Snak

Mere indhold efter annoncen
Tænk at han vil ødelægge sit eftermæle på den måde. Kæmpe fjols 😡
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Han er også for stor til United.
sdy
Han er færdig. Slut!
Mon ikke Ronaldo har en plan med de udtalelser - kan han blive fritstillet, så er vejen åben for Porte eller lignende projekter - alternativet er, at han rent faktisk ikke vil mere efter VM

... men han burde nok have fundet en bedre løsning end det her tåbelige interview.
Synes det er totalt fedt, at han siger sin mening. Nu har United fans råbt op om dårlig ledelse, siden Ferguson forlod trænersædet. Når en spiller så siger det samme, bliver han svinet til, af selv samme fans. Hold nu kæft et cirkus.
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Hvis United skal kunne fritstille ham uden at betale den resterende værdi i kontrakten, så skal manden jo have lavet et juridisk brud på selvsamme kontrakt. Tvivler på kritik af ledelsen er skrevet ind i kontrakten. Bliver dyrt uanset. Dyrt at beholde ham, dyrt at fyre ham og dyrt at sælge ham.
Er det virkelig det eftermæle han vil efterlade i den klub, der fik ham på verdenskortet som ganske ung spiller ? Blot fordi han som gammel og halvrusten spiller stadig er så selvkrukket at han ikke acceptere at alt i klubben ikke drejer sig om ham mere.
Det er jo helt sindsygt...
Selvom han er en spiller der forlængst har rundet sidste salgsdato, så begunstiges han fortsat med en fyrstelig løn, anslået mere end 4 mill kroner .... om ugen (!), fordi at han stadig har visse kvaliteter og et højt topniveau.
Men han er jo ikke "omdrejningspunktet" af den grund i en trup, der er i gang med foryngelse og nytænkninger.

Kvalmende....
*
Fedt nogen forsvarer Ronaldo. Ja, fans har råbt op om dårlig ledelse af United i mange år, og nu gør Ronaldo det samme, men det er jo ikke pga den måde klubben er drevet på, at han gør det. Han gør det, for at komme væk fra klubben, fordi han vil spille CL. Det var HAM, der ville væk i sommers, og HAM, der først dukkede op efter sæsonen var gået igang og ude af form. Til trods for, at han har været elendig og ude af form, så har han spillet relativt meget, så det er alt sammen bullshit. Det med klubben (som helt sikkert er sandt) siger han udelukkende for at det ikke skal lyde som en stor tudekoncert. Han får flettet ind, at han er pænere end Rooney. Amen come on, hvor lavt kan man lige synke. Det er jo tenderende til pinligt. Og timingen i det... Hvis han havde været så utilfreds, så speak up noget før. Dette er udelukkende, så han er sikker på, at han kan komme væk i januar. Pinlig opførsel, og det er vel kun Ronaldo fanboys/girls, som kan forsvarer ham. (Og jeg ELSKER ellers Ronaldo). Men det her, det er bare pinligt, og udstiller virkelig, hvor stort et behov han har for opmærksomhed. Derfor vi skal huske at give vores børn en masse kærlighed og opmærksomhed.
man er edermajeme fan af manden, som i kort for FANATISK, hvis man synes hans adfærd er på plads eller man "er på hans side".

fuldstændig uhørt, og hjernedødt, at en fodboldspiller på øverste niveau ter sig sådan.

super barnligt.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Sæt ham på tribunen og lad ham rådne der kontrakten ud.
annonce