Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Steaua hæver prisen efter FCK-bud

man 23. aug 2021

Steaua Bukarest har hævet prisen på offensivspilleren Olimpiu Morutan, som FCK eftersigende har budt på, til 37 millioner kroner uden bonusser, skriver rumænsk medie.Læs hele nyheden her
Ik køb ham
Det rumænske medie Gazeta Sporturilor skrev søndag, at FC København havde budt 22 millioner kroner for Steaua Bukarest-spilleren Olimpiu Morutan, og mandag følger mediet op på historien.

Ifølge Gazeta Sporturilor var det netop det beløb, som Steaua krævede for offensivspilleren, men klubben har nu angiveligt ændret mening.

Ikke videre professionelt hvis det er sandt man nu vil have op mod det dobbelte med bonusser medregnet. Men 45 af de lange kan måske alligevel vise sig at være en glimrende investering hvis Morutan kan gå ind og gøre en forskel dag et.
Ham der Gigi har nok læst at FCK lige har scoret 90 mio.
Kan ikke komme bag på folk. Becali er meget svær at handle med og en handel på 22 millioner ville være tyveri.
Det er en klassiker og helt forventeligt.

Det er det samme, når de store klubber i England eller nyrige klubber i de andre store ligaer skal ud og hente spillere. Prisen afhænger ofte af køberen.

Ham Becali må jo bare få en bar´ røv at trutte i.
Pedro Erobreren
Glem ham.
FCSB, ikke Steaua Bukarest - der er forskel :-) Men måske også ligegyldig info
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Tænker at FC kunne have gjort helt det samme i stedet for at acceptere det første og bedste tilbud for Ajax lige ud. Det bliver langtfra nemt at finde en spiller der kan være lige så kampafgørende som Daramy til en ikke alt for vild en pris.
Hvordan kender du til antal bud og størrelse på dem? Fra både Brugge og Ajax?
annonce