Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Anep
He is also a hard tackler of the ball; in fact Herrera won more tackles in La Liga this season (74) than any player in Spain’s World Cup squad.
He is a box to box midfielder and likes to get involved throughout the game. He likes to work hard and has a high work rate compared to fellow teammates.
http://www.sportskeeda.c…der-herrera

Ander som balancespiller i en solid midtbane!? Har du set manden spille? Manden er en hybrid mellem en 10´er og en 8´er, og minder vel mest af alt om Xavi.

Ja, jeg har set ham spille. Kan godt være at han i det fremadrettede spil minder om Xavi, men han laver væsentlige flere bolderobringer og defensive løb og er generelt meget mere aggressiv end både Xavi og de fleste andre midtbanemænd fra Spanien.
Skrevet af Tuncay93
Wenger vi venter stadig!!!!
Skrevet af UTG-1986
Welbeck er rygtet væk, RvP skalformentlig opereres og Hernandez væk, så er der kun Rooney og 18 årig James Wilson tilbage, og du mener det forkert at hente en angriber?


Det burde vel også være nok. 550 millioner er i hvert fald meget at betale fordi man KUN har Rooney. Jeg ville, hvis jeg var United, bekymre mig mere om KUN at have Evanslignende spillere i forsvaret.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Slettet(432058202410)
Absolut nummer 1 signing til angrebet hos Chelsea. Men blev costa i stedet for...

Bliver sku mærkeligt at se ham i United.
Captain America. FCM
Skrevet af pryds
UTG

Det er snak om en lejeaftale så vidt jeg kan læse mg til på de forskellige sider.
Forsvaret er et problem, men Hvis Rojo kommer tror jeg holdet er dækket godt nok ind der, for er ikke helt sikker på at Van Gaal holder fast i 3 mansforsvaret.
Skrevet af howalt90
Nu meldes det ellers han har skrevet med Real?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af chrmik
@Gelmore

Omvendt viser hans dispositioner vel at han ikke for alvor var i spil til Chelsea? - måske passede han slet ikke ind i CFC og United var det mest åbenlyse sted at gå hen - penge/projekt/fame?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jo ingen tvivl om det.. Costa har nu også gjort det godt. Kan bare bedre lide Falcao som person, men hvis Costa levere på banen er det ligegyldigt.
Captain America. FCM
Skrevet af Slettet(270000221401)
Det kan sagtens vise sig at være et dumt køb, men hvis RvP skal opereres, ville vi kun have haft to etablerede angriber i Rooney og Welbeck. Vinduet er i øvrigt ikke lukket endnu, så Woodward og Van Gaal skulle gerne nå at signe en ny mand.


pryds
bruger
i dag 12:12


Sv: Medier: Falcao enig med United
Crusader

Welbeck er rygtet væk, RvP skalformentlig opereres og Hernandez væk, så er der kun Rooney og 18 årig James Wilson tilbage, og du mener det forkert at hente en angriber?

Udover det kommer Blind og Rojo højst sandsynligt, plus rygterne omkring Strootman til vinter tager til, hvad mere skal de hente siden du mener de ved hvad de har gang i?
Ærligt, jeg kan ikke komme med den rationelle forklaring, for jeg kender ikke spillerne nok til det.

Intuitivt fornemmer jeg bare en klar ubalance på holdet, hvor der er alt for stor vægt på den offensive kvalitet. Hvilket er fint nok, men ikke hvis fundamentet mangler(den første halvdel af holdet - defensiven). Der mangler autoritet, ro og tro på egne evner på det område af banen.

