Snak

Mere indhold efter annoncen
Man har virkelig ikke meget forstand på fodbold, hvis ikke man forstår at Dubravka er en god keeper. Medmindre man da mener at man er klogere end forskellige manager i NUFC der konstant har udtaget ham.

Han blev sågar kåret til årets spiller i Newcastle et år hvis jeg ikke husker forkert.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Nej nej han er piv elendig burde spille i Danmarksserien. Men han har en virkelig god agent.


Så du synes simpelthen, at en spiller, der har 130 PL kampe er "piv elendig og burde spille i Danmarksserien"?

Du er bare bedre til at scoute spillere end Newcastle og Manchester United´s folk?

Du tror simpelthen, at hans agent har kunne snyde Newcastle og United til at signe ham evt. med hjælp af noget tryllestøv eller noget?

Jeg har spurgt om det før i andre tråde men gør lige forsøget igen....hvor gamle er folk på bold.dk egentlig i gennemsnit?

Mon ikke Chris bare var ironisk overfor den kreative konspirationsteori... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Forkert. Man skal ikke se mange kampe fra sidste sæson, for at forstå at Dubravka ikke har et særligt højt niveau, især ikke efter han kom tilbage fra sin skade. Derfor har Newcastle også anskaffet sig en ny keeper. Så enkelt er det.

Om mim kommentar tíl at United skulle beholde Henderson i stedet, har intet at gøre med omklædningsrum eller noget andet. Bare en fra min side konstatering af, at hans niveau og talent rækker langt længere end Dubravkas. Han har ganske enkelt stået fremragende i år, og har været Nottinghams bedste spiller by far. Han har endda reddet 2 straffespark.
Mon ikke Chris bare var ironisk overfor den kreative konspirationsteori... ;-)


Aner det ikke...jeg kender ikke Chris....hvis han var ironisk så ville en smiley hjælpe lidt på forståelsen
karldanbo@gmail.com

Det er simpelthen ikke rigtigt og hvis det var rigtigt så blev han naturligvis heller ikke hentet til Man Utd, du har helt tydeligt et horn i siden på manden, hvorfor, ved jeg ikke. Men det er ikke rigtigt at han var det svageste led og nej han lavede ikke et hav af fejl. Dette bekræftes i øvrigt af en hel del Newcastle fans som før sæsonen stadig mente at Dubravka burde være 1 valg.

Googler man karakterer for sæsonen 2021/22, så scorer Dubravka en ganske fin karakter de fleste steder.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce