Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Slavia-kant dumpede lægetjek i FCK

ons 25. aug 2021

Slavia Prag-kantspilleren Peter Olayinka var ifølge Ekstra Bladet til lægetjek i FC København, men det forløb ikke som planlagt, hvorfor handlen brød sammen, lyder det.Læs hele nyheden her
KØØØØØB
FCM Real Madrid
What
Er det ikke bare Ronny, som skal have chancen så?
@Sausageberg,
Jeg går også kun og venter på han får chancen, men han skal lige blive 16 før de kan bruge ham :) .. mener han har fødselsdag mellem sep-nov (kan ikke huske det)

Hvis jeg ikke tager fejl af reglerne :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Hvad er der med de her lægetjek jeg ikke helt har forstået. Det kan da ikke være det reelle at en spiller er små skadet på et tidspunkt at men ikke signer ham i 4 år.

Er det noget med at man ikke kan forsikre sin "investering" hvis den er skadet på købs tidspunktet? Og derfor falder en handel til jorden grundet et eller andet ordinært (det er set før, ved ikke om det er gældende her eller om der ér tale om en kronisk skade).

Beklager slave handels jargonen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Det handler om at de har fundet ud af at han er 35 og ikke 25, kan de selvf. ikke gå ud offentligt med, da det vil gøre spilleren værdiløs for Slavia...
Hvad fanden er det der sker med den her transfer få den nu færdiggjort
Hvad er der med de her lægetjek jeg ikke helt har forstået. Det kan da ikke være det reelle at en spiller er små skadet på et tidspunkt at men ikke signer ham i 4 år.


Det handler - hvis det er lægetjekket der er humlen - om at de vurderer, at der er for stor risiko for en mere alvorlig skade.

Det kan jo fx være kan godt kan spille nu (småskadet), men at det ved lægetjekket er vurderet at skaden kun kan håndteres med en risikabel operation.

Der er masser af den type historier fra "gamle dage" - om spillere, der har spillet trods en alvorlig skade, i håbet om at få en stor kontrakt. Det kan være invaliderende for spilleren, og et massivt tab for den købende klub.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Kan sku godt forstå de ikke vil færdiggøre handlen når spilleren dumper lægetjek, vi skal jo bruge en spiller der kan gå ind på positionen med det samme.. det nytter ikke noget hvis han først er klar om 1-2 måneder eller længere :)

Meget fornuftigt, det lugter af Kerk
Fc København Tottenham Hotspurs
"Det handler om at de har fundet ud af at han er 35 og ikke 25, kan de selvf. ikke gå ud offentligt med, da det vil gøre spilleren værdiløs for Slavia..."

@Valencia, er det noget du kan dokumentere, eller en fordom om Afrikanske spillere, som bunder i god gammeldags racisme?
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
annonce