Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Promo
Det daværende talent Pogba, som end ikke havde debuteret på Uniteds 1. Hold, krævede efter sigende, samme løn som Wayne Rooney for at forlænge.
Er det virkelig noget folk reelt set tror på eller er det bare noget folk pludrer om for at få det til at se ud som om at Manu ikke kvajede sig i en ekstrem grad?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af resurrección
Det må være en joke. Hvis Pogba bliver solgt for det beløb, tør jeg slet ikke tænke på, hvor meget en Xavi eller Iniesta i deres velmagtsdage kunne være blevet solgt for. Bevares, han er rigtig god, og der kan sagtens findes logiske forklaringer på, hvorfor prisen er, som den er, men hold da fast han skal præstere for i fremtiden ikke at blive kaldt et flop. Han skal som minimum præstere på Bale, Neymar eller Suarez niveau (og nej, der menes her ikke at score ligeså mange mål som disse spillere) og derudover bringe en CL-titel til Manchester. Alt andet vil være skuffende.
Skrevet af Slettet(151927200403)
Lad nu være med at fyre det med trøjesalg af, at pengene bliver tjent ind på trøjesalg - det er en meget lille procentdel af trøjeasalg som går til klubben. Det er producenten (Nike, Adidas, osv) som tjener på det.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Halds
Fantastisk køb for ManU, hvis den handel går igennem! Den centrale midtbane har været deres svage punkt i flere sæsoner imo, og den her handel kan effektivt lukke det hul. Får de Pogba, så regner jeg dem for favotitter til at vinde PL. Prisen? Er det ikke fuldstændig ligegyldigt, hvis de har pengene?
LFC 18-5
Skrevet af Japolle80
Hvis Pogba eller Ronaldo er 750 mil værd, hvad er så en pædagog, en smed, en forsker eller en ingeniør værd? Hvis arbejdspladserne skulle betale for dem og over landegrænser? INGEN mennesker er i mine øjne 750 mil værd!!!!
Skrevet af forzaDErøde
Vi har ikke haft en seriøs verdensklasse midtbanespiller siden Scholes stoppede. Derfor og alene derfor bør han overvejes på trods af den alt for høje pris. Han er ike de penge værd(spillemæssigt) men de største spillere har det jo med at tjene sig selv ind(økonomisk) på meget kort tid, og lur mig om nogle af de 300 millioner United fans der findes, ikke får anskaffet sig en trøje med hans navn på ryggen, hvis det kommer dertil. Pogba er én af de 4-5 spillere der vil kunne udfylde vores gennem mange sæsoner svageste punkt, og derfor skal han hentes.
United og AaB. Alt andet er ligegyldigt! Beckham er og bliver KONGEN af frispark. Spillere med ægte klubhjerte er det fedeste, loyalitet over alt andet!
Skrevet af Calcio-fanatico
Det daværende talent Pogba, som end ikke havde debuteret på Uniteds 1. Hold, krævede efter sigende, samme løn som Wayne Rooney for at forlænge. Det ville United ledelsen og Ferguson naturligvis ikke acceptere og de lod ham gå på en fri transfer. Det giver mening at hente ham for en rekord sum og nu udstyre ham med en Rooney kontakt.
... I kulissen lurer som altid en grådig agent, der helt sikkert fik sin bid af kagen ved skiftet til Juventus.

Eter sigende? Pogbas første lønaftale i Juventus lå på omkring €1M/år. Gætter på, at Rooney tjente mere end det tidobbelte heraf, men kan godt forstå behovet for at opdigte undskyldninger, så man kan redde ansigt.
Skrevet af Ferguson41
Er det virkelig noget folk reelt set tror på eller er det bare noget folk pludrer om for at få det til at se ud som om at Manu ikke kvajede sig i en ekstrem grad?


Du kender måske hele historien?
Skrevet af Finesse
Har lige læst at prisen skulle være 930 millioner. Hvis det er sandt, så er det jo fuldstændig ude af proportioner. Manden havde et gennemsnitligt EM, og ja han er da et kæmpe talent med et potentiale til at blive en af de bedste, men kom nu, 930 millioner + signon fees, bonusser osv. Hold nu kæft hvor er Man Utd dog desperate, hvis de skyder langt over en milliard af på en spiller.
Skrevet af Promo
Du kender måske hele historien?
Du kan eventuelt kigge lige over dit eget indlæg.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Ferguson41
@Promo

Men hvordan kan du sige at vi kvajede os i ekstrem grad? Ingen ved hvad der er op og ned i sagen.
Skrevet af Slettet(220030191409)
Sindsyge beløb vi er oppe i efterhånden i fodbold,men i en klub som United er Pogba tjent ind på få måneder vel..
AGF Manchester United
Skrevet af Mr. LFC
Han var også MEGA god under EM, så forstår ikke, hvis de kan få ham landet for så lille et beløb. Det må absolut være 750 mio. pund :-)
Skrevet af Mortenkok
Pogba er uden tvivl en dygtig fodbold spiller, men han er så overvurderet efter min mening, hvis united er så dumme at smide sådan en vanvittigt latterligt højt beløb efter en så overvurderet spiller - som de rent faktisk smed på "porten" helt gratis for nogle år siden så skal de da endelig gøre det.?


