Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kompis
Bolden100:
Ha, ha - endnu engang råber United op, men gør intet ved det.
Et rigtigt godt køb af Liverpool.


Nu har jeg ikke hørt United råbe op om at købe ham. Men rigtigt medierne har råbt op, men det gør de jo ved samtlige spillere med lidt succes. Skulle United handle ud fra rygter havde de en trup på over 100+
Skrevet af tue69
Hvor er det dog belastende, at en tråd om en hurtig signing af en virkelig spændende spiller, er kommet til at handle om, hvad United (eller Arsenal) gør eller ikke gør.

Som der skrives i et af de foregående indlæg: Lad nu være med at tro på alt, hvad medierne skriver. Klubberne er jo konstant i forbindelse med spillere på den ene eller den anden måde - de kan jo ikke købe alle, de går og lurer på.

Spændende signing og dejligt med handlevillighed fra klubben. Så er der vist lige en midtbane, der skal kigges på.
Skrevet af Geddar , moderator
"Mindsettet som ingen Arsenal tilhængere har. Og som klubben tydeligvis heller ikke har."

Hvad i alverden snakker du om? Der er da eksempelvis bred enighed om at Mudryk skal hentes, og klubben har sådan set budt på ham.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af bruger 132904
@gårdman ørn, hvad mener du dog med Nunez er vild?
Han har brændt 3 friløbere på 2 kampe efter vm, han sparker dem langt ved siden af.
Ja han kan blive vild, men er det på ingen måde lige nu, og skal tage sig sammen for at blive det
Skrevet af Ikkebuse
Hvordan er det anderledes end alle andre topklubber i Europa? Det er vel bare sådan, fodbold har udviklet sig til de sidste 10 år. Forskellen er bare, at de fleste af omtalte spillere har kostet under 40 mio £ og at de fleste af spillerne har en væsentligt lavere løn end fx offensivspillerne i City, United, PSG, Real mm.
Skrevet af Jaaja8000
Han kommer til at floppe big time i en topklub i PL. Svært at se ham ende som andet end reserve, når Diaz bliver klar igen.

Kan i øvrigt ikke se hvad United skulle med ham. Tror ikke han er bedre end hverken Sancho, Rashford, Antony eller for den sags skyld potentialet i Gernacho. United mangler en top spiller som front angriber, ikke en reserve til kanten.
Skrevet af Peter Nielsen
Problemet United har er at Sancho er ude af form, Rashford svinger meget i kvalitet, Martial er skadet halvdelen af tiden og Garnacio er meget ung og vil uden tvivl også svinge meget i kvalitet. Hvem er der så tilbage til de forreste pladser ? Elanga ? Cavani blev ikke erstattet sidste sommer, og nu har United også mistet Ronaldo. United spiller to kampe om ugen resten af sæsonen og har brug for en bedre bænk. Selv første 11 kan man diskutere om har kvalitet nok til top 4 som bør være mindste målet for en klub som M.United. Reserverne er 100% sikkert ikke, og med det antal kampe der skal spilles i foråret afhænger meget af hvor gode reserverne er.
Skrevet af Pep Guardiola
@gårdman ørn, hvad mener du dog med Nunez er vild?
Han har brændt 3 friløbere på 2 kampe efter vm, han sparker dem langt ved siden af.
Ja han kan blive vild, men er det på ingen måde lige nu, og skal tage sig sammen for at blive det


10 kampe, 5 mål, 2 assists i Premier League.. Måske ikke Håland, men for os der også fulgte international fodbold inden Messi og Ronaldo ændrede standarderne er det en ret vild start.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det er sgu lige tyndt nok kun at dømme en spiller ud fra kampene ved VM.

Stakkels Eriksen, hvis det er metoden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af kwakk
@Pep, på samme måde som Andy Carroll var Liverpool vild? Som Villas fans sang så dejligt igår.
Skrevet af D.B.R. ©
Han kommer til at floppe big time i en topklub i PL. Svært at se ham ende som andet end reserve, når Diaz bliver klar igen.

Herligt med disse kommentarer fra nettets spåkoner...
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
på samme måde som Andy Carroll var Liverpool vild? Som Villas fans sang så dejligt igår.

Ja, den var nuttet, og så lige inden han var kraftigt involveret i 3-1 målet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Spændende spiller. Men jeg er også på det hold, der mere efterspørger en stor signing til midtbanen. På papiret er midtbanen ganske habil. Spillere som Fabinho, Thiago og Hendo kan stadig spille med i den absolutte top, og der er talent i metermål i Elliot og Carvalho. Men ser vi på skader og aldersfordeling, er der grund til panderynker. Midtbanen leverer slet ikke samme løbearbejde, fysik og pres som tidligere.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af MR. Buur
Godt køb, han kommer til at belaste mange forsvar og han er en fantastisk afslutter.
Har set en del video klip af ham og han har et vildt talen som med Klopp som manager kan udvikles til en klasse spiller.
Især hans evne til kvalificerede afslutninger ser jeg som en fordel fremfor Diaz.

Liverpools problem er dog at Fabinho. Hendo og Thiago virker metaltrætte og ingen af dem er i den form og tilstand som de har været i tidligere, det betyder noget for det pres som Klopp vil praktisere og det bliver årsagen til at vi ikke vinder PL i denne sæson.

Jeg drømmer om Bellingham, men ham kan vi glemme alt om hvis ikke Klopp får holdet til at ende i top 4 eller vinder CL og begge dele bliver vanskeligt.

Forsvaret skal også forbedres, Gomez dur ikke på midten, men er en fin gardering når vi skal have en mere defensiv back ind for Trent i kampene.. men på sigt skal der findes en trup spiller til højre back.

Håber Liverpool har send en scout til Brighton den trup har flere interessante spillere for Liverpool.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af TomFinney
Koster det halve af Grealish. Håber han spiller 20 gange mere.
Skrevet af Jaaja8000
DBF: Ja, hvis du har et problem med kommentarer og holdninger på bold nyheder, så skal du nok overveje om stedet her er det rigtige for dig ;)

Vi får at se hvem der får ret, han overpræsterede til VM og scorede flere mål end han burde rent statistisk. Derudover har han præsteret i en liga, som er marginalt bedre end Superligaen. Han er reserve i Liverpool indenfor et år, en midterklub i PL havde været mere passende.
annonce
0