Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg forstår ikke nødvendigvis Schjelderup her. FCN plejer ikke ligefrem at holde længe på deres talenter, når der er bud fra udlandet, så selv på en længere kontrakt har han gode chancer for at komme afsted. Jeg forestiller mig ikke, at han forventer at sidde kontrakten ud til 2024. Og samtidig betyder det højere løn nu og her.
hvorfor i alverden skulle han også forlænge? han har jo allerede kontrakt til 2024.
Han vil kun have flere og bedre muligheder uden at forlænge.

hvorfor i alverden skulle han også forlænge? han har jo allerede kontrakt til 2024.
Han vil kun have flere og bedre muligheder uden at forlænge.


Han kommer vel til at få en højere løn og hvis han for eksempel forlænger til 2026, så vil Nordsjælland højst sandsynligt sælge ham senest i sommeren 2024 hvor hans nuværende kontrakt alligevel løber ud og formentlig allerede til sommer. Det er oftest sådan at transfersummen bliver højere jo længere kontrakten løber. Nu ved jeg godt at fodboldverdenen er meget kynisk hvor det primært handler om sig selv, men jeg tænker dog også at Schjelderup gerne vil have at Nordsjælland bliver kompenseret ordentligt.
Forza Napoli Sempre!
men jeg tænker dog også at Schjelderup gerne vil have at Nordsjælland bliver kompenseret ordentligt.

Efter hvad jeg kan læse mig til, så kom han på en fri transfer i sommeren 2020, så hvis de kan sælge ham for 50-100 mio (eller mere) efter 3 år, så er de vist også blevet kompenseret ordentligt :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Mon ikke han så sendes på tribunen som det var tilfældet med Chukwuani og de andre unge spillere, der ikke ville forlænge for enhver pris?
Tror Schjelderup er ret ligeglad om farum får 100 eller 200 mio for ham. Han vil vel bare sikre sig at farum har samme fokus som han har, nemlig at få ham solgt. Hvis farum har kontrakt med ham mange år frem, så har de jo ikke travlt. Især ikke, hvis de mener at han kan blive endnu mere værd. Tror ikke man skal have ondt af dem. De skovler penge ind på spillersalg hvert år.
Hvis transfermarkedet fortsætter af det spor, vi har set gennem de seneste år, vil et salg til vinter give et afkast på 100 mil. eller mere, til sommer vil det falde til ca. det halve og derefter måske til spotpris. Jokeren er naturligvis, hvis den økonomiske krise giver et styrtdyk i priserne. Mange af de lidt større klubber i attraktive ligaer har underskud og er afhængige af glade givere, som lever i skatteskjul og har formuer, som nærmest er ufattelige. Så længe TV selskaber og sponsorer punger ud, er der ingen farer. Men hvis der går ged i pengestrømmene kan det starte en lavine.
tja måske med mindre han bliver skadet eller formdyk.
Da altid en fordel for spilleren med en korte kontrakt...med mindre han er i sit efterår og skal have de sidste år med.
Begynder det nu at gå op for FCN fans, at når det begynder at ligne noget- så sælger man , og starter forfra igen og igen..
At det er det som er konceptet-
Hvad nytter det med 50-100 mil årligt og ingen medaljer…
annonce