Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold nu op.. PSG var også en storklub inden alle milliarderne kom


Vel på samme måde som Hertha Berlin var/er en storklub?
Zidane er også ledig, medmindre han går og venter på Frankrig efter VM eller Juventus, så ville det da hjælpe PSG gevaldigt. En kæmpe fejl, at de fyrede Tuchel dengang, for så at ansætte Pochettino.

Alternativt er der Valverde. Hamrende god til at skabe resultater, og så er PSG jo ikke bundet af nogen form for krævet spillestil.
hmm er det ikke bare rigtig svært i den tilspidsede konkurrence situation der hersker i moderne fodbold, at vinde en turnering mod udelukkende klassehold når man ikke bliver matched på det niveau i den hjemmelige liga?

for at vinde cl skal man igennem måske 4 modstandere der er et niveau eller to over alt hva´ man møder til hverdag.
man kunne også argumentere for at det har været en del af juves problematik, i den årrække de forgæves bejlede til titlen.

det tror jeg en hvilken som helst træner vil have det rigtig svært ved.

i har købt en klub i den forkerte liga drenge.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Zidane ligger lige til højrebenet. De mangler en træner der kan vinde dem CL og håndtere truppen. Fransk, flot og frisk! Zidane er manden
Ja Zizou er klar i kulissen. Tror ikke rigtig på Poch i Utd. Det er nok mere Ten Haag der er i spil.
Han skal IKKE til United.... Det håber jeg virkelig ikke......
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Hvorfor fyre ham nu? Vent dog til sommer hvor United køber ham fri.
Farvel og tak, bold.dk
Angiveligt vil Poch hellere tilbage til Spurs end til United og som United fan så siger jeg tak for det for jeg vil helst have Ten Haag.
Tror også Zizou er et godt bud.

United bør prøve Pochetino, hvis det ikke lykkes med Ten Haag. De bedre alternativer er svære at få øje på, og Poch har bevist sig i PL. Han er ingen Pep eller Klopp, men jeg tror, han vil være en god mellemstation for United på vejen tilbage til toppen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Zidane har erklæret at han en dag gerne vil træne Marseille. Jeg tænker næppe han vil træne deres største rival hvis det skal gå i opfyldelse.
Forza Napoli Sempre!
annonce