Snak

Mere indhold efter annoncen

Medier: Arsenal-rekordkøb på vej til Schmeichel og co.

Skrevet af bold
ons 24. aug 18:16

Nicolas Pepe skulle angiveligt være tæt på en låneaftale med Nice for den kommende sæson. Læs hele nyheden her
Skrevet af BobF
go ide så kan han forhåbentlig få nogen minutter i benene. og bliver det en succes, så kan vi vel score en go klat penge eller selv bruge ham
COYG St.Pauli
Skrevet af Lindhardt
Som altid formår vi ikke og sælge men kun leje ud,øv da jeg forstår vi ikke kan købe mere før vi får soldt.
Skrevet af bruger 132904
Det giver ingen mening at leje en spiller som ham ud.. når han så kommer tilbage har han et år tilbage, og værdien kan ikke stige meget grundet kontrakten..
Hvis rygtet er sandt med Leicester, og der har været snak om dette, burde denne mulighed være ført ud som bytte til Tielemans
Skrevet af FatAsGragas
Der er nok ikke mange købere med den løn han hiver i Arsenal, og slet ikke med det han har leveret.
Hvis manden vil tilbage til Frankrig, er det ret svært at sende ham til Leicester, Arsenal bestemmer ikke over hvad han vil.
Skrevet af ArsenalMand
Vi er dårlige til at sælge, ja. Men det skyldes jo også at mange af de gamle køb og de efterfølgende kontrakter har været håbløse.

At leje ham ud i en liga han før har brændt af, til en klub der dækker det meste er hans løn er ganske ok. Det giver en mulighed for at få en fornuftig pris for ham næste år, når og hvis, han beviser sig igen.
Skrevet af dimme
Ville overhovedet ikke overraske mig hvis han brænder ligaen af igen. Har altid godt kunne lide ham, selvom det aldrig rigtig kom til at fungere for ham i Arsenal.
I forhold til om han skulle have været til Leicester, så er han gået noget ned i løn for at komme tilbage til Frankrig, så tror aldrig de har været inde i billedet for ham. Tror desværre ikke for Arsenal at det er en spiller de kommer til at hente det store beløb for næste sommer, en god sæson i Nice også er det maks 30 mio€
annonce
0