Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Timo Werner skifter permanent til Leipzig

Skrevet af bold
man 8. aug 10:23

Chelsea og RB Leipzig er angiveligt blevet enige om en handel, der sender Timo Werner til den tyske klub på en permanent aftale. Læs hele nyheden her
Skrevet af Landboen
Det er mig en gåde, hvordan man har været så upræcis med Timo lige siden han kom London.
Man har mistet 23 mil euro på en 26-årige "topangriber" inden for 2 år af hans 5 årige kontrakt.
Til gengæld må Leipzig være glade, for at have "lejet" Timo ud i 2 år, for derimod at få ham tilbage + 23 mil euro oveni.
Skrevet af sejr82
Der har jo altid været tvivl om hans psyke kunne holde til et top-top hold. Det kunne den så ikke, ser det ud til.

Jeg er personligt ærgelig over at han skifter væk. Han har måske ikke scoret de mål man håbede, men jeg synes at holdet har spillet bedre med ham end uden ham.
Skrevet af BerlinerDK
Måske er han blot en "nitte" og har overpræsteret i Leipzig!? En ven som er Stuttgartfan, har aldrig set et lys i ham, da han spillede der.
Skrevet af Outsideren
Generelt synes jeg at vores manager TT mangler at beviser at han kan få en offensiv til at fungere, det er ikke lykkes med Werner, Lukaku, Havertz, Pulisic, Ziyech og Odoi. De er måske ikke verdensklasse alle sammen, men mange af dem ville nok kunne få succes andre steder. Og den første kamp mod Everton gav ikke nogle indikationer om at det er på vej til at blive bedre, dog var Sterling flyvende.
Chelsea siden 1985
Skrevet af nick_lasen
@BerlinerDK

Jeg synes nu det lyder en smule forenklet at sige det var en overpræstering i Leipzig.
Timo scorede hhv. 21, 21, 19, og 34 mål i sine 4 år i klubben. Det tyder mere på, at han spillede for et hold som udnyttede hans spidskompetencer og at spillestilen passede ham bedre der.
Han har derudover scoret 24 mål i 53 landskampe.

Så jeg vælger at tro på, at Timo og Chelsea simpelthen ikke passede så godt sammen, som de to parter ellers havde håbet på.

Mvh. :)
Odense Boldklub Landsholdet
Skrevet af Toby123
Enig med Nick Lassen. Chelsea har ikke haft en angriber der kunne præstere på deres hold siden drogba, måske med undtagelse af Diego Costa. Og dem de har smidt væk har så vidst sig at kunne præstere i andre klubber. Det er ikke nemt at være angriber i Chelsea.
Skrevet af Peter Nielsen
This was a player i had hoped United would try to steal. Instead they seem to go for Arnautovic ? I mean Werner is a lot younger and would in my opinion fit better in Uniteds team than Arnautovic. Only problem is Chelsea might not want to sell him to a PL team, but surely we could outbid Leipzig.
Skrevet af Fl@skebøf
Werner er imo bare ikke god nok til de største klubber. Han er på hylden lige under.
Skrevet af Peter Nielsen
Man kan så argumentere at for tiden ER United en klub lige under de bedste.

Seriøst, ved ikke hvorfor mit sidste indlæg blev skrevet på Engelsk,, kom lige fra en Youtube kanal omkring United, men alligevel..
Skrevet af Vince71
Og i diskussionen om Werner er der ikke rigtig nogen der bringer op den åbenlyse forskel på spillestil og niveau der er mellem Bundesliga/PL. Werner har flere gange i interviews selv sagt hvor overrasket han var over farten og fysikken i PL. Lige pludseligt var han ikke den hurtigste spiller mere og havde ret åbenlyst ikke teknikken til at drible sin mand. Så er udgangspunktet heller ikke godt hvis fart er ens styrke og 70% af ens modstandere pakker sig ned og teknikken halter i forvejen..

Man kan efterhånden nævne en del Bundesliga profiler som har haft det svært med skiftet til PL. Tilgengæld ser spillere fra england ud til at blomstre i Bundesligaen ret hurtigt endda. Selv spillere under 20 år. Hvornår anerkender man det gab der er mellem de to ligaer?
Skrevet af Genialt
Jeg synes nærmere der skal kigges på træneren i Chelsea.. Han har fået hvad han har peget på af offensive spillere. Alle har gjort det godt i andre klubber, men det er som om at den sidste tredjedel af banen har været et problem i Chelsea længe. Det har i hvert fald ikke skortet på dyre indkøb.

Jeg synes Timo har været sådan lige ved og næsten. Han har brændt nogle kæmpe store chancer, og så blevet jongleret lidt rundt på positioner på banen og på bænken. Så var det som om at han ikke helt havde nok tro på sig selv til sidst.

Jeg tror på han kommer tilbage til Tyskland og endnu en gang viser hvor god han faktisk er. I en klub der sikkert vil forsøge at spille for at udnytte hans spidskompetencer.
Skrevet af Al-bold
Werner var det ikke ham, der i sin tid sagde, at han godt kunne se sig selv i Liverpool? Godt at det aldrig var tæt på at lykkes. Han ville heller ikke passe ind i Klopps filosofi. Hjem til Leipzig og genstarte karrieren, er det han har brug for.
Skrevet af Fl@skebøf
Man kan efterhånden nævne en del Bundesliga profiler som har haft det svært med skiftet til PL. Tilgengæld ser spillere fra england ud til at blomstre i Bundesligaen ret hurtigt endda. Selv spillere under 20 år. Hvornår anerkender man det gab der er mellem de to ligaer?


Man kan også nævne de der er blevet verdensklasse eller deropad end tilsvarende da de spillede i Bundesligaen. Behøver jeg nævne KDB, Gündogan, Rüdiger, Firmino, Heung Min Son, Aubameyang (da han spillede der blev han endda topscorer i en af sæsonerne), Kompany, Leroy Sane, Özil osv. Flere kan nævnes.

Mange af disse spillere var gode i Tyskland, men nåede aldrig den højde de spiller/spillede på i England lige nu. Er det så tilsvarende fordi PL er langt ringere end La Liga at Hazard og Coutinho blev en regulær fiasko i Spanien, efter de havde været world beaters i England? Hvad med Salah? Salah var god i Italien, men han er jo først blevet verdensklasse i England.

Mit bud er ligeså at Haaland scorer mindst ligeså mange mål i PL end han tilsvarende gjorde i Bundesligaen, særligt fordi han nu spiller på et bedre hold.

Den måde du gør det op på er alt for simpelt imo. Werner var aldrig nogen speciel spiller og derfor er jeg heller ikke overrasket over han floppede mens Havertz samtidig har gjort det udmærket.Skrevet af miks
Werner er en super spiller. Der er masser af middelmådige spillere i PL. Han har scoret for lidt men bestemt en dygtig spiller. Ærgerligt han ikke bliver i PL. Ville godt have set ham i Liverpool, men han vil gerne hjem.
annonce
0