Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Svensson i spil til Wolverhampton-job

man 3. okt 19:41

The Telegraph skriver, at Bo Svensson er i spil til det ledige cheftræner-job i Wolverhampton, der fyrede Bruno Lage i weekenden. Læs hele nyheden her
Spændende.

Der er sjældent lang snor til en "No nonsense" coach, når først der kommer modgang.
Omend der er hårdt brug for den tilgang nu om dage, med de primadonnaer der hellere vil pleje deres brands end spille bold.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Taler ikke portugisisk, så det tror jeg næppe.

Måske Leonardo Jardim, Paulo Bento eller Jorge Jesus.
Frækt bud er André Villas-Boas
.
Interessant, han er en utrolig god træner, var i spil til fck, desværre blev det ikke til noget….
@Habana, ville det ikke være et skridt ned karrieremæssigt, hvis han var taget til fck? Er med på, der er CL denne sæson, men derudover er det jo lidt et galehus med PC og Kvist samt en langt dårligere liga.
Batigol det var da Ståle blev fyret
Batigol20

Da ståle blev fyret, der var bo træner for RBS reserver I FC Lifering.

Så fck var et kæmpe skridt frem.

Bo har også udtalt han gerne ville til fck da det er hans klub.
Bo Svensson har gang i en spændende trænerkarriere i udlandet, så jeg ser ingen grund til ,at han skulle tage et skridt eller to ned og tage til FCK og Superligaen på nuværende tidspunkt.
Derimod kunne det være spændende at se hvad han kunne drive det til i Prl. Det ville trods alt være et skridt op ifht Bundesligaen, og kunne måske åbne døre til nogle af de helt store klubber i Europa.
Bo har mig bekendt hverken erfaring med at arbejde med engelsk som portugisiske spillere. Wolverhampton har udenlandske ejere som vil se resultater asap og nærmest intet andet. PL er spændende, men jeg synes Bo skal blive hvor han er. Der kommer helt sikkert andre tilbud i fremtiden.
Han skal være hjerteligt velkommen.
Sorry, my bad. Skulle have læst bedre efter.
annonce