Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Ten Hag er skuffet over misset Gakpo-handel

Skrevet af bold
tor 29. dec 10:00

Manchester United-træner Erik ten Hag er angiveligt skuffet over ledelsen hos de røde djævle, efter Liverpool stjal Cody Gakpo for næsen af klubben. Læs hele nyheden her
Skrevet af mholmm
Er det bare mig der synes det her lyder lidt mystisk?

Kan simpelthen ikke se at ManUnited ikke kan konkurrere med Liverpool rent økonomisk, specielt efter man har sluppet for Ronaldos kontrakt.

Uden at kende til sandheden, der virker det mere som om at ledelsen er tilbageholdende med at bruge penge, muligvis med et fremtidig salg af klubben for øje.

Forstår ETH er frustreret hvis klubben ikke bakker op om de spillere han ønsker.
Skrevet af bonanza1337
Det er snart 15 år siden, at det var en omvendt historie. Ddt er der mange der ikke har indset endnu.
Skrevet af Vincent Gigante
Tror ikke, at det var økonomi, der var udfordringen for Man.U.

Gakpo kunne fås for en cut price, fordi PSV fattes penge.

Liverpool og Van Dijk har kunne sælge projektet bedre til Gakpo, tror jeg.

Man U mangler primært en ´rigtig´ angriber og har nok af kantangribere, som er Gakpos primære styrke.

Med Jota og Diaz ude var udsigterne til at vise sig gode for Gakpo i Liverpool.
Edge lord
Skrevet af Meefa
Manchester United har pengene. De vil bare ikke bruge dem. Glazers vil ikke smide en masse penge i truppen nu klubben skal sælges
Skrevet af Bosse1983
Forstår ETH er frustreret hvis klubben ikke bakker op om de spillere han ønsker.

Nu fik han jo trods alt Antony, Martinez og Casemiro ind, uden de store afgange på transfersiden. Hvem der besluttede at man skulle beholde Ronaldo er vel også et spørgsmål. Var det Ten Hag ligger man som man har redt.
Gakpo var jo en mulighed i sommers også, hvor blandt andet Leeds sværmede. Gakpo hørte aldrig noget fra United, selvom de var en prioritet. Nu kan det virke til at de blev lidt for magelige efter hans udtalelser i den henseende, var igen for langsomme på aftrækkeren og snigløbes af Liverpool.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Der florerer billeder af ham som 7 årig i en Chelsea trøje, så Ten Hag kan tage det roligt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Har de nu osse det ? Det vil jeg stille mig stærk tvivlende overfor.

Selvom man er kommet af med Ronaldo’s løn, er det umiddelbart ikke noget der gør, at klubben tjener penge igen. Klubben kom ud med et tab på £ 115 M i sidste regnskab. Man brugte en bondegård i sommers og i de første 3 måneder af det nye regnskabsår har klubben tabt yderligere £ 26.5 M el ca £ 2.5 om ugen. Man har så godt nok fået udsat 2 hjemmebanekampe, som ville have givet penge i kassen. Det ændre dog ikke på, at selv uden Ronaldo’s løn taber klubben penge.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af mholmm
@YNWA96

Ja de tager penge pt., men deres aktiver og generelle økonomi er ihvertfald ikke til hinder for en handel i Gakpo størrelsesordenen.

Det er jo ikke fordi at United er økonomisk på røven selvom de forvalter deres kapital dårligt efter min mening.
Skrevet af YNWA"96"
Selvfølgelig kan der skrues en aftale sammen. Nu var spørgsmålet om pengene er der, uden klubben stifter yderligere gæld. Hvilket jeg er tvivlende overfor.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Neutralboldfan
Hvem fanden ønsker at skifte til ManU? Et skift til Liverpool er til en hver tid at foretrække.
Skrevet af Grim Reaper
Manchester United bløder penge og har gjort det længe. Bankbeholdningen er gået fra £225m til £24m (eller noget inden dur - det er i hvert fald et kæmpe fald), så de har ikke råd til det. De har budgetteret med et helt års løn til Ronaldo, så der er helt klart en besparelse, men tallene er så røde, at den besparelse går til damage control. Ejerne har kørt klubben fuldstændig i sænk.
Jeg ville have elsket Gakpo i United - jeg tror, Liverpool virkelig vil få gavn af hans evner. Fedt køb for Jer.
Manchester United ‘33
Skrevet af **GGMU**
Hvor har du information fra for at kunne sige det du gør ?
Skrevet af mholmm
@GGMU