/ kok
Skrevet af armand
Reelt set betyder det ikke noget om pogba har spillet i united tidligere eller ej.
United har scoutet markedet, er ude efter den bedste spiller i den bedste alder og har næsten ubegrænsede midler til at handle for.

Jeg er ret sikker på at det ikke fylder i den overvejelse hvor vidt den tidligere manager så forkert omkring talentet.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lad nu være med at fyre det med trøjesalg af, at pengene bliver tjent ind på trøjesalg - det er en meget lille procentdel af trøjeasalg som går til klubben. Det er producenten (Nike, Adidas, osv) som tjener på det.

Ja, United får allerede £70m af Addidas om året. Mon ikke Addidas henter de fleste af pengene fra trøjesalget.
Men Image rights er jo andet end trøjesalg.
Skrevet af Slettet(220030191409)
Fandt dette ældre og ikke opdaterede link http://www.betxpert.com/artikel/saa-meget-tjener-de-store-fodboldklubber

Mon ikke United har har råd til at smide en skilling efter Pogba :-)
AGF Manchester United
Skrevet af Chewbacca
Han er overhovedet ikke overvurderet. Det er kun mennesker som dømmer ham ud fra hans EM (hvor han i øvrigt blev brugt på en rolle han ikke spiller i til dagligt) - eller personer som ikke har fulgt ham i italien eller CL. Med andre ord: mennesker som føler at de har brug for at ytre deres mening, men i virkeligheden ikke ved hvad de snakker om.

Det man køber for det beløb er en spiller som på alle leder og kanter, er en komplet støbning. Han er hurtig, stærk, utrolig teknisk, arbejdsom, har et fantastisk langskud og en rigtig god mentalitet på banen. Udover det, så kan han spille næsten alle pladser på midtbanen, fra box-til-box, til at flagre ude på siden eller som en Pirlo rolle.

Udover det han kan præstere på banen, så har Pogba også et KÆMPE brand. I en alder af 23 år er han allerede blevet Adidas frontfigur foran Bale og Messi. Både Juve og United ved hvor stort brand Pogba har opbygget og det har selvfølgelig også en stor betydning for den samlede pris. Med Pogbas brand, så har juve råd til at presse prisen så højt op som muligt og United er tvunget til at følge med for at undgå at der går længere tid. Jo længere tid der går, jo mindre er juve villige til at sælge da de har brug for tiden til at geninvistere beløbet.

Så det korte og det lange er; Pogba er ikke bare en ualmindelig dygtig fodboldspiller, men han er også et kæmpe brand. Ønsker man at invistere i en komplet pakke, så bliver man også nødsaget til at sprænge banken. Specielt når man tager i betragtning at knægten kun er 23 år.

Som juve fan, så har jeg ikke noget imod at Pogba smutter så længe han slår verdensrekorden. Raiola er kendt for flytte spillere rundt, så lad os endeligt få det ud af verden og tjene en god skilling så længe legen er god. Men vid dette; Med Raiola som agent, så bliver United ikke endestationen for Pogba.
Skrevet af NPato7
Vanvittige summer for fodboldspillere..
BRASSER PODCASTEN: https://itunes.apple.com/us/podcast/brasserbold/id1084900607?mt=2 -A Seleção Brasileira og Brasiliansk fodbold! (Garrincha > Pelé) Grêmio fan, KUN GRÊMIO: https://i.ytimg.com/vi/NwzoNF7bujA/maxresdefault.jpg
Skrevet af Slettet(191618200509)
Skal United ikke have lidt flere spillere?

1. holdet
De Gea
Darmian - Smalling - Bailly - Shaw
Pogba - Schweini
Martial - Miktharian - Depay
Zlatan

2. holdet
Romero
Valencia - Phil Jones - Blind - Rojo
Herrera - Carrick
Rashford - Mata - Ashley Young
Rooney

3. holdet
Valdes
Tyler Blackett - Jackson - McNair - Varela
Felleni - Scheinderlin
Janusaj - Powell - Lindgard
Wilson

Tak for kaffe!
annonce
0