Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Nottingham Forest er tæt på Brighton-profil

Skrevet af bold
man 15. aug 16:28

Brighton-profilen Neal Maupay kan meget snart kalde sig Nottingham Forest-spiller, skriver Sky Sports.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jpp
Signing nummer 60 i dette vindue af Nott Forest.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Onkelreje
Helt i skoven!

Da Fulham var oppe sidst købte de 10-12 stykker og floppede fælt, da der ikke er tid nok til at implementere spillerne ordentlig, hvordan skal det gå hvis man står og skal kæmpe sammen som en enhed mod nedrykning i sidste ende, når man knap kender sine holdkammerater?

Held og lykke forrest!

Det danske eksempel må være Esbjerg under Ted van leuwen, der også gik amok i leje af alle mulige mystiske spillere fra nær og fjern og gik direkte mod afgrunden og har været der lige siden.
Skrevet af Maxbold
Tror NF har opbrugt en hel sæsons held i weekenden.
Skrevet af Vincent Gigante
Det var ellers en angriber, som Everton kunne bruge.

Awoniyi, Dennis, Meaupay, Johnson og Surridge. Burde være alt rigeligt til striker positionen.


... Og så Forest også afleveret bud på Djibril Sow fra Frankfurt I dag.

Noget af et FM spil, de har gang i.
.
Skrevet af Liverby
Onkelreje.
Jeg tror der er gode chancer for at man kan overleve denne sæson ved at købe meget ind. Husk der er VM fra november, dvs. klubber som Nottingham kan bruge hele november og halve december på at spille hold sammen da de ikke rigtigt har nogen spillere der skal til VM
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Philly
Det handler vel også om, at man køber ind med de midler man har de næste minimum 3 år (år 1 i PL, plus 2 års faldskærmspenge), der så igen gør at man kan rykke op hvis det går galt.

Med andre ord: Man er lige så meget i gang med at forberede sig på, at kunne rykke retur til PL i 2024, hvis det skulle gå galt. Husk på at Forest ikke rigtig har været tæt på ellers at rykke op, så det her er muligheden for at etablere sig selv i top 24-ish i England. Lidt ligesom Norwich og Fulham har gjort det (og Bournemouth i øvrigt også).
Skrevet af langtfraliverpool
“ Awoniyi, Dennis, Meaupay, Johnson og Surridge. Burde være alt rigeligt til striker positionen.


... Og så Forest også afleveret bud på Djibril Sow fra Frankfurt I dag.”

Afslag på Sow, skulle have fremrykket køb af Maupay. Surridge er max en bobler, tænker ikke han helt har niveau til pl. Johnson er kantangriber, hvilket Dennis også kan bruges som. Lyder til Forest kommer til at skifte mellem 5212 og 523. Derfor giver nummeringen fint mening. Aouar skal nok ses som supplement til Lingaard, hvis den lykkedes.
gunner since 94’
Skrevet af StatManiac
Kommer de ikke i konflikt med reglerne ved at bruge så mange penge? De har jo ikke solgt ret meget. Håber det går godt med alle de indkøb, Jeg har altid godt kunne lide klubben.

Skrevet af langtfraliverpool
Korte svar: nej. Ffp går over 3 år. Det de bruger er lige under det de tjener ved oprykning over 3 år.
gunner since 94’
annonce
0