Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jaslan
Fuldstændig korrekt.
Skrevet af mholmm
@Jaslan

Så du vil have jeg skal tale respektfuldt om styret i Qatar? De kunne jo starte med at respekterer almindelige mennesker så skal jeg nok tale respektfuld om dem.

Alene det vi kan have den her debat, det ville aldrig kunne foregå i Qatar f.eks..

Men kan da godt se at det er os i vesten den er helt galt med.
Skrevet af mholmm
@Jaslan

Og så send mig lige noget statistik for hvor mange der afskyer LGBt som du postulerer. Der er altså en forskel på almindelige mennesker og så hvad et diktatorisk styre synes.

Alle i Nordkorea er jo super lykkelige hvis man skal tro på Kim.
Skrevet af Jaslan
Jeg sagde at du burde respektere andre mennesker(her på tråden) eftersom du snakker rigeligt om hvordan Qatar opfører sig. Så du burde leve efter det som du forsøger at få andre til at gøre. Du vil have statistik fra disse lande? Seriøst? Jeg vil give dig et godt råd. Verden vil ikke være en del af regnbuedramaet. Om du vil på egen hånd gøre dit research i Rusland, Kina, Afghanistan, Pakistan, Indonesia osv om der er opbakning til LGBT, så gør det.
Skrevet af Benatia
mholm, svar lige på det jeg skriver, nu når du siger noget der er løgn
Skrevet af Al-bold
Alle der er så stolte af at være politisk korrekte og hyper aktive i denne LGBT debat under hele verdens stor fest, som fodbold VM er, skal bare lige i deres egen selvgodhed huske, at vi i Danmark ikke skal mange år tilbage, hvor mange så homoseksuelle som afvigere fra normalen. Sådan er det heldigvis ikke længere. Godt for os 7-8 lande her hørt i nord-vest Europa, men det meste af verden ser bare anderledes på den snak. Længere er den ikke.
Skrevet af Roscoe
@Meh Meh
Hvis man var så utilfreds, så var man blevet hjemme. Det havde været et statement.

Fuldstændig enig, ville ønske at alle fans og spillere var blevet væk. Måske kunne man endda, hvis man havde meldt ud i god tid (som i, for 10-12 år siden, da man allerede var klar over alle problemerne ved Qatar som vært), have presset FIFA til at flytte slutrunden til et land, der ikke har bestukket sig til det og har ofret flere tusinde slavearbejderes liv for at få det i stand.

Der er over en milliard muslimer, skal de allesammen rette ind efter dit syn på tingene?
Hvad siger du til muslimske helligdage i Danmark? Altså hvis de skal rette ind efter os derovre, så skal vi vel rette ind efter dem herhjemme? Bare fordi man er forarget over noget, er det ikke ensbetydende med at man har ret.

Qatar har selv budt ind på, og bestukket sig til at vinde, værtskabet til en VM-slutrunde. Denne slutrunde foregår i FIFA-regi. FIFA er en organisation, der udtrykkeligt i deres vedtægter (stk. 4), skriver at "DISCRIMINATION of any kind against a country, private person or group of people on account of race, ethnic, national or social origin, gender, disability, religion, political opinion or wealth, birth or sexual orientation is STRICTLY PROHIBITED." Deraf følger det naturligvis at værtslandet ikke har lov til at diskriminere homoseksuelle, i forbindelse med FIFA-arrangementer. Det har de i stor stil gjort alligevel.
Kritikken og One Love-armbånd og regnbuesokker og flag går altså også på at FIFA, korrumperet af ussel mammon, giver køb på deres vedtagne principper for at lefle for et demagogisk styre.
Det er fint nok at mene at når man besøger et andet land, så følger man deres regler og love, men når man inviterer hele verden til en fest med en organisation som medvært, så kan man dårligt tillade sig at pisse på denne organisations vedtægter. Med mindre man selvfølgelig har betalt sig til det.
Skrevet af Roscoe
@Jaslan
Det er måske svært at forstå for mainstream mennesker i vesten at størstedelen af verden ikke vil have noget som helst med LGBT at gøre. Det har med hvad det gør med lovene i landene. Det fuldstændig river tæppet væk over alt som diverse samfund er bygget op på. Har forklaret det før. Kina vil ikke have noget som truer deres love. Der er 1.5 milliard. Inderne vil heller ikke. 1.4 milliarder. Alle lande i Afrika går ikke ind for LGBT, det burde du vide. 1 milliard der. Alle de arabiske lande siger sig selv. Halv milliard der. Rusland, Hviderussland, Uzbekistan, Kazaksthan, Kirgistan, Turkmenistan,Tadjikistan, Afghanistan, Pakistan, Azerbadjan. Der er 600 millioner. Tyrkiet, Filippinerne, Nordkorea, Bangladesh, Indonesien, Malaysia. Halv milliard der. Ungarn, Serbien og Polen i Europa. I sydamerika er langt de fleste lande modstandere, det samme i Mellemamerika. Om du har noget som viser at LGBT er på vej frem i Indonesien, Tyrkiet, Rusland eller Kina så kom med det.

