Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Schjelderup vil ikke forlænge med FCN

tir 4. okt 07:11

Ifølge TV 2 Norge ønsker Andreas Schjelderup ikke at forlænge sin aftale med FC Nordsjælland. Den nuværende aftale løber frem til sommeren 2024. Læs hele nyheden her
Øv! Men det er selvfølgelig ikke så overraskende. Schjelderup har brændt ligaen af indtil videre i efteråret, og han står klar til at komme videre. Han er nok væk i vintervinduet hvis der kommer et bud, der er stort nok - alternativt må FCN sælge ham billigt (som med ASO) til sommer.
FCN
Så skal han vel sælges til Januar ellers er man tvunget til cut en stor del af den forventede sum...
Jeg håber vi laver en Damsgaard med Schelle. Hvor vi sælger ham også leje ham igen. Han er En vigitg profil som vi skal have hvIs vi skal kæmpe om medaljerne i denne sæson
Desværre ja.
Heldigvis har vi flere lovende spillere på spring end nogensinde før.

Det er bare irriterende at vores offensive spillere kun skal præstere i 5-10 kampe før de er videre.

Vi husker vel også alle Schjelderups kluntetid hvor han ikke kunne ramme noget som helst eller hans efterfølgere motivationskrise. Ingen kritik. Det er sådan læringsprocessen er, men det er bare øv at tiden hvor vi har direkte sportslig glæde af strabadserne er så kort. For økonomisk glæde skal vi jo nok få, hvis han fortsætter med at brænde ligaen af og pengene kan investeres i endnu større talenter.

Jeg tror bare også at vi er kommet dertil hvor vi bliver nødt til at kunne tilbyde europæisk spil til talenter på den endnu højere hylde.
Ja det kører jo ikke så godt for Sevilla for tiden, så måske de ser en random 18 årig nordmand i verdensligaen Suppen som det helt store vidunder til deres startopstilling? ;-) Hvis man som Sevilla giver 150 mio. for en spiller så er det vel med forventning om en spiller der skal indgå i start 11´veren og Schelderup har jo altså ikke vist sig på det niveau, som i overhovedet ikke.

Suppen der ligger nede omkring den 20 bedste liga i Europa er milevidt fra den spanske liga og FCN spiller jo notorisk ikke europæisk fodbold, så det er vildt at nordmanden ikke prøver sig af i en mindre liga før top 4 ligaerne i Europa hvor risikoen for at faile er langt større. Men for FCN kan jeg godt forstå at de selvfølgelig vil sælge til højest bydende uanset hvilken klub det er og fra hvilken liga den kommer fra.
Kom så Fredberg
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Er Schjelderup et lige så stort talent som Daramy?
LFC naturligvis
Kunne være fedt hvis overskriften til denne artikel var "Gider ikke skifte til lorteklub".

Jeg ville klikke. 100%.
Luis Suarez - større end Daramy.

Ment på den måde, at jeg tror på, at der er flere store kant/angriber-talenter, end der er centrale midtbanefolk, hvor det kræver større fodboldforstand at begå sig - noget der typisk kommer senere.
Så skal han vel sælges til Januar ellers er man tvunget til cut en stor del af den forventede sum...

Hvis der virkelig er rift om ham, så tror jeg ikke, at det har den store betydning for prisen.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce