Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: Utilfreds Fofana vil til Chelsea

Skrevet af bold
man 15. aug 18:26

Wesley Fofana skulle ifølge Sky Sports være meget frustreret over, at Leicester ikke vil sælge ham til Chelsea for mindre end 595 millioner kroner. Læs hele nyheden her
Skrevet af Sims91
Han kan godt se Leicester er på vej imod ingenting. Det vil dog stadig kræve 80 millioner pund eller mere at købe ham. Hvis de vitterligt allerede har budt 70 millioner pund, så må det da bare være et spørgsmål om tid før de sidste 10 kommer på toppen af det bud.

Hvis de ender med at hente Fofana, De Jong og Aubameyang her til sidst, så har det været et vildt vindue for Chelsea. Sterling, Koulibaly og Cucurella også.
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
Jeg kan sagtens forstå at Chelsea vil have ham - han er helt vild god.... men det er vel op til leicester om de vil sælge ham.
hader når spillere forsøger at tvinge en transfer igennem på den der måde.... en ting er hvis du ikke spiller og vil videre - noget andet er når du er fast mand og lige har skrevet under på en ny kontrakforlængelse.
manden skrev i marts under på en forlængelse til 2027!!
det er helt fair hvis leicester kræver at chelsea sprænger banken for at hente ham.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Skrevet af miks
Overraskende han er blevet så længe. Synes nu de er godt besat på den post.
Skrevet af KnockOut
Hvor prøver han at tvinge noget igennem, alt hvad jeg høre om knægten er han passer sin klub men har bare lyst til at prøve noget støre.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
@knockout
fair nok, det er måske også hurtigt nok på aftrækkeren af undertegnet - jeg skal oprigtigt ikke kunne sige hvorvidt han prøver at tvinge det igennem.
men dog handler artiklen jo om at han skulle føle sig frustreret over at leicester ikke vil sælge ham til chelsea nu - min pointe er bare at blækket knap er tørt siden hans sidste 5 årige forlængelse.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
annonce
0