Man kunne godt få en mistanke om at du ikke helt forstår at en hel befolkning i et land ikke nødvendigvis mener 100% det samme, alle sammen. Er du også 100% enig i samtlige tiltag Mette Frederiksen har indført som statsminister? Har du en fornemmelse af at samtlige mennesker i fx Iran synes 100% det samme som Ayatollahen?
Skrevet af mholmm
@Benatia

Først og fremmest, så har jeg andet at lave end at være på bold.dk 24/7, så spar mig lige for det med at jeg SKAL svare dig. Det er satme da en ejendommelig holdning.

For det andet, så kender jeg ikke situationen med Celtic qå det kan være du har en pointe der det ved jeg ikke. Men er ret sikker på at der ikke er nogle problemer med at medbringe et palæstinensisk flag på de fleste stadions i Europa.

Og derudover så kommer du med et enkelt eksempel ud af de mange forskellige postulater du kommer med udover det palæstinensiske flag.
Det er ikke ligefrem en god statistik hvid man kun kan dokumenter 1/4 af det man postulerer.

Så fik du dit svar, og så må du være lidt mere tålmodig i fremtiden.
Skrevet af mholmm
@Jaslan

Nu må du altså stoppe.

Giv et eksempel på hvor jeg ikke respekterer andre her på bold.dk. Altså bare et eksempel.
At jeg skriver at det er noget sludder det du skriver har altså ikke noget med respekt at gøre.

OG så er det altså ikke min opgave og lave statistikker og gennemgå samtlige lande for det du postulererer. Normalt er det sådan at det er den der kommer med postulatet der skal dokumenterer sandheden bag dette og ikke omvendt.

Hvis det er det niveau vi skal debattere ud fra, så kan vi jo lige så godt stoppe her. Det er jo som at løbe panden mod muren.
Skrevet af Benatia
Ikke imponeret over dit svar. Selvfølgelig må du bringe flaget ind, men når flere tusind gør det så bliver det et problem og folk bliver opmærksom på det. Så det er ulovligt og det er UEFA der siger det.

Med hensyn til at folk er blevet klogere nu til dags må da være en joke. Social medier har fuldstændig ødelagt folk evner til at have nogen for for værdig og komplet hjernevask. Og hvad er din holdning til at trans folk kan konkurere i kvinde sport og at de overhovedet snakker om det? De kloge folk du snakker om mener også en trans skal blive kaldt en kvinde, når det ikke er facts. Og hvor mange køn er der i verden i følge vesten??

Nej tak, vi hopper sgu ikke med på denne forskruede verden og tvang der bliver presset i hovedet på os

Skrevet af Jaslan
Selvfølgelig er det ikke en hel befolkning. Så det er ikke at jeg misforstår. Da jeg nævner disse lande er det fordi at stort flertal har denne holdning. Prøv bare at spørge muslimer i Tyrkiet eller Indonesien med sine 230 millioner. I Kina er LGBT en trussel for hvordan lovene og livet er sat sammen. Kineserne vil ikke have noget som ændrer det. I flere af disse lande som jeg nævner ligger religion og skikke så dybt i lovene at man vil ikke lade LGBT få lovene ændret. Og ja der er klart flertal af disse befolkninger som har disse holdninger. De er opvokset sådan. Iran har jo været et åbent land før og tror at flertallet i Iran vil ikke det styre. Men at gå fra at ikke leve under styret i Iran til at befolkningen der støtter LGBT er rigtig lang vej. Og nej jeg er ikke enig i samtlige tiltag som Mette Frederiksen har indført som statsminister:-)
Skrevet af Bosse1983
Det er måske svært at forstå for mainstream mennesker i vesten at størstedelen af verden ikke vil have noget som helst med LGBT at gøre. Det har med hvad det gør med lovene i landene. Det fuldstændig river tæppet væk over alt som diverse samfund er bygget op på. Har forklaret det før. Kina vil ikke have noget som truer deres love.

