Snak

Mere indhold efter annoncen
Please don´t. Han holder halvandet år max, så går der Bjelland i den......
"Que la chupen y sigan chupando"
Rygterne siger han får ca. 15 mio dk i løn i Genoa. Og så er 70% af dem skattefrie.
Giv ham 5 år!
Om det bliver Schöne eller ej, så skal der altså til at ske noget.
De SKAL have en højrekant og de SKAL have en midtbane og ville ØNSKE de fik Zanka eller Vavro hjem....
Fc København Tottenham Hotspurs
Han kommer jo ikke til at få noget der nærmer sig samme løn i FCK. Han får godt nok 15 mill og skatefordel i Genoa, men kun 1 år endnu.

Hvis Schöne får lov at gå på fri transfer, så er der lidt til et godt signon fee, så lønne det første år nærmer sig den han vil få i Genoa. Hvis der skrives en 5-årig kontrakt, så bør det være løn med nedadgående trappe og delvist bonusbaseret i forhold til resultater og spilletid.

Jeg tror han vil være vigtig her og nu for FCK, men 5 år er godt nok lang tid for en 34-årig. Man får til gengæld en gennemprofessionel spiller, der tidligere har været en værdsat mentor for unge talenter i Ajax. Han dødbolde kommer til at give en del ekstra mål hver sæson.

ikke kun overkriften
De SKAL have en højrekant og de SKAL have en midtbane og ville ØNSKE de fik Zanka eller Vavro hjem.


Zanka tror jeg du kan glemme. Han er dyr og ret beset også for god til superligaen. Så længe Bjelland er på kontrakt, vil det være helt skævt også at få Zanka, så en for stor andel af lønbudgettet bindes i forsvaret.
ikke kun overkriften
Han ville nok ikke være lige så dårlig som Van Der Vaart, men han er trodsalt op i alderen, så det er fint nok hvis det ikke ender med ham. Men noget kvalitet skal vi have ind
Superliga og FCK fan
Selvom jeg godt kan lide Schöne som spiller og person, er jeg ikke videre begejstret for at de henter ham. Han har noget erfaring og et godt overblik, men en mand på 34 er ikke det værd for klubben lige PT. Så hellere sæt sejlene ind for at hente Vavro og Amartey hjem, så vi kan få stabiliseret den centrale akse. Ved godt at Amartey har været en del skadet, men han er vidst fit nu, og der er trods alt forskel på at spille SL og PL. Skov Olsen må nok tænkes at være utopi efter weekendens kamp, men der må findes andre i en fornuftig alder som vi kan hente.
det er sku lidt old boys, men det sku meget fedt :D
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Han ville nok ikke være lige så dårlig som Van Der Vaart Bjelland, men han er trodsalt op i alderen, så det er fint nok hvis det ikke ender med ham.


Kedeligt med den slags stikpiller.
Venlig hilsen HamDerLæser
annonce