Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Tests kan i alt koste mere end 7 mio.

Skrevet af bold
tir 5. maj 2020

Ifølge Ekstra Bladet løber de omfattende tests i Divisionsforeningens protokoller op i syv millioner kroner - det beløb kan stige, skriver mediet.Læs hele nyheden her
Skrevet af avanir
Værd at bemærke er at man i Tyskland opererer med en pulje på 7,5 mill euro afsat til Bundesliga kvinder og 3 liga mænd til lignende merudgifter .Penge som er givet af det tyske forbund og de 4 ch league klubber .Så de 7 mill kr er nok et mindste beløb .
Skrevet af Muncken
Hvordan i alverden skal 2. Div og de lavere rækker nogensinde komme igang, hvis det tilnærmelsesvis bliver på de vilkår. Meget svært ved at se 2. Div og bredde fodbolden komme igang på denne side af sommer. Og dermed kommer en aflysning faretruende tæt på !
Skrevet af tintinsoldat
Endnu en idiotisk udgift i rækken af idiotiske tiltag fra Mette Panik. Hvornår går det op for hende at Covid19 har en dødelighed på sølle 0,1-0,2%.

Langt de fleste ville dø alligevel. Når året er omme vil der ikke være registreret flere døde end normalt - hverken i Danmark eller Sverige. Gennemsnitsalderen for de døde er den samme som gennemsnitslevetiden. Det her er årtusindets største joke.

Heldigvis bevogter Politiet kunstgræsbanen i fælledparken, så børn og unge ikke kan spille fodbold. HaHaHa. Hvad skulle Danmark gøre uden vores dygtige betjente.
Skrevet af Bauelasen
@tintinsoldat, du har da sat fulde sejl... Lockdown handler ikke om covid-19´s dødelighed, men primært om smitterisikoen, som kan overbelaste vores sundhedssektor, hvis ikke vi passer på med fysisk kontakt i samfundet. Har du udelukkende været aktiv med VR briller og pornhubkontoen, eller har du set/læst nyheder i den seneste måneds+ tid? Hvis det første, så husk at drikke godt med vand. Du virker dehydreret... Fuld sejllads.
Skrevet af tintinsoldat
Sjovt. I DK har vi haft 1000 respiratorer til rådighed. På intet tidspunkt har der været over 150 patienter i respirator.

Vi har ikke været i nærheden af at sundhedsvæsenet er brudt sammen. Men det gør det i fremtiden, når der skal skæres voldsomt i velfærden pga Nedlukning.
Skrevet af Bencec
kære Tinsoldat. sjov tanke at tænke hvordan dit indlæg havde lydt hvis 1000 respiratorer ikke var nok. folk lå døde i deres hjem i flere dage uden at kunne fjernes. intet land har klaret denne ukendte trussel perfekt, heller ikke DK.Men jeg er glad for at jeg og mine børn ikke har oplevet det de gør i mange andre lande.

Skrevet af tintinsoldat
@ Bencec

I Sverige har de haft et åbent samfund uden at intensivafdelingerne har været på mere end 80% belagt. Børn og ungdom har været i skole og spillet fodbold.

Der kommer til at dø rigtig mange mennesker i DK i årene fremover pga nedskæring i hospitalsvæsenet og velfærden.

Børnenes statsminister: Ingen kvaler: Børnene og Ungdommen betaler!
Skrevet af KennethF
Men jeg er glad for at jeg og mine børn ikke har oplevet det de gør i mange andre lande.

Jamen det tror jeg da, de fleste er enige med dig i. Men dig og dine børn kommer til gengæld til at opleve et meget amputeret velfærdssamfund i de næste mange år. For der kommer en KÆMPE regning for det her, og det kommer til at kræve store besparelser i det offentlige.

Og når vi kun bruger 4% af vores intensivkapacitet på covid-19-patienter, så ødelægger vi altså vores økonomi meget mere, end vi behøver. Selvfølgelig skal der være en buffer, men vi ligger langt langt under Magnus Heunickes berømte grønne kurve, og det er altså ikke nødvendigvis en fordel.
annonce
0