Snak

Mere indhold efter annoncen

Medier: Juventus vinder kapløbet om Bremer

tir 19. jul 14:35

Den brasilianske forsvarsspiller Bremer skifter fra Torino til Juventus, melder flere medier tirsdag. Læs hele nyheden her
Hvad der startede rigtig godt ender med at blive et mareridt af et transfer vindue for Inter.
Konge signing!
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Il meglio di Allegri
Super fedt. Mindst lige så god som De Ligt. Og halv pris. Selv Rugani 10-15 mill og gå efter Gabriel eller Pau 40-45 mill.
Puha hvor har Inter været langsomme…
kanon handel af Juventus…

Zhang/Suning er blevet en kæmpe problem for Inter og er godt på vej til at køre skuden i sænk.

Det har intet med at Inter er langsomme, men udelukkende pga. klubben er i en meget dyb økonomisk vanskelighed og reelt kun lige klare skærene så længe de kan sælge profiler, klubben ligner den næste konkurs kandidat hvis ikke der meget snart komme en anden ejer.
@Mr Andersen. Desværre nærmest så godt som umuligt at sælge Rugani. Han er aaaaalt for godt betalt, og har det nok ganske udmærket hvor han er nu.
Men fuldstændig enig i Pau Torres. Det ville være prikken over i´et i et flot transfervindue, indtil videre.
Fedt! Bremer er endnu bedre end De Ligt og stadigvæk en ung spiller med fremtiden foran sig. Det begynder at ligne noget i Juve. Nu håber jeg på Paredes og en dygtig forsvarsspiller mere. Sælg Rugani (han har aldrig haft niveauet), Rabiot, Arthur, Ramsey, Sandro, Danilo samt evt. McKennie.

Angrebsmæssigt diskuteres Morata og Arnautovic i medierne. Håber på den sidste, men kan læse, at Allegri er interesseret i at fortsætte med Morata, da han kender klubben indgående.
Here we go, Arthur/Rabiot/Ramsey ud, SMS/Torres/Belotti ind
Il meglio di Allegri
Det er et super stærkt køb af Juventus. Han er et rent bæst i duelspillet. Sæt ham på modstanderens stærkeste angriber og han tager ham ud.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
annonce