

Hvem siger du ikke må flage med palæstinensiske flag til fodbold kæmpe?
Og hvem siger at kendte ikke må sige deres mening?

Og til info, så er den orimære grund til at folk ikke er troende (herunder kristne) meget mere med uddannelsesniveau at gøre fremfor sociale medier. Al evidens peger i den retning.

Så lad nu værd med at opfinde alt muligt som ikke er sandt, så er det umuligt at få en fornuftig diskussion.
Skrevet af Meh Meh
Hvis man var så utilfreds, så var man blevet hjemme. Det havde været et statement. Alt andet er bare virtue signalling. Der er over en milliard muslimer, skal de allesammen rette ind efter dit syn på tingene?
Hvad siger du til muslimske helligdage i Danmark? Altså hvis de skal rette ind efter os derovre, så skal vi vel rette ind efter dem herhjemme? Bare fordi man er forarget over noget, er det ikke ensbetydende med at man har ret.

Den eneste fornuftige anfører for et af de europæriske lande er Hugo Lloris. Han har forstået, at de selv har valgt at deltage, så må de også respektere lovene.

Og jeg siger ikke, at homoseksuelle mennesker ikke skal have rettigheder, det er bare tom luft at skrige op om det, når man selv har valgt at tage derned.
Skrevet af Benatia
Der har været sager med Celtic fans hvor flere tusind flagede med flaget derefter fik de kæmpe bøde af UEFA, derved siger de også at det er ulovligt.
Skrevet af Jaslan
Du burde lære dig at bruge lidt mere respektfuld tone i de her indlæg. Specielt da du snakker om at Qatar ikke respekterer nogle mennesker. Så det viser lidt hvordan det er for dem som siger sin mening om dette. Man bliver skåret midt over. Det er måske svært at forstå for mainstream mennesker i vesten at størstedelen af verden ikke vil have noget som helst med LGBT at gøre. Det har med hvad det gør med lovene i landene. Det fuldstændig river tæppet væk over alt som diverse samfund er bygget op på. Har forklaret det før. Kina vil ikke have noget som truer deres love. Der er 1.5 milliard. Inderne vil heller ikke. 1.4 milliarder. Alle lande i Afrika går ikke ind for LGBT, det burde du vide. 1 milliard der. Alle de arabiske lande siger sig selv. Halv milliard der. Rusland, Hviderussland, Uzbekistan, Kazaksthan, Kirgistan, Turkmenistan,Tadjikistan, Afghanistan, Pakistan, Azerbadjan. Der er 600 millioner. Tyrkiet, Filippinerne, Nordkorea, Bangladesh, Indonesien, Malaysia. Halv milliard der. Ungarn, Serbien og Polen i Europa. I sydamerika er langt de fleste lande modstandere, det samme i Mellemamerika. Om du har noget som viser at LGBT er på vej frem i Indonesien, Tyrkiet, Rusland eller Kina så kom med det.
annonce
0