Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Horseman
Det kunne være fedt hvis en vis Nordmand fra Dortmund også joinede nu de er i gang :-)
Skrevet af VikingStar
Mr Horse

Klart det.. Sancho drar ikke uten Haaland med i bagasjen :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Clemme_
Vil hellere have Bellingham
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Bobbyolsen25
flot køb hvis det passer. Men stjerner har det med at floppe i united.. og en middelmådig manager til at få det til at fungere. held og lykke.
Skrevet af Dres
Dortmund sælger jo hverken Haaland eller Bellingham i dette vindue, nu hvor Sancho er smuttet. De er jo ikke idioter, og heller ikke tvunget til at sælge. De to spillere har en lang kontrakt endnu.

De ønsker stadig at kæmpe med om titlen i BL, så derfor sælger de selvfølgelig ikke ud på én gang, og giver den nye træner en uoverskuelig byggeplads.

Sancho og Dortmund havde en gentleman aftale om et skifte til England denne sommer, hvis beløbet var i orden. De andre spillere er planlagt ind til den nye sæson
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Rundsaven
Stærkt - han er også god
Skrevet af Glory glory united
@Bobby

Det er noget af en generalisering du laver der. Ja, der er nogen som har floppet og nogen som ikke har. Men Har alle hold ikke det?
Denne middelmådige manager, som mange bliver ved med at kalde Solskjær, blev 2´er og kom i EL finalen. Tabte desværre. Men med tanke på, at Solskjær og klubben stadig bygger på, så Sunes jeg helt personligt, at det er godkendt og er faktisk tilfreds med Solskjær´s arbejde indtil videre.

Selvom jeg synes priserne på fodboldspillere er stukket helt af, så er det da et udemærket køb, med tanke på priserne de seneste år. Ham er hvad United har manglet på den højrefløj i vanvittig langtid. Og så har han tilmed en virkelig god alder. Meget spændende.
Skrevet af TheUnitedWay
Bobby: Bruno har da ikke floppet, ej heller Cavani.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Glory glory united
Faktisk er der en del spillere, som har hævet deres niveau siden Solskjær overtog og/eller ikke faldet i niveau siden de kom til klubben.
Skrevet af quazz
Står i artiklen at han har sine første minutter til gode ved EM, det passer ikke.. han blev indskiftet mod Tjelkiet.
Skrevet af Esbjerg - fan
640 mio. kr. for en reservespiller på det engelske landshold.

Vildt
Skrevet af TheUnitedWay
Esbjerg: Tror du får et chok når en anden reservespiller i Grealish bliver solgt ;)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Yildis
Altså, hvis han bliver købt for 640 mio. DKK, så er det en god pris, når man tænker på, at der blev snakket om en milliard for et år siden. Men lad os nu se, hvad prisen ender på, og om det overhovedet bliver en realitet. Jeg vil altså gerne se den i hus, før jeg for alvor tror på det.

I øvrigt så skal man nok heller ikke lægge så meget i, om han starter for England eller ej. I landsholdssammenhæng handler det i høj grad om kemi og at have en fast stamme og folk, der komplimenterer hinanden. Så der skal ikke skiftes for mange ad gangen, og der er immervæk et stærkt felt at vælge imellem på de her offensive midbane / kant-positioner.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af BryanFury
Faktisk er der en del spillere, som har hævet deres niveau siden Solskjær overtog og/eller ikke faldet i niveau siden de kom til klubbenKan vi få lidt navne på bordet så?
Skrevet af Bobbyolsen25
Brune Fernandes har været klasse vil godt gi mig på den.. shaw har været fin også er det det. flot 2 plads i ligaen glem nu ikk de andre sæsoner under solskjær. sjovt som Pogba viser klassen for Frankrig men sejler i united. Martial skuffelse.. i købte hollands bedste midtbane spiller udover de Jong og gjorde ham til en middelmådig spiller. fortæl mig lige udover brune hvilke spillere som spiller godt under united.. igen sancho er et godt køb helt bestemt. Men lad os nu se ikk.. og glem lige jeres finale sidste år fordi den tabte man til en middelmådig spansk hold.
Skrevet af Dres
@Esbjerg - fan

Bare fordi Southgate er en tosse og ikke kan se det, ændre selvfølgelig intet på, at Sancho allerede er en af Englands bedste spillere, og burde starte alle kampe ved EM.

Men Southgate satser åbenbart på mindre begavede spillere, på samme måde som Deschamps og Löw heller ikke benyttede alle deres bedste offensive spillere. Sådan er der så meget.

Jeg ville til en hver tid vælge Sancho, foran den nuværende Sterling og Saka.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Glory glory united
Bryan

Shaw, Cavani, Fernandes, Maguire, Greenwood osv.
Skrevet af Glory glory united
Bobby

Shaw har været fin? Har du set Uniteds kampe?

Derudover fast på venstre back for England. Hvis det ikke er godt nok, hvad skal der så til?
Skrevet af Bobbyolsen25
har set kampene. og han har været fin.. vi kan snakke fra nu til evig tid men du skal ikke komme og fortælle mig at united spiller godt. og at det er stjerner der fungere med tanke på det man har set de sidste par år. de langt bagud i forhold til city liverpool og chelsea.. synes stadig sancho er godt købt. selvom jeg ikke synes united har været en top top klub siden Ferguson smuttede. trofæerne taler sit tydelige sprog.
Skrevet af Glory glory united
Bobby

Giver dig ret i at klubben har været i en større krise, siden SAF stoppede som manager. Men at sige at United er langt bagud i forhold til Liverpool og Chelsea, den står for egen regning. City er bestemt et bedre hold end United og med en bedre træner. Men så stor forskel var der altså heller ikke sidste sæson.

Vi bliver nok ikke enige. Hvilket også er ok:)
annonce
0