Hvem henvender du dig til?
Skrevet af Gshock
Manchester Uniteds økonomi begynder og minde om Barcas.
Glazer bruger knap nok penge på maling, og det hele forfalder om ørerne på dem.
Hvis Ten Hag havde sat næsen op efter og få Gakpo, så forstår jeg godt han er skuffet. Men med hans historik fra Ajax, har det nok heller ikke været nemt og overtale en PSV dreng. ;)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af KLB-ManU
Enig i at et kommende salg sætter sine begrænsninger for nye investeringer i spillertruppen.
Måske der også er nogen i klubben som siger stop for den hollandske invasion vi har set med ETH. Martinez, Malacia og Antony har jo vist sig ikke at være de helt store kommende stjerner på verdensscenen. Havde træneren ramt plet med dem, så kunne man nok finde checkhæftet frem 4. gang.
Skrevet af BryanFury
Forstår ETH er frustreret hvis klubben ikke bakker op om de spillere han ønsker.


De lod ham da ellers købe spillere til kæmpe overpris i sommers, så er det lidt svært at mene de ikke bakker ham op.
Skrevet af mholmm
@BryanFury

Jamen det er vi helt enig i, han fik rigeligt med midler i sommers.

Men nu står ManUnited i en situation stort set uden nogen angriber eller bredde i offensiven. Og hvis Gakpo var ETH foretrukkende valg så undrer det mig blot at der ikke sættes mere ind på at hente ham. Det er jo ikke fordi det er en voldsom pris efter PL standarder og bestemt ikke efter ManUnited standarder.

Tror det bliver dyrt ikke at komme i top 4 fordi man ikke har de offensive kræfter i truppen.
Så min pointe var mere forklaringen på at de ikke kunne være med økonomisk som undrer mig, der må simpelthen ligge noget andet bag.
Skrevet af Paolo Rossi
Det er måske lidt hurtigt at pege fingre af de 3 indkøb. Malacia, Martinez og Antony er alle vældigt spændende spillere i min bog - omend de to sidstnævnte endte med at blive et par dyre herre. Men sådan vil det altid være når United handler.
Skrevet af Roscoe
@KLB-ManU
Martinez, Malacia og Antony har jo vist sig ikke at være de helt store kommende stjerner på verdensscenen. Havde træneren ramt plet med dem, så kunne man nok finde checkhæftet frem 4. gang.

Martinez har da været ganske fremragende og har allerede fundet et godt samarbejde med Varane, der gør at forsvaret ser tusind gange stærkere ud end de seneste par sæsoner. Nu er han også lige blevet verdensmester. Det har været et ganske glimrende køb.
Antony har været lidt op og ned, men man kunne se på de tre glimrende mål i hans tre første kampe at potentialet i hvert fald er der. Det er meget tidligt at dømme ham ude, baseret på 7 Premier League-kampe indtil videre. Han er også kun 22. Er dog enig i at det ligner noget af en overpris man har betalt.
Malacia var trods alt ikke så dyr og har sådan set startet rigtig fint, synes jeg. Han er måske ikke en "kommende stjerne på verdensscenen", men han er da en glimrende konkurrent til Shaw på venstrebacken.
Synes alt i alt, især når man også tager Eriksen og Casemiro med, at Ten Hag har haft stor succes med sine signings...
Skrevet af Grim Reaper
GGMU
Jeg så noget med en, der hedder Kevin Maguire, tror jeg, som fortalte om United’s økonomi, hvor han havde set på indtægter/udgifter blandt andet og hvis man kigger på tallene i eksempelvis 2016, så var kassebeholdningen godt over £200m, men det er den bestemt ikke mere. Det skulle være så grelt, at United kan komme i problemer med FFP, forudsat de kvalificerer sig til CL naturligvis.
Jeg så det gennem United Peoples TV på Youtube. Han har været ret god til at dække United på en upartisk måde - prøv at se nogle af afsnittene omkring Glazer og økonomien - it’s well grim, mate.
Manchester United ‘33
annonce
0