Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Schmeichel får kontrakt til 2024 i Nice

Skrevet af bold
ons 27. jul 07:08

Kasper Schmeichel er angiveligt enig med Nice om en kontrakt til 2024 med option på et år mere, men klubberne skal stadig blive enige om en overgang.Læs hele nyheden her
Skrevet af Juniorx
Hvis Iversen nu lige kunne tage springet forbi Ward er det her jo ren Win Win for Landsholdet. Det tror jeg desværre ikke, så nu ender Iversen i en dum situation som 2 keeper.
Skrevet af kampito
Ham Daniel Iversen har jo fået vildt meget ros for sin sæson i Preston, hvor han var udlejet til, kan også se at han har spillet en del træningskampe.
Er der slet ingen chance for at Leicester vil satse på Iversen, hvis Schmeichel smutter?
AK1978
Skrevet af Malresi
Iversen er nok for grøn til at tage over som 1.keeper i en klub som Leicester. Odysseas Vlachodimos fra Benfica meldes på vej. Måske skal Iversen bare finde en ny klub.
Skrevet af bruger 108572
Forstår sgu godt, at de ikke vil satse på en målmandsduo helt uden PL erfaring. Men det er da stadig en chance for Iversen. Hvis ikke han slår igennem nu, synes jeg han, skal skifte. Det er svært at blive lejet ud til en PL/top Championship klub. De vil have mere permanente løsninger, og han har bevist, at han kan begå sig.
Skrevet af bruger 151464
Jeg tænker også at Iversen har vist sit værd i Preston, men man må jo så åbenbart ikke vurdere, at han har Pl niveau…
Skrevet af YoGo
Hvad er det her for en handel? Hvorfor skifter en af de stærkeste målmænd fra PL til Nice i Frankrig? Er det bare mig som er blevet for gammel til at vurdere hvilken klub og Liga der er bedst idag?!
Skrevet af TheUnitedWay
Et stort skridt ned for Schmeichel.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BryanFury
Hvad er det her for en handel? Hvorfor skifter en af de stærkeste målmænd fra PL til Nice i Frankrig? Er det bare mig som er blevet for gammel til at vurdere hvilken klub og Liga der er bedst idag?!Hans niveau er dalet over de sidste par sæsoner så meget naturlig udvikling at han tager et skridt ned. Samtidigt er det jo heller ikke dårligt lige at bo et par år i Nice.
Skrevet af hvadvedduoverhovedet
Verdens bedste målmand skifter simpelthen til Nice? ;)
Skrevet af mholmm
Tillykke til Kasper. Under ham den sidste oplevelse i fodboldkarrieren under varmere himmelstrøg, hvor der nok bliver lidt mere tid til at nyde livet.
Han er trodsalt 36 år så der er jo nok tale om den sidste kontrakt i karrieren.

Og så må.det altså også være fedt at prøve at bo ved solskinskysten efter over 10 år bosat i Manchester
Skrevet af Jaaja8000
Fesent og stort skridt ned…
Skrevet af Slettet(241022222210)
Who cares om Nice er en på skrivebordet mindre klub end Leicester. Om skuddet kommer fra Mbappé eller Kane gør ingen forskel. Stop med at bedømme et skifte på den måde. Hvis man skifter til en klub som i ligger højt i tabellen, vil man kæmpe med om titler. Skifter man til en klub lavt i tabellen, vil man kæmpe for at vende skuden. Schmeichel er gammel og har levet i England det meste af hans liv. Jeg synes det er et fedt skifte. Sydfrankrig, strand, sol og en ny liga. God måde at afslutte en stor karriere på. Fedt!

PS: Da Schmeichel i sin tid skiftede til Leicester lå klubben heller ikke i Premier League. Men nogle år efter vandt han verdens bedste liga med selv samme.
Skrevet af AndysTail
Synes godt nok det er lidt unuanceret bedømmelse Schmiechel får. Lige med en målmand kan det altså være svært at opgøre i data. Det er rigtigt, at han har kostet nogle mål på individuelle fejl, der trækker ned i hans stats, men samtidig er han den med næst flest redninger i ligaen. Det siger vel også noget om det hold han spiller på og det forsvar han har foran sig. Hertil kommer alle de parametre, der ikke lader sig måle som fx autoritet, ro og kommunikation.

Men fint med et skifte, hvis alternativet var en gradvis nedgradering i Leicester, og udvanding af hans status, der må trods alt stadig må være, at han er den største keeper i klubbens historie.
Skrevet af Peter Nielsen
Jeg forstår ikke helt dette skifte, men hvis denne sommers transfers skal være et billede på Leicesters ambitioner i PL er tiden nok også inde til at finde en ny klub. Leicester har indtil videre ikke vist tegn på at være interesseret i at kæmpe med om top 6 næste sæson, og Schmeichel vil sikkert gerne prøve at spille CL igen.

Man kan jo så undre sig lidt over at han ikke kunne finde en klub på Nice´s niveau der rent faktisk spillede CL, eller i det mindste EL.
Skrevet af miks
Badeferie i Nice. Lækkert
annonce
0