Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
Den administrerende del af United burde tage et reality check..
Lampard é Deus
Skrevet af ustp
Den havde jeg sgu ikke lige set komme!

Der snakkes om en lejeaftale, hvilket virker fornuftigt med tanke på at Hernandez nok ryger til Real på lån, Welbeck muligvis smutter og RVP skal have en knæoperation.
Skrevet af Anep
Mon ikke det kommer til at betyde at Rooney bliver flyttet ned på en central midtbane. Det var også i denne alder at Scholes blev omskolet fra off. midt til den mere balancerede centralt spillende midtbanespiller. At Rooney er manden der skulle overtage for Scholes har vel også lagt i kortene et stykke tid?
Fra den centrale midtbane vil Rooney kunne komme ud med sit arbejdsraseri såvel offensivt som defensivt, og med en balancespiller som Ander ved siden af, føler jeg mig overbevist om at de kan forme en solid midtbane. Dette vil åbne for et hyber farligt angreb bestående af Falcao og RvP - må være i top 3 af mest døbringende angreb, hvis man tænker på at Mata og/eller Di Maria også vel lege med i den offensive del af spillet.
Skrevet af bakki
Selvfølgelig er det fordi Van Persie skal opereres og ikke har fundet niveauet endnu. En lejeaftale med købsoption, ville virkelig være en sindsyg god aftale for United. Især hvis de også formår at skille sig af med Hernandez.
Men der skal stadig købes ind til defensiven, om det så er Vlaar eller en anden. En drømmesigning ville være Coleman og så en central midt.

----------------De Gea--------------
Coleman------Jones------Rojo-----Shaw
--------------Ny midt---------------
-------Herrera------Di Maria--------
----------------Mata----------------
--------Rooney--------Falcao--------

Carrick
Vlaar
Fletcher
Van Persie
Welbeck
Januzaj
Valencia
Rafael

Dette hold burde sku kunne spille med om mesterskabet
Skrevet af howalt90
----------------De Gea--------------
Coleman------Jones------Rojo-----Shaw
-------Herrera------Di Maria--------
----------------Mata----------------
--------Rooney--------Falcao--------


Bakki, så United spiller kun med 10 mand? Lidt arrogant taget i betragtning at de har problemer nok 11 mod 11.


Og Rojo er da blevet købt.

Hvis han da får opholdstilladelse.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Poboy
Jeg håber godt nok LVG har en plan, for lige nu virker det som om man bare skyder med spredehagl uden at vide man egentlig vil.

Jeg ved godt LVG venter på Strootman, men jeg havde gerne set en defensiv midt eller en forsvarer af høj klasse. Vores offensiv er langsom og RVP skal måske gennemgå en knæoperation, men udover Falcao´s evne til at stå de rigtige steder, virker han ikke som en spiller der er med til at sætte fart og øge kreativiteten i angrebsspillet.

Jeg håber stadig LVG snart ser lyset - dropper stædigheden og går over til en 4-2-1-3/4-3-3 der kunne se sådan ud

Rafael/Valencia - Jones - Rojo - Shaw

Herrera - Blind

Rooney/Mata

Januzaj - Falcao - Di Maria
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Niller79
Sådan Wenger, fald nu ikke mere i søvn!!!

-Hvorfor hente en Zigic fra Championship.. Kom dog lige ind i kampen! Han har højden, thats it!!
Skrevet af Jeller
Denne handel peger på to ting. Monaco har økonomiske problemer. Hvorfor skulle man ellers leje en spiller ud i første sæson hvor man igen skal spille Champions League.
Salget af Rodriguez gav mening fordi man fik virkelig mange penge for ham. Men en udlejning af Falcao vil svække holdet yderligere i en sådan grad de ikke på nogen måde kan spille sig langt i CL.
Desuden har man kun lejet Maarten Stekelenburg, en spiller man burde have købt hvis man havde pengene. En udlejning af Falcao giver kun økonomisk mening på en kort bane, hvor imod man må antage at et salg ville kunne indbringe flere penge.

Desuden finder jeg det mærkværdigt at Falcao ikke ønsker at spille europæisk. Er det for hårdt for ham at spille så mange kamp eller hvad er grunden til et skifte?
Han skifter fra Alt. Madrid da de skal spille CL, Nu skifter han fra Monaco når de skal spille CL til Manchester United der kan forventes at spille CL igen om et år. Hvorfor en leje aftale ville være perfekt, for så ryger han tilbage til Monaco der sikkert ikke skal spille CL næste sæson med det nye hold. Og klarer de det alligevel kan han jo blive solgt. WTF!!!!!

