Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Ten Hag er klar på at skille sig af med Ronaldo

Skrevet af bold
tir 16. aug 05:10

Erik ten Hag har tidligere fortalt, at Cristiano Ronaldo er en del af planerne i Manchester United, men den hollandske træner har angiveligt ombestemt sig. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(241022222210)
Kom til AaB. Klubben og byen vil elske dig. Du må få lov at bo i Aalborg Tårnet og spise gratis på Fontænen.
Skrevet af bolden100
Nu er de troværdige medier efterhånden en sjælden vare, så gad vide om dette nu er troværdigt.
Jeg håber da, at det er sandt, at han må rejse, men har svært ved at se - hvorhen - da alle efterhånden har handlet ind.
Modsat mediet, så tror jeg, det er klubbens ´attitude´, som er det store problem, helt uden ambitioner og et hav af fejlindkøb, samt en manager, som er bundt på hænder og fødder. Ellers forstår jeg ikke opstillingen til kampen mod Brentford, som bar præg af inkompetence og fejlplacering af flere spillere.
Og det sidste problem er nok - hvem gider til den klub med så mange kliker og sladder til medierne om hinanden, hvor spillerne indbyrdes sviner hinanden for at lede opmærksomheden væk fra sig selv og deres egen elendige præstationer.
Jeg har ondt af Ten Hag, men han har godt nok også selv været naiv i sin tilgang og spillervalg.
Skrevet af Hala Chelsea
Chelsea slå til med det samme. Han garanterer mål og Chl erfaring!
Skrevet af Slettet(382112220209)
Det kunne godt blive en realitet trods skriverier om det modsatte.
Jorge ( agenten) er gode venner med ledelsen i Atletico, og Diego vil meget gerne have ham. Men hvor meget pres fans kan have af indflydelse mm kan man kun gisne om..

Klart der er følelser om( de her forbudte) skifter, men værre ville det være, hvis det var mellem Real og barca.
Skrevet af juggs
@Karl
Det er rigtigt, og han kan få alt det plads og træ han vil i Fjordbyen
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Chelsea eller måske S. Lissabon kunne være gode bud.
Psg kunne være sjov men de har nok ikke plads til 4 prinsesser.
Skrevet af LurenDrejer
Atlético´s fans har protesteret tusinde mennesker pp gaden, efter historien om Ronaldo til dem kom til livs.

I Atlético går man IKKE imod sine fans, og det ville Simeone aldrig gøre, så Ronaldo til Atlético er lukket land! De hader ham som pesten, efter han frarøvede dem 2 chl titler ;)
Skrevet af Slettet(382112220209)
Det er rigtigt. Diego er en rigtig klub mand. Fans har megen magt.Især når det er så massivt--men lad os se, hvor meget ledelsen( evt presser på). Der skal nok blive rigtig megen fokus de næste dage.

Men bedste for Christiano vil være, at vende hjem til Sporting nu...
Skrevet af James10
Er kæmpe Ronaldo mand og håber virkelig han tager til sporting og slutter hans fantastiske karriere der
Skrevet af Lindhardt
Jo ikke fan af klubben mener jeg ikke kun at han er problemet,selv om han ser ud som om han ikke gider spille der..Der er mange flere spillere der underpræster max,men okay træneren skal jo starte et sted..
Skrevet af Klopptimist

den hollandske træner har angiveligt ombestemt sig


Mon ikke nærmere, det er Ronaldo, der er bestemt sig...

Men fair nok - fanme ikke nemt at tackle sådan en stjerne, og det ville ærgre mig at se ham forlade PL, men der er vel efterhånden ingen vej tilbage.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Pep Guardiola
Det er muligt at Ronaldo har primmadonna-tendenser men manden har altid været en vinder og sat høje krav til sig selv og sine holdkammerater fordi han ved det kræves for at vinde. Jeg har ingen grund til at tro andet end at hans utilfredshed skyldes manglende indstilling hos klubben/holdkammeraterne, nu udstillet ved at de missede CL hvilket har været dråben der fik bægeret til at flyde over. En ting er at skulle finde sig i SoMe stjerner som Lingaard, Pogba, Sancho og Rashford, noget andet er at skulle gøre det uden udsigt til Champions League.
Jeg kan godt forstå at han synes at han har købt katten i sækken og at klubben ikke har været så konkurrencedygtig som han forventede da han skiftede tilbage.
Jeg har bare umådelig svært ved at se hvor han skulle skifte hen. Økonomien i at hente Ronaldo betyder at kun top-10 er realistiske. Af de ti er Barca umulige, både økonomisk og qua hans fortid. Atlético har jeg også svært ved at se af samme årsager og en retur til Real ville heller ikke give mening. Ergo er Spanien som jeg lige ser det ikke en mulighed.
I Tyskland er der vel kun Bayern der økonomisk kunne komme i spil, men hans profil er meget fjern fra hvad de normalt henter og jeg tvivler på at de vil risikerer deres holdspil for at få en superstjerne til.
I Italien kunne Inter og Juventus måske klare den økonomiske byrde, men Lukaku, Martinez og Dzeko fylder allerede pladserne i angrebet hos Inter mens Juve næppe går tilbage til Ronaldo.
Det efterlader PSG og England. PSG må formodes at være udelukket med deres trio oppe foran. I England er der vel ret beset kun Chelsea i spil som kan love CL. Spurs med Kane og City med Håland virker ikke som et match mens Liverpool qua historie og Darwin nok heller ikke er i spil.

