Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stormanden
Han skal ikke til gale hus som Utd er nu.

Et retur til Spurs burde passe både ind hans ønske om at.være.i London og Spurs´ nuværende spillestil...

Et alternativ kunne være Spanien
Skrevet af Juvefreak92
@Babyjesus , du glemmer vist hvor hæmmet og ringe eriksen var sidst under Conte.
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af TheUnitedWay
Selv om jeg holder utroligt meget af Eriksen, så er jeg i tvivl om det vil være det rette valg. Vi har lige forlænget med Bruno som er helt samme type. I min verden er det en defensiv midtbanespiller eller tre vi har brug for.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Esbjerg - fan
Der kommer mange klubber i spil til sommer.
Skrevet af Slettet(031913221905)
Flere nævner Barcelona, selvom der ikke går rygter om det. Han har alle dage passet godt til Barcelona og var også i klubben til prøvetræning som ung. Ham og AC ville være fedt. MEN jeg kan ikke forestille mig, at det sker. Barcelona har til de to offensive midtbanepladser foran 6´eren De Jong, Gavi og Pedri som både er gode og har fremtid i sig. Derudover der (til midtbanen generelt) Busquets, Nico G., Puig (hvis han bliver) og måske Kessié, dvs. 7 gode spillere til 3 pladser. Virker ikke oplagt, hvis han vil have kontinuerlig spilletid og lang snor.
Skrevet af Acheron 3
Jeg kan også godt se han underskrive en ny kontrakt med Brentford og gengælde tilliden. Efter det som han har været igennem vil det ikke undre mig om han prioriterer familien højere end ambitioner og titler. Han har både prøvet at blive hollandsk og italiensk mester nu, og står ikke med tomme hænder efter karrierens ende.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Luis Suarez
Tror ikke det er en Eriksen United kikker efter. Ikke fordi han ikke er god nok, men det MÅ da ha en CMD som prioritet.
Det bliver jo ikke Barca, Real Madrid eller noget i den stil der signer Eriksen. Han var ikke interessant for dem da han var på toppen af sin karriere, så selvsagt heller ikke nu med de young-guns de 2 klubber har linet op til fremtiden.
LFC naturligvis
Skrevet af Pindhunden
Tottenham er bare mest oplagt. Det er denne rette hylde, han kan tilføre holdet noget nyt og det passer med familien.

United kan ikke spille med både Eriksen og Fernandes, med mindre de skal bygge hele holdet op om den relation.

Barca har ikke brug for Eriksen, og Real Madrid kigger nok trods alt mod lidt yngre kræfter til at erstatte deres veteranmidtbane.

I Tyskland tror jeg, at han ville kunne passe godt ind i Dortmund - og i Spanien ville Sevilla være et godt bud. Men det virker ikke til, at familien nødvendigvis leder efter et nyt land.
Skrevet af MR11
Hvorfor mener folk at Tottenham er oplagt? Der er ingen decideret 10´er i Contes system, og der flere pladser på holdet som er markant vigtigere at forstærke, end midtbanen.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af Dybland
Hvis CE drømmer om at vinde et ligatrofæ/CL/EL, så er både Manu og Tot dårlige valg.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Som erstatning for Juanmi i Betis. Jeg ser spillestilen hos Verdiblancos som guf for Eriksen
Skrevet af Martan
Han skal forhåbentlig ikke tilbage til Conte..
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af grumblesnake
Eriksen er på ingen måde gammel og har en krop der er meget få fodboldspiller forundt. Det meget muligt at han har sin bedste tid foran sig.
Ja, hans fart bliver lavere, men det har heller aldrig været specielt vigtigt for hans spil. Og så er han er hellere ikke langsommere end at han kan løbe kontra mod Chelsea.

Der ingen der ved hvordan United rent faktisk vil spille og deres trup stikker i alle retninger. Det ligner ikke et sted for spillere der ønsker en kontinuerlig udvikling. Så længe det er tilfældet, kan det være lidt ligegyldigt hvem træneren er.
Contes spillestil er bare en der for alvor udnytter Eriksens styrker, så det synes jeg heller ikke ville være et specielt godt skifte.
Skrevet af npl
Kan simpelthen ikke se ham i Brentford efter sommeren. Det var det optimale valg i Januar, men jeg tror, det bliver til et kort bekendtskab. Eriksen skal til en klub, hvor han er på niveau med holdkammeraterne, og ikke klasser over.

Barcelona burde være målsætningen. Selv med deres nuværende trup har han niveauet til at spille der. Dertil er han kontraktfri, hvilket passer klubbens budget.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Mange skriver om Barcelona, uden tanke på, at klubben har iført sig en finansiel spændetrøje, og fortsat er en usikker arbejdsplads. Det er langt fra hvad Eriksen har brug for.
Skrevet af kampito
Jeg tror alle ser Brentford projektet som en vind vind, Eriksen kommer igang og kan hjælpe klubben til overlevelse i PL.
De har næppe økonomi til at beholde Eriksen efter sommerferien..
En retur til Tottenham så han igen kan blive fodermester for Karry Kane.. hos en træner der kender ham og ved hvordan han skal bruges.
AK1978
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Eriksen har vist sit højeste niveau i Premier League, så jeg håber, han bliver i England. Han og familien vil formentlig foretrække London. Derfor kan jeg godt se Eriksen lave det forbudte skifte og slutte sig til Artetas tropper i Arsenal. Eriksen vil matche fint med Artetas offensive og boldbesiddende spilfilosofi, og Arsenal mangler noget rutine og kvalitet på midtbanen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af bolden100
Drop United, de ødelægger spillere. Glazers har kun interesse i profit, og enhver klubånd er efterhånden væk. De spiller nok heller ikke europæisk næste år.
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror ikke at Eriksen tager skiftet til Arsenal. Dertil betyder rivaliseringen mellem dem og Spurs trods alt for meget. Et skifte til Tottenham tror jeg til gengæld heller ikke vil være smart. Eriksen passer bare ikke i Contes system. Af samme grund tror jeg at Brentford er eneste mulighed i England, ud fra den præmis at han og familien foretrækker at bo i London.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Gshock
Skal United ikke lige finde ud af hvordan de vil spille før at går ud og køber.

Men det er da virkelig glædeligt at Eriksen er blevet en eftertragtet mand igen.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0