Falcao kunne vælge næsten alle klubber i verden, hvorfor MAN U. og hvorfor nu?????
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af TheRedDevils
Det giver meget god mening ikke at hente noget til forsvaret. Hvis man ikke kan købe noget der er bedre end hvad man allerede har så er det jo lidt meningsløst. Blind skal nok spille midtbane indtil Strootman er klar, selvom jeg dog ikke kan se hvorfor vi ikke kunne hente Carvalho fra Sporting
i stedet for.
Skrevet af CPH-Hotspur
Fra den centrale midtbane vil Rooney kunne komme ud med sit arbejdsraseri såvel offensivt som defensivt, og med en balancespiller som Ander ved siden af, føler jeg mig overbevist om at de kan forme en solid midtbane

Ander som balancespiller i en solid midtbane!? Har du set manden spille? Manden er en hybrid mellem en 10´er og en 8´er, og minder vel mest af alt om Xavi.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af TLM84
Falcao kunne vælge næsten alle klubber i verden, hvorfor MAN U. og hvorfor nu?????


Fordi at han ligesom di Maria er smart.. For første gang i mange år er United ved forhandlingsbordet som "offeret".

De har ingen nuværende succes at tilbyde, hvilket betyder at de formentlig virkelig åbner pungen hvad angår sign-on fee og løn. Se Luke Shaw som eksempel. Den kontrakt han har fået er vanvittig. -di Marias er med garanti også godt betalt nu.

Spillerne kan så se potentialet i at United kan komme tilbage til bedre tider, samtidig med at de giver en god løn. -Win/win for begge parter.

Men jeg forstår simpelthen ikke at man ikke finder sig et centralt forsvar. Jones, Evans, Blackett osv. er simpelthen en bunke lort at have til rådighed. Det er jo helt vildt. Carrick, Fletcher, Wellbeck, Anderson og Young skal også bare videre..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Skrevet af kapow
Et bud på en kommende opstilling for United:

https://pbs.twimg.com/me…cAAydHy.png
Skrevet af Higher Ground
Gad vide hvad Utd har lagt i lønningsposen?

Man må formåde Falcao er en dyr herre at have i stalden. Troede indtil for et par timer siden, at han var på vej til City. Spændende om Negredo får lov til at rejse, når Falcao handlen ikke gik igennem.

Et par vilde handler United har præsteret de seneste dage, nu er top 4 et must.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Skrevet af HKilic
Havde nu troet på at han ville ende hos Arsenal, bliver spændende og se om han kan levere varen i BPL.
Galatasaray <3 Sympatiserer med: Liverpool Atletico Madrid Borussia Dortmund
Skrevet af Higher Ground
I følge MEN koster denne 1-årige lejeaftale United 20 millioner £... United har brugt omkring 150 millioner £ i dette vindue.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Skrevet af Slettet(270000221401)
Sagde til en ven der er United-fan, at det ville gå Gaalt med Van Gaal. Indtil videre er min formodning blevet bekræftet.

Handelen her er i sig selv ikke vanvid, men som andre påpeger, så er det andre steder på banen, der primært skal forstærkes...fatter ikke hvad de har gang i.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Slettet(270000221401)
...ok, det er så vanvid hvis det som du nævner ovenstående at de betaler 20£ millioner for et år.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af howalt90
Falcao has just been spotted at Manchester city driving to Old trafford wearing an Arsenal jersey shouting #hala madrid
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Zaptech
Handelen her er i sig selv ikke vanvid, men som andre påpeger, så er det andre steder på banen, der primært skal forstærkes...fatter ikke hvad de har gang i.


Det kan sagtens vise sig at være et dumt køb, men hvis RvP skal opereres, ville vi kun have haft to etablerede angriber i Rooney og Welbeck. Vinduet er i øvrigt ikke lukket endnu, så Woodward og Van Gaal skulle gerne nå at signe en ny mand.
Skrevet af pryds
Crusader

Welbeck er rygtet væk, RvP skalformentlig opereres og Hernandez væk, så er der kun Rooney og 18 årig James Wilson tilbage, og du mener det forkert at hente en angriber?

Udover det kommer Blind og Rojo højst sandsynligt, plus rygterne omkring Strootman til vinter tager til, hvad mere skal de hente siden du mener de ved hvad de har gang i?

annonce
0