Snak

Mere indhold efter annoncen
Gøl pølser:

Jeg tror kun du har set ham på Landsholdet ( Hvor han da for et års tid tilbage var okay).

Bendtner:
- Altid skadet.
RIGTIGT! (desværre)

- Kan INTET når gælder på højeste niveau.
Det passer ikke. Han har flere gange gjort det glimrende mod storhold, og gør det fint i Prl. Udtal nu kun om ting du har forstand på, i stedet for det der hater-møg.

- Har storhedsvanvid uden at have noget som helst at have det i
Han er blevet millionær på sin sport, og tjener mere om året, end de fleste af os, kommer til at tjene på et helt liv. Noget må han kunne.

- Er bare generelt dum at høre på
Ikke i forhold til dig.

Så tag dig venligst sammen til en anden gang.
At sige Bendtner er uden evner er omtrent ligeså fornuftigt som at hævde HB Køge vinder champions league næste år.
Bendtner har været forfulgt af skader samt en storspillende RvP. De færreste angribere ville kunne slå ham af som første valg.

Det sjældent det sker men i den her sag er jeg 100% enig med Geddar. Synes det er sørgeligt Bendtner skal gøres ringere end han er blot fordi vi danskere har så forbandet travlt med vores jantelov.
Juve. Just saying.
Spillede han overhovedet for reserverne?
Brøndby I.F siden 94´ Næstved siden 92´ Bayern München siden 94´ Landshold: Tyskland
Helt enig med LyngUnited
Åhhh... Ja ja ja kloge mennesker...

Ja Bendtner gør det ok, men så absolut heller ikke til en penny mere.

Kort og godt er jeg bare mega træt af at høre om manden, da jeg absolut ikke synes han besidder noget særligt talent i forhold til så mange andre fodboldspillere og slet ikke hvis han jf. hans egne dumdristige kommentarer tilhører verdenstoppen og bliver topscorer i båden den ene, anden og tredje turnering HVIS bare han holder sig skadesfri, får 12 friløbere i hver kamp, det tæller dobbelt pr. kasse han putter ind osv osv osv (Ja, jeg ved godt det er fedt at have selvtillid og ellers bliver han aldrig til noget og nej jeg er ikke tilhænger af janteloven og hvad der ellers kommer af argumenter, til hvorfor han ikke er dum at høre på)

Og ja jeg ved godt jeg ikke er tvunget til at læse om det og bla bla bla bla bla bla.

I får hermed min uforbeholdne undskyldning fordi jeg kom med et surt opstød rettet mod jeres favorit ;-)
Sorry han er sku bare ikke min kop the og heldigvis er meningen jo at man kan ytre sine holdninger, frustrationer osv på et internetforum.

Ps: Ok tubbe det skal jeg nok. Men kun fordi du siger det og fordi du har sådan et sejt postnummer i din signatur ;-).
Muligt at der findes jantelov osv. men der findes også de mennesker der synes manden er fantastisk, alene fordi han er dansk.

Han er intet mere end en middelmådig angriber, en dansk John Carew...
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
moderator
@Gøl

Hvis han bare ikke er din kop te, og du ikke bryder dig om ham, Så er det da fair nok. Jeg kan da sagtens forstår hvis nogle ikke bryder sig om hans måde at optræde på. Jeg forstår bare ikke behovet for at lade det afspejle sig i en vurdering af hans egentlige evner på banen, og hans indsats til træning og kamp, eksempelvis ved at kalde ham "doven".

Jeg bryder mig heller ikke specielt meget om Xavi, men det ændrer ikke ved at jeg synes han er en fabelagtig fodboldspiller.

@TIS

Det gør der da sikker. Men hvem gør det her i tråden?

https://kortlink.dk/sudv
Geddar

Tror det måske hænger sammen med, at han år efter år fortæller, hvad hans mål for sæson er. Og gang på gang, er han langt fra det mål.
Brøndby I.F siden 94´ Næstved siden 92´ Bayern München siden 94´ Landshold: Tyskland
moderator
Ja, der kan irritationen sikkert komme fra. Men hvorfor skal det inddrages i en diskussion omkring de sportslige evner?
https://kortlink.dk/sudv
annonce