Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: United overvejer at rive Ronaldo-kontrakt over

Skrevet af bold
man 14. nov 20:24

Manchester United overvejer angiveligt at rive Cristiano Ronaldos kontrakt over i januars transfervindue, hvis portugiseren indvilger uden at skulle betales for det. Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Var det ikk for hans tårnhøje løn, kunne han rådne op på et løbebånd på trænings anlægget. Noget af et eftermæle han skaber sig.
Moral er godt.....
Skrevet af Fali
Sikke en klub.... Ingen topklubber verden over behandler en hjemkommen verdensstjerne så respektløs....
Skrevet af Danaldo9
Hvorfor er folks første indskydelse altid at holde med store virksomheder/institutioner som United? Lol.
Det er da dejlig forfriskende at Ronaldo siger fra når han bliver behandlet dårligt og føler sig forrådt. De skulle da bare have ladet ham gå i sommers
Skrevet af VikingStar
Sikke en klub.... Ingen topklubber verden over behandler en hjemkommen verdensstjerne så respektløs....
Vel vel.. Ingen toppspiller behandler klubb eller trener så respektløs heller..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af MU4EVER1990
Normalt ville jeg være enig, men lige her må jeg holde med United. Kan ikke døje hans store ego. Han sætter sig selv over holdet gang på gang. Nu har United brugt masser af penge men lige her ville jeg alligevel ønske de smed ham på 3-4 holdet og trak ham i løn hvis han ikke møder op. Mage til primadonna. Han er en færdig mand i branchen, der er da ikke nogen som vil ha ham håber jeg ikke da. Evigt problembarn. Sørgeligt måde at slutte karrieren på for en ellers så fantastisk fodboldspiller.
Skrevet af enriques
Du er satme ikke helt frisk i roen
Skrevet af enriques
Enig. Han er færdig og har smadret sin sidste forhåbning om et skifte til en top klub. til Amerika med svinet
Skrevet af United2008
Riv kontrakten over og i glemmebogen med ham. GGMU
Manchester United FC LUHG
Skrevet af Shamran
Manden tjener 1/2 mio £/ugentlig så jeg tænker han nok lige overlever at have været behandlet så dårligt at han fik lov til at træde til senere end de andre i sommers grundet angiveligt familie issues.

Jeg tænker også han lige overlever at være straffet efter 2. gang at have udvandret før afslutningen på en kamp i ETH´ korte træner periode. I sig selv fuldstændigt uhørt i alle klubber der åbenlyst SKAL straffes for ellers vil man jo vise at Ronaldo ville være større end klubben.

Og så overlever han nok også at sidde på bænken når manden bare ikke har performet de gange han har fået chancen, for det er jo ikke fordi Ronaldo ikke har fået mulighederne under ETH - påtrods af alt hans ballade i sommers og på det seneste. Når man ikke performer, ja så ryger man af holdet - den virker i serie 5 og den bør satme også virke i en topklub skal jeg hilse og sige uanset hvilket navn du har.

Altså personlig er jeg sådan set ligeglad med hvilket løsning man finder frem til så længe det skaber mindst mulig larm, Ronaldo har spillet sin sidste kamp og hvad der er langt vigtigere at vi endelig får den erstatning på striker positionen vi skulle have haft i sommers.

Trist at manden tilsyneladende ingen interesse har i sit eget eftermæle da det jo kun handler om Ronaldo og meget lidt om ledelsen i klubben som han har et personligt korstog imod åbenbart. Det virker alt andet end professionelt det Ronaldo laver og at ende karrieren på tribunen eller blandt ungdomsholdet burde være langt under Ronaldo´ værdighed med den ellers lange imponerende karriere han har bag sig.

Hvis han endelig skulle mene noget seriøst med hans pis så kunne han jo forsøge at rejse kapital til at overtage ejerskabet i klubben sammen med andre hvor han med hans 1/2 mia han angivelig skulle være god for jo faktisk selv ikke har helt ubetydelige midler. Det er selvfølgelig bare en strøtanke, men det er også med tanke på Ronaldo´ kærlighed til logo´et og fans´ene der er ægte nok, så who knows? ;-)
Skrevet af SlattenPatten
“Grundet angiveligt familie issues”

Altså at hans søn døde under fødslen og tvillinge søsteren var tæt på at dø også? “Angiveligt” som du implicit siger det er en løgnhistorie eller du ikke mener det er en valid årsag til fravær?

Folk er jo dejligt kyniske og glimrer med deres empati. Man bliver helt varm om hjertet og tilliden til menneskeheden vokser til nye højder.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af Shamran
Ronaldo´s søn døede d. 18 april, hvor han fra klubben fik alle muligheder for at tage tid fri, men kun valgte at sidde over i en kamp, men det var jo Ronaldo´ beslutning at komme tilbage allerede efter 1 kamp dengang.

I sommers fik manden netop fri fra opvarmnings turneringerne alt imens han åbenbart ikke var mere ramt end at han kunne finde fri til at bejle til gud og hvermand af Ch.L klubber i Europa, så tillad mig at være bare en anelse skepsis overfor hele denne sandhed sømand. Det er jo ikke just fordi manden har været tvunget på banen efter ETH tog over, men snarere har lignet 3 valget i angrebet.