Sporting eller måske Chelsea er umiddelbart de eneste europæiske storklubber jeg kan se for mig og selv der ser jeg udfordringer. Matcher Sporting Ronaldos ambitioner og har de den fornødne økonomi?
Kunne der være nogle betænkeligheder ved Chelsea ift hans historie i United?

Overall har jeg meget svært ved at finde et åbenlyst match a la da han stoppede i Juve og United lå til højrebenet. Jeg kan ikke se hvor han skal hen.
Skrevet af Rm4life
Enig pep
Skrevet af manwholost
Dejligt skriv Pep og super analyse.
Tommel Op
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af Gentleman-Finn
Enig @Pep - dog med en ret væsentlig tilføjelse:

CR har bestemt også et ansvar selv. Han spiller for klubben, men spiller endnu mere for sig selv og for sine egne bedrifter, mål og rekorder. Det gør mange, men han gør det i særdeleshed og nok også meget mere end hvad godt er. Så kan man mene hvad man vil om ham, men i sidste ende er fodbold en holdsport.

Se hvordan han efterlod Juventus (og se på det eftermæle han har der og hvor mange Juventus-profiler og -medarbejdere, der har været ude og udtale sig om ham efterfølgende). Det var ikke godt. Alt skal gøres på hans præmisser, så han kan spille bedre og score flere mål. Ronaldo scorer sine mål, men både i Juventus og United har det været tydeligt at de mål egentlig blot er taget fra andre, der ellers ville have lavet de mål, at det nok i meget lille grad er "ekstraordinære" mål altså noget der er bedre end hvad der er/var OG at det samtidig har sat klubbernes udvikling gevaldigt i stå, fordi de forskellige trænere ikke kan implementere noget. Det er ikke tilfældigt.

Så jeg er delvist enig i din analyse, men dog med denne tilføjelse. Hvis Ronaldo havde haft en bedre indstilling ift. holdet, havde lyttet til hvad træneren gerne vil (og det er jeg med på er svært når man er CR7 osv.), været god i presspillet Al statistik peger på det modsatte, f.eks. https://www.sportbible.com/football/cristiano-ronaldo-bottom-as-europes-top-forwards-ranked-by-pressing-20220111), spillet i holdets tjeneste osv., tror jeg United havde stået anderledes i dag (det samme med Juventus). De lønkroner kunne have været brugt så meget bedre.

Skrevet af Bovver
Så jeg er delvist enig i din analyse, men dog med denne tilføjelse. Hvis Ronaldo havde haft en bedre indstilling ift. holdet, havde lyttet til hvad træneren gerne vil (og det er jeg med på er svært når man er CR7 osv.), været god i presspillet Al statistik peger på det modsatte, f.eks. https://www.sportbible.com/football/cristiano-ronaldo-bottom-as-europes-top-forwards-ranked-by-pressing-20220111), spillet i holdets tjeneste osv., tror jeg United havde stået anderledes i dag (det samme med Juventus). De lønkroner kunne have været brugt så meget bedre.

Fair nok at du hader Cristiano Ronaldo (sikkert fordi du er Barcelona fan..), men kunne du ikke lige prøve at være lidt mere objektiv. Det er jo ikke ligefrem fordi at spillere som Messi, Lewandowski, Benzema, Kane, Mbappé og Ibrahimović er fantastiske i presspillet. Både Juventus og Man Utd har vidst hvad de fik da de hentede Ronaldo. Hvis man vil have vaniljeis, så skal man nok ikke købe chokoladeis for så bagefter at brokke sig over at det ikke smager som vaniljeis.
De spiller flot med musklerne, og dommeren var ikke på vores side. - Thomas Kahlenberg
Skrevet af Gentleman-Finn
@Bovver

1) Tak for at sætte mig i en bås, som du synes jeg passer i. Det er altid med til at skabe en god dialog og diskussion. For at gøre det klart: jeg hader ikke Ronaldo, ej heller er Barcelona-fan. Jeg er heller ikke Liverpool-fan eller hvad end du så kunne tro. Og det er i virkeligheden også fuldstændig ligegyldigt. Jeg kalder heller ikke dig Ronaldo-fanboy eller RM-fan eller United-fan bare fordi du mener det modsatte. Du kan reelt bare ikke redegøre for hvad du mener eller hvorfor jeg ikke har ret.

