Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Sarri øjner Chelsea-floppet Kepa

Skrevet af bold
søn 9. jan 2022

Ifølge The Athletic er Lazio med cheftræner Maurizio Sarri i spidsen interesseret i at hente Chelsea-floppet Kepa Arrizabalaga på en lejeaftale. Men det kræver, at Chelsea betaler en god del af lønnen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(131629221801)
what? ikke lige den træner jeg havde forventet som ville gå efter kepa.
Kepp fighting till the end.
Skrevet af Nickdkinter
Den tvivler jeg godt nok meget på! Sarri og kepa var ikk lige de bedste venner i Chelsea tiden.
Skrevet af sbeh
køber ham kun for at kunne skifte ham ud.. sådan for real..lol.

tror nu de har ordnet den lille sag
Skrevet af Janus
Lazio skulle hellere hente nogle forsvarspillere der kan finde ud af at forsvare!!
Skrevet af Wise1964
Mon Chelsea går med til det med tanke på at Mendy er væk hele januar - og enig, Kepa er vel den eneste spiller i Sarris karriere der har fået Sarri til at udvandre fra en kamp
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Nickdkinter
Præcis Janus. Jeres forsvar ville jeg nu gå all in på hvis jeg var jer.
Skrevet af MVM
Hvorfor skulle de ikke kunne arbejde sammen? Et sammenstød betyder jo ikke de er uvenner.
Kepa stod faktisk helt okay under Sarri. Det var mere under Frank det gik grueligt galt.

Men tænker ikke det sker lige nu, nok først til sommer og helst et salg. Selvom jeg er glad for Kepa som 2. Valg
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Nemt
Hmmm, sarri var ved at forlade en fodbold kamp fordi kepa ikke ville lade sig udskifte og satte sig over holdet. Havde stor respekt for Sarri og ikke Kepa, er der noget jeg ikke husker her??? For mig at se var det også Kepa´s fald der rigtig startet her.
Skrevet af bruger
Mon dog. Det var fodboldhistoriens mest pinlige øjeblik da tossen ikke ville udskiftes.
Skrevet af Slemigen
Hvad er det for noget vrøvl med Kepa og Sarri? De havde et sammenstød ja, men det var baseret på en misforståelse, som blev clearet lige efter. Det er godt nok sjovt at folk herinde tror en batalje for snart 3 år siden, kan have indflydelse på om Sarri vil hente ham til en ny klub. Alle parter involveret har flere gange været ude og sige at medier og fans gjorde det langt større end det var. Og det kan jeg konstatere, her 3 år efter, at visse fans stadig gør
Chelsea FC
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Stor eller lille episode dengang med udskiftningen, men det var satme et af de mest tåkrummende øjeblikke, jeg har set i fodbold.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af Tore Ellen Hanhøj
Kunne Kepa´s undskyldning være motiveret af et ønske om at få en fodboldkarriere? Svært at tro på den angivelige "misforståelse" i forbindelse med udskiftningen, der aldrig blev. At netop Sarri skulle være næste manager for Kepa har jeg svært ved at tro!
Skrevet af Ljoninho
@Slemigen - Spot on!

En batalje der hurtigt blev ordnet internt - Men som medierne, og fans af modstanderhold gjorde alt for at køre så langt op som muligt!

Alt sammen noget der byggede på en misforståelse mellem lægestab, manager og spiller.

Og du har helt ret - Det virker utrolig meget som om, at man stadig forsøger at gøre det til et kæmpe show! Dem der mener det her er det mest pinlige øjeblik i fodboldhistorien, har vist ikke fulgt med særlig længe :D Men der er jo mange måder man kan fortælle, at man er City fan på!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Skrevet af Slemigen
@ Ljoninho

Nice one

I øvrigt kan jeg fortælle at Kepa i denne sæson har været super og kampafgørende i mange situationer, blandt andet straffesparkskonkurrencen mod villareal i starten af sæsonen. Så tror gerne der er mange klubber der holder øje med hans situation.
Chelsea FC
annonce
0