Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Davies1
Ajungsled: Kan du ikke fortælle alle os dumme uvidende hvorfor det er verdens største fodboldklub ? Real Madrid har vundet over dobbelt så mange trofæer. De har et større og mere moderne stadion. De har tjent flere penge end man u samtlige år siden 2012. Det samme kan siges om Barcelona og Bayern.
Skrevet af 2-0sværføring
Davies1: Det er selvforståelsen, der er verdens største.
YNWA
Skrevet af Iskoldere
@Davies1

For det første tjente United ikke penge i deres 2021-regnskab. De tabte derimod omkring 90 mio. pund. (En stor del af tabet skyldes ændringer i forhold til udskudt skat).

For det andet så tror jeg, at du skal sondre mellem det at tjene penge - og så klubbers omsætning. Tjente penge er overskud.

Men overskud er faktisk ikke nødvendigvis altid retvisende i forhold til, hvorvidt der er tale om en god forretning eller ej.

I stedet kan man kigge på selve driften af biksen. Altså hvor mange penge tjener man på at drive en vilkårlig klub.

Og her kan Real Madrid altså ikke matche Man United. Og Bayern kan da slet ikke. (Ifølge tal fra Forbes: https://www.forbes.com/teams/bayern-munich/?sh=77b0b075a32b)

Men det er helt korrekt, at Real Madrid og Barcelona omsætter for mere Man United.

(Det er desværre ikke lykkedes mig at finde "rigtige" regnskaber fra Real Madrid, som jeg kan åbne på telefonen. Derfor kan jeg ikke sige noget om de overskud klubben har lavet - og om hvorvidt de er større eller mindre end Uniteds i den periode, som Davids opstillede 2012-nu).
Skrevet af VIF57
2"
Ja selvforståelsen i den klub er misforstået.
De vinder jo ikke det mesterskab.
Skrevet af Kroesus
Laurie Whitwell er generelt velinformeret ang. United, og jeg tror da også der er hold i historien. At vi jagter Rice og Bellingham. Hvorfor skulle vi ikke? Om de to så er reelle muligheder tvivler jeg mere på. Ikke alene pga. beløbene de to spillere ville kræve (vi er godt over en milliard for begge to alene). Rice antager de fleste ender i Chelsea på et tidspunkt. Dortmund sælger formentlig ikke Bellingham før de sælger Haaland og slet ikke lige op ad hinanden.

Så vi jagter dem fordi vi skal jagte dem, men der er nok mere sandsynlige spillere i kikkerten også.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Osho
Tielemans (som i stavekontrollen bliver til tissemand) er i mine øjne den bedste tilføjelse, ku det lade sig gøre. Om end han formentligt er dyrere.. men penge synes at være noget underligt noget, som altid kan strækkes og er umuligt at forholde sig til.
Men den knejt er klasse, hele vejen rundt!
Skrevet af BryanFury
Selvfølgelig vælter det ind med penge i verdens største fodboldklub! Ronaldos årsløn var tjent ind på 7 dage grundet trøjesalg så stop nu!Nu er det jo hovedsageligt Adidas der tjener penge på Uniteds trøjesalg så det der er en forfærdelig omgang løgn. Men godt forsøg. I øvrigt, kan du så ikke nævne hvilke parametre du måler på? Er vi ude i følgere på de sociale medier? Kan ikke se mange andre steder hvor United er størst.
annonce
0