Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Serie A-klub betaler 48,5 mio. kr. for Dessers

Skrevet af bold
tor 4. aug 08:16

FC København-emnet Cyriel Dessers nærmer sig angiveligt et skifte til Cremonese, som er villige til at slippe 48,5 millioner kroner for angriberen.Læs hele nyheden her
Skrevet af FCKByensHold
Øv, :S

Kan godt forstå han vil spille serie A, men han får ikke CHL, EL eller ECL..
Lidt uambitiøst at vælge et oprykker hold som Cremonese - men igen det samme havde vel været hvis han valgte FCK..
Skrevet af harder31
Til 48,5 mio. er det udenfor rækkevidde for FCK.

Håber der er andre kandidater på blokken.
FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
Skrevet af Esbjerg - fan
Til 48,5 mio. er det udenfor rækkevidde for FCK.


Er det??
Skrevet af Chris1234
Det er det jo slet ikke. Men spørgsmålet er om man vil give 50 mio for en garanteret goal getter i sin bedste alder.
Skrevet af LFC4Life
Kan godt forstå han vil spille serie A, men han får ikke CHL, EL eller ECL..


Til gengæld får han lov til at spille mod Juventus, AC MIlan, Inter, Roma, Lazio, Napoli osv osv osv.

Det gør nok op for ikke at få 6-8 europa-kampe på en sæson.

Det er ikke noget mod FCK, men mere at jeg generelt godt kan se det tiltrækkende i at spille for en mindre klub i en stor liga, frem for en stor klub i en lille liga. Ingen Europa-bold men de ugentlig modstandere er væstentlig sjovere,
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Beenhakker
Cremonese giver den gas på transfermarkedet. Jeg troede faktisk ikke at en så lille klub i Serie A ville være så købestærk. FCK burde kunne matche den pris, men mon ikke Dessers hellere vil til Italien.
Skrevet af FCK|Morfar
stor chance for at rykke ned igen eller mulighed for CL ....
F.C.København
Skrevet af pimpong
Lige præcis! Mange forstår simpelthen ikke at det trækker noget mere - en lille klub i en stor liga hvor modstanderne er af en noget anden kaliber end vores - som jeg elsker. Udover klimaet trækker det noget mere end et par kampe i europa mod modstandere af svingende kvalitet.

Så er FCK - eller andre heller ikke vildere, når man har den anden mulighed - sygt at folk tror kampe i CHL (måske) for et dansk hold skulle trække mere, det er sgu til at grine over.
Skrevet af MesutCazorla
Lidt uambitiøst at vælge et oprykker hold som Cremonese - men igen det samme havde vel været hvis han valgte FCK..

Folk skal til at stoppe med at bruge ordet "uambitiøst" om alt, der ikke lige falder i ens egen smag. Det er ikke uambitiøst at skifte fra Belgien til en af verdens 3-4 bedste ligaer, det er pr. definition ikke uambitiøst at have en ambition om at overleve i Serie A med det hold man skifter til, det er ikke uambitiøst at bruge Cremonese - en klub i Serie A - som springbræt til noget større og der er formentlig heller ikke noget uambitiøst over den løn, man må formodes han kommer til at tjene.
Skrevet af Paul Allen.
Nu er spillere jo forskellige. Der render helt sikkert spillere rundt i FCK, Rasmus Falk, Lerager, Boilesen osv. som helt sikkert godt kunne finde sig en eller andet midter eller bundklub i en af de 5 største ligaer, men faktisk hellere vil spille for en stor klub i en mindre liga med mulighed for titler og europæisk fodbold.
Iøvrigt tror jeg godt FCK kunne smide de penge for ham hvis det virkelig var det de ville, det er i hvert fald det man hører rundt omkring at FCK kan gøre hvis den hele rette spiller opstår. Et tænkt eksempel er Daramy. Hvis man virkelig havde muligheden for at købe ham, tænker folk så ikke at FCK vil smide 50 millioner for ham hvis det var. Jeg tror det.
Skrevet af Kay Kay
MetzuCarzola - du har helt ret.
Og det gælder også når mine egne medfans ikke forstår, at potentielle nye spillere ikke vælger vores klub til.

Jeg læser i øvrigt artiklen som om FCK stadig er på banen.
PC bliver citeret for at sige: "Så vidt jeg ved, er det ikke en done deal endnu, lød FCK-chefens korte og kontante svar".
Meget spændende spiller! I virkeligheden alt for god til Superligaen - men det ér jo set før. Han bliver uhyggelig for modstanderne i Superliganen, hvis det lykkes FCK at signe ham.

Off topic: FCK kan da fodre svin med offensive kvalitetsspillere. Det virker noget ekstravagant, og potentiale for en del utilfredse miner og uro, hvis ikke nogle afskibes/udlejes.
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Hejlesen
Og hvilken nationalitet er Falk, Lerager og Boilesen? Det er mere attraktivt for danskere at spille i Danmark, end det er for en nigerianer. De førnævnte er tættere på deres venner og familie, og har man børn, kan de have en normal hverdag. Hvad skulle Dessers lave her? Her er koldt. Han taler ikke sproget. I en liga, hvor man skal til Horsens og Viborg, når man har mulighed for at spille på nogle ikoniske stadions mod nogle af verdens bedste spillere på ugentlig basis. Det er da en no-brainer.
Skrevet af MRomulus
Skal da være ærlig og sige at hvis jeg var prof. fodboldspiller og havde mulighed for at spille i en mindre klub i La Liga fx ville jeg da tage det over en hvilken som helst dansk klub.

2x Real Madrid, 2x Barcelona, 2x Alt. Madrid, 2x Sevilla, 2x Valencia osv. osv. osv. slår godt nok 6 kampe i CHL, uden tvivl.
Jeg ser (ikke nok) fodbold! Jeg skriver, nogle gange, ikke helt det jeg mener.. Så læs gennem linjerne..
Skrevet af Paul Allen.
Hvad så med Claesson, Vavro, Babacar, Zeca med flere? Der er jo ikke kun tale om danske spillere.
Skrevet af BeerBellyBoy
Det er en sportslig afvejning mellem at spille på et hold, der skal overleve i en stor liga eller at spille med om mesterskabet i en mindre liga og spille europæisk.
Dertil kommer København kontra Italien ind i billedet, hvilket er en personlig præference.
Der er nok en overvægt af spillere på den hylde som Dessels er på, der ville vælge bundklubber i de store ligaer over FCK - men der burde stadig være muligheder for at hente lignende kvalitet til FCK.
Skrevet af Hejlesen
Skandinavere i Skandinavien giver også god mening, da der er mange kulturelle ligheder. Vavro og Babacar er spillere, som er gået i stå, og det er ikke til at vide, hvilke muligheder de har haft. Det er nok tvivlsomt, om de har afvist en klub i Serie A for at komme til FCK. De var færdige i deres respektive klubber og var formentlig tvunget til at tage et skridt ned.
Skrevet af El-Nino77
Hvad så med Claesson, Vavro, Babacar, Zeca med flere? Der er jo ikke kun tale om danske spillere.
Nu ved jeg ikke med Claesson og Zeca, men Baba og Vavro har prøvet sig af i Serie A og vejet og fundet for let i deres respektive klubber.
Hvis nu Baba og Vavro havde til udsigt at spille fast og havde tilbud fra Roma, Firenze ect. Tror du så ikke de havde valgt dette over FCK?
Syntes lidt dit argument falder til jorden især når du samligner en spiller som kender og har spillet i den danske liga , kontra en der kun har set den udefra.
annonce
0