Snak

Mere indhold efter annoncen
Skal vi alle lige tage 6 hurtige harboe bjørnebryg, så kan vi alle snakke med her.
Faktisk mest til pudersne d-:
Jess var et ærligt bekendtskab. Manden sagde tingene lige ud - lidt ligesom David Nielsen og Zorniger. De typer kan jeg godt lide. Hvem fanden køber spillere i FCK? Deres hold er det mest ubalancerede jeg har set. Det er jo helt skævt.

Jeg synes ærlig talt at Jes Thorup suverænt er den træner vi har haft, der har været dårligst til at
håndtere pressen, jeg synes det har været pinligt, intetsigende og frasigelse af sit eget ansvar,
hver gang..
Man kan kun sige at vi er meget uenige :)
Men din holdning er lige så god som min, og min lige så god som din..
Men det er faktisk lidt spøjst at man faktisk kan se tingene så forskelligt..
Forza FCK
Historien i BT er så tynd, som den kan blive. "Ifølge BT´s oplysninger..." må være den mest vage reference man kan skrive. Ikke noget med "Kilder i spillertruppen" eller bare "Kilder tæt på spillertruppen...". "BT´s oplysninger" kan være noget de har læst på Twitter eller selv har fundet på. Selv overskriften på artiklen handler om noget helt andet, nemlig at spillerne ikke fik besked om fyringen før de kunne læse det. BT, det kan I gøre bedre!

Historien i BT-> https://www.bt.dk/superligaen/fck-trup-fik-ikke-besked-spillerne-anede-intet-om-thorups-fyring
Altså, alletiders træner i fck ståle Solbakken, kunne da finde på det samme, var sku da tit han kastede end eller flere navngivne spillere langt inder bussen, og kørte ham over flere gange, hvis de havde tabt, eller spillet dårligt - og det var der mange fans der syntes det var fedt.. Men når Thorup gør det, er det for meget..
Uden at have det helt store indblik i FCK, så er det dog ikke overraskende at det kan skabe problemer hvis man som cheftræner hænger hele sin ledergruppe til tørre offentligt efter en kamp. Det betyder selvfølgelig ikke at det ikke er sandt.

Man kan vel sige at Roland Nilsson i sin tid leverede OK resultater, men ikke kunne håndtere pressen. Thorup har leveret dårlige resultater i indeværende sæson, og han er om muligt endnu ringere foran et kamera. En no-brainer at fyre manden, spørgsmålet er om det er lige lovligt sent.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Nonsens at det udelukkende er trænerens ansvar.

Det her handler om mennesker og deres evne til ar tackle modgang og være robust når det spidser til. Det er fysisk umuligt at en træner kan kontrollere andre mennesker. Derfor kan han ikke være alene ansvarlig. Han har ansvar for motivation, relationer og taktik. Disse områder har han ingen gang fuld kontrol over. Den fysiologiske del er der andre tager sig af. Lederskab er mange ting. I FCK’s situation handler det om at holde hovedet koldt i modgang og komme hurtigst ud af den dårlige form. Det er ikke noget man bare tilegner sig over en nat eller køber sig til. Det handler om gruppens hierarki, interne synergi og spillernes enkelte personligheder og baggrund/opvækst. Har man en fælles evne til at omstille når tingene ikke spiller? Kan de enkelte på banen psykisk abstrahere fra larm og forventningspres og deale med det pres der ligger på dem.

I virkeligheden er der ingen af os sofatrænere der ved en skid om, hvad det vil sige at være spiller og træner på det niveau. Derfor kan jeg heller ikke med sikkerhed sige at mine egne udsagn er rigtige.

Leeds united MOT ALAW
Haha perj. Vi er sgu bare sofatrænere. :-)
Hold kæft en børnehave, de får en monster løn og skal bare gøre som der bliver sagt!
De spiller vel ikke for deres træner men for fansene og dem selv.
Curling spillere, de tjener millioner på deres sport og kan ikke tåle at høre kritik, det er til grin.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Mon ikke JT har sagt det samme internt en del gange... tænkt at nu skulle der ruskes op i det ved at melde det offentligt ud... klogt... måske ikke.. men der har været mange etablerede og erfarne spillere der virkelig ikke har leveret...
annonce