2) Det er rigtigt at andre topangribere heller ikke presser meget, men nu vil både Ragnick og Ten Hag sjovt nok spille med højt presspil modsat Real Madrid osv. Så der er Ronaldo fejlcastet. Dermed en del af min pointe: Ronaldo også selv et ansvar for nedturen. Endda et kæmpe ansvar som klubbens største stjerne og højest lønnede. At have den attitude han løber rundt med når det ikke lige fungerer hjælper ingen, som i absolut ingen. Og at han tog "hjem" til United havde vist mest med at gøre at ingen andre ville røre ham og at United kunne betale hans løn end at det havde med kærlighed til klubben at gøre, for jeg skal da love for at han vil ud så snart der kom modgang og så snart han ikke kunne udvide sin rekord i Champions League som han er så besat af (altså personlige rekorder fremfor bedrifter med klubben).

3) Juventus spiller ikke med højt pres og der ødelagde han også dele af klubben indefra. Du kan prøve at redegøre for hvordan det ikke er rigtigt - i stedet for bare at kalde mig Barcelona-fan eller andet helt irrelevant for diskussionen.
Skrevet af Bovver
1) Tak for at sætte mig i en bås, som du synes jeg passer i. Det er altid med til at skabe en god dialog og diskussion. For at gøre det klart: jeg hader ikke Ronaldo, ej heller er Barcelona-fan. Jeg er heller ikke Liverpool-fan eller hvad end du så kunne tro. Og det er i virkeligheden også fuldstændig ligegyldigt. Jeg kalder heller ikke dig Ronaldo-fanboy eller RM-fan eller United-fan bare fordi du mener det modsatte. Du kan reelt bare ikke redegøre for hvad du mener eller hvorfor jeg ikke har ret.

Det var så lidt og er vel lidt svært at tro andet, når man har set dig forsvarer Barcelona med næb og klør i andre tråde. Men fair nok hvis du ikke er Barcelona fan, så undskylder jeg da gerne for at have fornærmet dig ved at kalde dig det.

2) Det er rigtigt at andre topangribere heller ikke presser meget, men nu vil både Ragnick og Ten Hag sjovt nok spille med højt presspil modsat Real Madrid osv. Så der er Ronaldo fejlcastet. Dermed en del af min pointe: Ronaldo også selv et ansvar for nedturen. Endda et kæmpe ansvar som klubbens største stjerne og højest lønnede. At have den attitude han løber rundt med når det ikke lige fungerer hjælper ingen, som i absolut ingen. Og at han tog "hjem" til United havde vist mest med at gøre at ingen andre ville røre ham og at United kunne betale hans løn end at det havde med kærlighed til klubben at gøre, for jeg skal da love for at han vil ud så snart der kom modgang og så snart han ikke kunne udvide sin rekord i Champions League som han er så besat af (altså personlige rekorder fremfor bedrifter med klubben).

Men når nu de gerne vil presse højt, så er det jo også dumt at de henter Ronaldo og forvente at han skal være den ultimative presspiller for det har han jo aldrig været. Han fungerede jo fint i Real Madrid da man spillede med højt pres, men der var han også yngre og man havde et hold som var bedre til at håndtere at Ronaldo ikke lige var første mand i presset. Han var tilgengæld giftig når man fik erobret bolden. Hans attitude er jo ikke noget specielt, det er jo den samme som de fleste har sydpå. Det bliver bare highlightet mere fordi det er Ronaldo. Imod Brentford forsøgte han da opildne sine holdkammerater, så at han ligefrem skulle rende rundt med en dårlig attitude kan jeg altså ikke helt få øje på. Der er vel ingen udover ham selv og hans agent, som ved hvilket tilbud han havde inden han valgte Man Utd. Der kan jo også være flere grunde til at han vil væk, måske det er familien som ikke trives i Manchester. Man skal nok heller ikke underkende at tragedien ved at miste et barn kan spille ind. Men det kan selvfølgelig også være at han bare er en kæmpe egorøv, som ikke gider at spille sammen med tabere som ikke er gode nok til at komme i CL.

3) Juventus spiller ikke med højt pres og der ødelagde han også dele af klubben indefra. Du kan prøve at redegøre for hvordan det ikke er rigtigt - i stedet for bare at kalde mig Barcelona-fan eller andet helt irrelevant for diskussionen.

Juventus vandt så vidt jeg ved to mesterskaber i de tre år han var i klubben, så helt skidt kan det jo ikke havde været. Målet var selvfølgelig at vinde CL, men det er der jo også andre hold som gerne vil. Du må meget gerne fortælle mig hvordan Ronaldo ødelage klubben indefra, for det må jeg havde misset da jeg ikke rigtig følger Serie A.
De spiller flot med musklerne, og dommeren var ikke på vores side. - Thomas Kahlenberg
annonce
0