Det er imponerende blæst. Påstanden er simpelthen, at hvis man eksempelvis anerkender homoseksuelle, så kollapser samfundet.
Du er med på at indstillingen til LGBT var den samme i den oplyste verden. Mener du at Turkmenistan, Afghanistan og tilsvarende er foran, fordi de holder på det påståede fundament. Det kan ikke rigtig aflæses i levestandard.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jaslan
Jeg har respekt for dig som menneske selvom jeg ikke er enig. Jeg skal ikke lære dig noget. Om jeg går galt af min mening om at der ikke er støtte for LGBT i afrikanske lande og muslimske lande, Kina og Rusland osv, så tager jeg den på min kappe. Håber du har en god aften.
Skrevet af Jaslan
Det er ikke mere blæst end at LGBT arbejder for at ændre love. Og disse love har ingen grænser. Derfor ser mange dem som en trussel. Hvor er det man siger stop i LGBT? Hvor går grænsen? Den stopper nemlig aldrig. Hvilken alder med børn? Er det svært at forstå at det er det som mange lande ser som totalt ødelæggende for et samfund? Det er fint at man vil gøre det bedre for homoseksuelle men vi må passe på at de love som så bliver ændret ikke totalt saver et samfund over. Om du giver et barn lov at skifte køn som 2 årig, hvem skal så sige stop til samme barn da det er 8 år og vil giftes med voksen? Hvem er det som skal sige stop? Det bliver så ikke LGBT. Om man ikke kan se hvad samfundet roder sig ud i med disse love, så er man blind.
Skrevet af mholmm
Eksemplerne og argumenterne bliver jo vildere og vildere😀
Skrevet af Roscoe
Det er ikke mere blæst end at LGBT arbejder for at ændre love. Og disse love har ingen grænser. Derfor ser mange dem som en trussel. Hvor er det man siger stop i LGBT? Hvor går grænsen? Den stopper nemlig aldrig. Hvilken alder med børn? Er det svært at forstå at det er det som mange lande ser som totalt ødelæggende for et samfund? Det er fint at man vil gøre det bedre for homoseksuelle men vi må passe på at de love som så bliver ændret ikke totalt saver et samfund over. Om du giver et barn lov at skifte køn som 2 årig, hvem skal så sige stop til samme barn da det er 8 år og vil giftes med voksen? Hvem er det som skal sige stop? Det bliver så ikke LGBT. Om man ikke kan se hvad samfundet roder sig ud i med disse love, så er man blind.

For det første er det ikke samtlige personer, der identificerer sig som LGBTQ+, som ønsker at ændre love. Ikke alle LGBTQ+-personer er medlemmer af samme politiske gruppe.
For det andet handler One Love-armbindet og regnbuefarver på tilskuerpladserne ikke om at ville promovere en bestemt politisk organisation, eller at man ønsker at ændre love. Det handler om at markere ens modstand mod at FIFA tillader at et land, hvor man kan blive henrettet for at elske den "forkerte", afholder en VM-slutrunde.
Skrevet af Jaslan
Ok du har ret. Det er for vildt af mig. Godt at du fik mig at se virkeligheden med at LGBT ikke støtter op om at børn får kønskifte. Så ved jeg det og kan føle mig tryg at det ikke sker. Fordi om det så sker ville det være for vildt af mig ikke sandt?
Skrevet af Jaslan
Det ved jeg godt. Men debatten vandede ud i hvilke lande som LGBT bliver støttet op om. ATB herfra.
Skrevet af Roscoe
Ok du har ret. Det er for vildt af mig. Godt at du fik mig at se virkeligheden med at LGBT ikke støtter op om at børn får kønskifte

Selv tak
annonce
0