Derudover hader jeg også at se Man U gå ud og bruge så store beløb på spillere - det virker for panisk, og langt væk fra Man U-dna.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Palle L
Falcao - Manden der ikke vil spille Champions League...
Skrevet af pryds
Crusader

Der er uden tvivl ubalance, og det et problem, men syntes nu rygterne og snakken omkring klubben viser at de ved hvad der mangler, så håber jeg bare de for købt hvad der skal til, vi bliver heldigvis klogere når klokken er 1 i nat.
Oh ja det er ikke rart de shopper så meget, problemet er bare, at holdet er blevet forsømt de sidste 3-4 år og nu står i akut mangel af spillere, og det virker det til at Van Gaal ved.
Skrevet af CPH-Hotspur
Ja, jeg har set ham spille. Kan godt være at han i det fremadrettede spil minder om Xavi, men han laver væsentlige flere bolderobringer og defensive løb og er generelt meget mere aggressiv end både Xavi og de fleste andre midtbanemænd fra Spanien.

Det er også 8´er-delen af ham, der gør sig gældende der. Han er bare for risky i sit spil og virker ikke til at have placeringsevnen til at være den defensive midtbanespiller. Han ville sagtens kunne gøre sig som 8´er ved siden af fx Blind/Carrick, og ville nok kunne skabe en solid duo med en decideret 6´er. Havde han haft roen og den defensive spilintelligens som fx Arteta har, så kunne ham måske omstille sig til en 6´er-rolle, men det har jeg bare ikke set fra ham endnu, og det kræver mere end blot at lave mange tacklinger, at være en god 6´er. Måske kan det med den rette vejledning og træning kunne fremelskes i ham, men for mig virker han mest som en der finder og skaber rum, ikke som en der kan lukke dem.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af The Blues
https://twitter.com/bbc6…976/photo/1

Dette er faktisk et udemærket bud på Uniteds kommende startopstilling.
De ser godt nok skræmmende ud over venstrekanten med farlige overlap fra Blind, Shaw og Rojo.
Skrevet af Brætmand
Godt at se FFP VIRKER.

Not!

United har købt spillere for 2 mia i dette vindue uden at sælge nogle nævneværdigt.

Op i røven med ffp
Skrevet af howalt90
Sæt dig ind i tingene brætmand, så slipper du for at gøre din røv jaloux på din mund en anden gang.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af WilliamB
Godt at se FFP VIRKER.

Not!

United har købt spillere for 2 mia i dette vindue uden at sælge nogle nævneværdigt.

Op i røven med ffp


Havde FFP ikke virket havde de to dyreste af spillerne(di maria og falcao), spillet i PSG og City i dag, så det viser vel kun at FFP faktisk virker, fordi PSG pludselig er fastlåst fordi de kastede 400 mio efter luiz :).

on topic:

Falcao skal vel erstatte v. Persie i startopstillingen, for at skabe noget mere konkurrence end Hernandez kunne, selv om v. Persie på bænken virker underligt med v. Gaal som træner.

Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Skrevet af Jacob77
Jeg forstår simpelthen ikke Unteds prioriteter. Forsvaret sejler, midtbanen sejler og så henter man Falcao til et område på banen hvor United i forvejen er virkeligt godt besat. Hvem skal på bænken? Rooney, Van Persie, Falcao, Mata?? Se nu og få hentet nogle ordentlige centrale midtbanespillere og nogle ordentlige midterforsvarere ellers bliver United ved med at skuffe Falcao eller ej.
Skrevet af Spudmonster
Falcao må tydeligvis være bange for at vise sig frem på den helt store scene, og så er United jo et fint sted at skifte hen. ;oD

Fatter hat, hvis han skifter til United på en lejeaftale i stedet for at skifte permanent til Real Madrid, men han må jo ikke bekymre sig synderligt meget om at vinde titler.
Skrevet af L.Haahr
Hahahah nej nej nej. De må græmme sig over den retning den klub går i. Expensive mercenary.
1 26 8 11
Skrevet af Gunner123
Jeg ved ikke om jeg skal være jaloux fordi jeg virkelig godt kunne tænke mig Falcao i Arsenal, eller glæde mig over at Utd. laver fuldstændig uforståelige og unødvendige køb på transfermarkedet.

Meget kan man sige om Wengers konservative indkøbsstrategi, men det fører i alt fald ikke til at vi går konkurs.
annonce
0