Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Simon Poulsen skifter til PSV

fre 15. maj 2015
Ifølge det hollandske medie Voetbal International skifter Simon Poulsen fra AZ Alkmaar til PSV Eindhoven efter denne sæson.

Læs hele nyheden her
Hvis PSV sælger Jetro W, kan dette været et godt skift for ham.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Simon Poulsen i Champions League. Det skal nok blive sjovt at følge. For modstanderholdets fans vel at mærke.
Forza Napoli Sempre!
Simon Poulsen er ganske udmærket og vil da slå Ghoulam af i Napoli.
Mojn do!
Simon Poulsen i Champions League. Det skal nok blive sjovt at følge. For modstanderholdets fans vel at mærke.


Endnu en af dem der giver Poulsen skylden for al dårligdom når han har været med landsholdet, men formentlig ikke har set en eneste kamp med ham på klubholdet. Han har spillet fast hele sæsonen for et hold der kæmper om bronzen i Holland, så måske han ikke er så dårlig som du gerne vil gøre ham til?
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Defensivt er han faldet hårdt igennem på landsholdet, men Æresdivisionen er heller ikke landsholdsniveau, med undtagelse af et par kampe. Og måske har manden forbedret sin defensiv siden sidst - spændende skifte.
Bedømt ud fra hans ophold i Sampdoria tror jeg næppe at Poulsen og Serie A er en god kop te.Poulsen har det godt i Holland og passer ind i deres spillestil.

Selv om at han et klassisk "Benitez-indkøb", så mener jeg ikke Ghoulam er så dårlig, som du gør ham til. Ville foretrække ham marginalt over Poulsen, men offtopic har du da en pointe i at Napoli ikke er så stærkt besat i defensiven - i forhold til deres ambitioner. Maggio er efterhånden gammel, Albiol overvurderet og så nogle middelmådige parringsalternativer i Henrique, Britos og Koulibaly.

Den mand overrasker mig gang på gang ! Men hollandsk fodbold må passe perfekt til ham..
Jeg har aldrig synes han har spillet særligt imponerende !
SønderjizzzL
KumaAyr25@

Foggy troller bare. Selvfølgelig er Ghoulam bedre end Simon Poulsen
Forza Napoli Sempre!
Bartolone:

Ved ikke hvor meget du har set AZ i denne sæson, de kampe jeg har set hvor han har været med har han spillet rigtig godt med masser af udfordringer på kanten og faktisk været en af deres bedste spillere i en del kampe i denne sæson.
Jeg forstår ikke helt polemikken omkring ham. Nuvel, han har haft nogle mildt sagt elendige optrædener for det danske landshold, men det er der fanme mange der har efterhånden.

Han er KLART bedst offensivt, og det ved alle vel efterhånden. Det ser man nu altså også gang på gang på landsholdet, hvor han faktisk af flere omgange har været et decideret friskt pust til en ellers lad og intetsigende offensiv. At han så skal bakkes gevaldigt af overfor klassespillere, defensivt, er ikke noget nyt. Men for et hold, som gerne vil have bolden, gerne vil presse og gerne vil vinde kampe, så er han da et glimrende match.

Lasse Schøne spiller, som oftest, også ringe på landsholdet, men ikke desto mindre får han fint med ros for hans præstationer på klubniveau. Måske man burde vurdere Simon Poulsen på samme måde.
Silkeborg IF
annonce