Snak

Mere indhold efter annoncen

Medie: West Ham forhandler med Lingard

Skrevet af bold
tir 24. maj 07:57

West Ham har taget kontakt til Jesse Lingard, og de er i gang med de indledende forhandlinger om en potentiel kontrakt. Læs hele nyheden her
Skrevet af pibbles|FCBayern
Jeg håber at han får lige så stor succes som sidste sæson. Bare for at vise, at han faktisk er en god spiller og at United er blevet notorisk dårlige til at få det bedste ud af spillerne.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Ashley’s Army
Hvis han spiller godt viser det vel lige netop at United får det bedste ud af deres spillere.

Eller bliver jeg forvirret som fan af Newcastle United, når vi taler om en spiller der potentielt skifter fra Manchester United til West Ham United.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Nishe
Hvorfor faen valgte ManU at afvise og sælge til West Ham efter sidste sæson??? De har jo ikke brugt ham og nu ryger han gratis? Beholdte de ham pga. registrering i forhold til europæiske turneringer?
Skrevet af Roscoe
@Nishe

Det er også mig, og en hel del andre, en gåde. Man sagde til Lingard at han havde en rolle at spille på holdet, og derfor ville man ikke sælge ham hverken i sommer eller i vinter, men han har alligevel siddet og rådnet op på bænken. Det er ikke en værdig behandling af en loyal spiller.
Man United havde på ingen måde haft problemer med registrering til europæiske turneringer uden ham...
Skrevet af Ashley’s Army
Tror også det manglende salg i Januar hang sammen med den effekt deres trøje med nummer 11 har på indehaverens personlighed.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Goat!
Giftigt indkøb med Lingardinho af Hammers.
Skrevet af Arc light
Det skulle have været for et år siden. Nu synes jeg bussen er kørt. West Ham kan godt finde en anden spiller på Lingards niveau, som vil klubben mere helhjertet.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Skrevet af ToonInStoke
Tog ham sku gerne til Newcastle, han er gratis.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Hammers4ever
@Ashley’s Army

Han spillede for West ham sidste halvdel af sæsonen sidste år, og var intet mindre end skræmmende god, og det er nok det han taler om :)

@Nishe

En del af historien er vidst at West Ham ikke ville tilbyde den slags penge for ham, og så var han vidst også blevet lovet at spille en rolle på holdet i Manchester United, han har ikke været billig for os i sommer transfervinduet, vi var kun tre point fra en champions league plads sidste sæson og lige i hælene af United i år, det er altså dyrt når man skal handle hos en konkurrent i Premier league, der er ikke tale om en spiller vi havde fået for blot 150 millioner danske kroner

@Arc light

Hvem skulle vi ellers hente der kan matche det niveau han viste hos os sidste gang? Ved ikke om du er bekendt med vores ejere og deres historik med at bruge penge eller nærmere mangel på samme? Jeg lytter gerne til dine bud på hvem vi ellers kan hente for flaskepanten i kantinen og en pose click mix :). Jeg håber virkelig at vi henter ham, men tvivler på at det bliver en realitet i sidste ende
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
annonce
0