United har altid været en klub der har værnet om tragiske hændelser i spillernes liv, som da Lindelöf oplevede et voldsomt indbrud der prægede hans familie og ham selv for nogle år siden, hvor han også fik lov at få fri nogle kampe derefter og lignende eksempler kan hentes igennem årene hvis man kender sin United historie.

At påstå at United ikke værner om spillernes privatliv er i hvertfald helt væk hvis man kender klubben igennem mange år på trods af elendige ejere som du tydeligvis ikke gør.
Skrevet af quazz
@Shamran

Det ændrer vel ikke på at Ronaldo måske har haft behov for lidt tid væk fra fodbolden for at fokusere på sin familie samt bearbejde tabet? Jeg synes et eller andet det kun er stort af ham at han vælger at spille sæsonen ud, men så må mand også give manden den plads han har brug for efterfølgende.
Skrevet af SlattenPatten
Jeg påstod åbenbart at klubben ikke værner om spillernes privatliv. Det skrev jeg tydeligvis meget om i mit indlæg. Godt du lige spottede det. Tak.

Jeg var blot nysgerrig på dine empatiske ordvalg “angiveligt familie issues”

Jeg blev ikke klogere at dit svar men det er ok.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af Titi81
Ronaldo er ikke dum. Mon ham og hans rådgivere ikke har regnet ud, at han røg på porten for det her. Det er meget kalkuleret.
No argument beats a pointing pipe!!
Skrevet af Shamran
Jamen han fik da hele sommeren fri, der i sig selv er uhørt for en spillertrup der skal forberede sig til den nye sæson med en ny manager? Vi snakker 1 1/2 mdr. fri angiveligt grundet en syg datter samtidig med at han åbenbart ikke var mere hæmmet end at han og hans agent forsøgte at sælge sig selv til halvdelen af Europa Ch.L klubber inkl. både City og Chelsea.

Alle havde kæmpe sympati da han mistede hans søn, hvorfor det også var overraskende at han valgte at spille igen så kort efter, men vi håndterer jo sorg på forskellig måde og respekt at Ronaldo valgte at spille sæsonen færdig, men så kan man sgu´ heller ikke bagefter bebrejde klubben at man ikke har fået fri når han netop har fået alle muligheder for at holde fri.
Skrevet af Shamran
Selvfølgelig er det kalkuleret og ikke tilfældigt at interview´et der skulle have været fremme ultimo august efter transfer vindue luk og før starten af sæsonen først kommer frem nu.

Jeg er ganske overbevist om at Ronaldo har lavet en deal med ETH som minimum om at vente med publiceringen nu for til gengæld at få lov at være involveret i truppen og få kampe, for manden har jo fået masser af chancer på trods af alt den ballade han lavede i sommers og på det seneste bla. da han udvandrede - også totalt uhørt - fra en kamp angiveligt efter at have nægtet at blive skiftet ind.

ETH ville helt sikkert have ønsket Ronaldo væk i sommers til gengæld for en fuldblods striker committed til hans projekt og har måttet leve med Ronaldo og hele hans ego da Martial stort set har været skadet hele sæsonen og Rash ikke er en ægte 9´er og har efter min mening vist han er en klasse manager i hele hans håndtering af Ronaldo situationen fra start til slut.
Skrevet af haraltidret
United burde overveje at sende Ronaldo på tribunen de sidste 7 måneder af hans kontrakt. Det ville være en hårdere straf end bare at rive hans kontrakt over til januar. Ronaldo er sit interview tydeligvis ude på at fremprovokere et brud med United. Og som sædvanligt når vi taler om Ronaldo, så er det altid alle andres skyld. Manden evner ikke at kigge indad, hvilket han virkelig burde gøre.
Skrevet af petesey
@Danaldo9

Nu er Ronaldo i sig selv jo nærmest "en stor organisation". Hans løn er i hvert fald på et niveau der svarer til overskuddet i en ret stor virksomhed.

At gøre det til den stores kamp imod den lille er simpelthen for søgt i det her tilfælde.

Ronaldos opførsel er helt uhørt, og selvfølgelig utilgivelig for United. Derfor er han selvfølgelig også en færdig mand i klubben, og - mon ikke - også færdig i det hele taget.

Mit bedste gæt er, at han takker af efter VM.
AC Milan siden 1987.
Skrevet af Slettet(412107221412)
direkte klam person. united skal bare sparke ham ud på bænken permanent, og hvis han ik følger kontrakten straffes han yderligere. hans eftermæle er i hvert i fald dødt.
Skrevet af El ninio
Vil sige at det er United der definitivt slukker Ronaldos karriere. Han var jo god sidste sæson, men at han nu er bænket er jo delvis hans egen skyld, men også trænerens valg og nok det rigtige set i lyset af at klubben skal udvikle sig . Når det så er sagt, så kunne United nok havde lade ham gå i sæson optakten, set fra et sportsligt synspunkt.
Omvendt så glemmer CR7, at hans værdi ikke kun er sportslig, hvilket han tusindvis af gange har tjent styrtende på.
Når alt kommer til alt, så kan man ikke blande ære og stolthed ind i et professionelt forhold og derfor er det Ronaldo, som er på afveje.
Hans eftermæle bliver dog ikke berørt det er han simpelthen for stor en spiller til, så glem den kampagne. (Hilsen en der aldrig har holdt af manden)
annonce
0