Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TJensen
Han kommer jo aldrig at kunne vippe Vini af pinden på venstre kanten, skal han til RM er det som falsk 9´er som han ikke kan "lide", og være nr.2 efter Benzema alternativet er højre kant som han ikke spiller ofte, her skal han så slås med Fede og Rodrigo om spilletid.

For 3 måneder siden ville jeg havde ædt min venstre sandal for at sikre at han skulle komme til klubben, men som Perez helt korrekt har sagt det flere gange, så vil han (og jeg) gerne se ham i klubben, men ikke den version af ham vi ser i dag, for ingen er større end klubben i Real Madrid.

Så kære Mbappé ta du bare 2 år i Liverpool, når du så engang vil vinde store titler og kan indordne dig er du velkommen til verdens største, bedste og smukkeste klub :)

34 - 14 - 5 Hala Madrid
Real Madrid siden 2003
Skrevet af langtfraliverpool
"Han er så meget en fremtidens City-dreng. Grådig, barnlig og egoistisk - matrimonio perfecto!"

City spillerne er da ikke grådige, og truppen virker muligvis som den mest homogene lige nu. Egentlig en ret sympatisk gruppe, der sjovt nok også spiller det bedste bold. Mon ikke City er glade for, at de fik Haaland, en meget mere sympatisk og jordnær type, end krukken fra Frankrig.
gunner since 94’
Skrevet af DameNdoye2.0
Kom til FCK. Vi har brug for dig Mbappé


Hvorfor lader du nu som om at du er fck fan? Du sku mærkelig, Karl. Men jeg fik da bevist at jeg havde ret i den anden tråd. Du bare en troll med ondt i røven
Skrevet af Lollywood
Florentino ville altid hente Mbappe. Han er jo forretningsmand.
Ser dog også hellere Erling i RMCF. Han er jo glohed for tiden, mens Mbappes stjerne er falmet lidt her på det sidste/siden de tabte CL finalen til Bayern…
Skrevet af bruger 108572
Mbappe er generelt krukket, men lige den udtalelse er da fair nok. Han vil gerne spille en bestemt rolle, og indgår en kontrakt med henblik på at få lov til det. Så er det sgu fair nok, at man ikke har lyst til at fortsætte i den kontrakt.
Skrevet af Equi
Kan vi ikke få ham skibet et tredje sted hen? Er BESTEMT heller ikke positivt indstillet overfor sådan en diva i pool haha
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af ArsenalMand
Så er folk straks tilbage med de opfundne klausuler og betingelser. Hvis manden er blevet lovet en position og det ikke overholdes, så har han da lov at være utilfreds. Nu toppes den så med at Vinicius er et større talent. Wow.

Husk jeres elskede CR7 skulle gå bagerst i rækken når holdet skulle på banen. Det skulle Messi i øvrigt også. De største spillere er kæmpe ego’et.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Han kommer ikke til city, pep kan ikke lide hans type, se bare med hvem pep har skilt sig af med gennem tiden. Det vil aldrig ske.

Liverpool- hvis de har pengene ville et fint match. Men så vil salah græde og kræve mere i løn.
Tror han missede sin chance hos real.

Så den verdensstjernen må blive i sit lille guldbur i Paris. Det er da også surt at verden ikke kan se at han er større end Messi og neymar.
Skrevet af Slettet(412107221412)
håber virkelig real snupper ham. hans ego kommer til at smadre alle klubber. hvis han smutter til madrid, er der endnu større chance for at barca snupper haaland om nogle år, når han er træt af city og vundet alt deroppe
Skrevet af mholmm
Så de vil kun sælge ham til Liverpool hvis han skal videre? Det er da fristende som Liverpool fan at hoppe med på galejen.

Men den udmelding er vel det samme som at sige at han ikke kommer til at skifte. Det er jo fuldstændig urealistisk med Mbappe rent økonomisk med den struktur som Liverpool kører med. Hverken transfersum eller løn er på nogen måde realistisk for Liverpool, så den eneste mulighed for at de kan lade sig gøre er hvis Mbappe er så desperat for at komme videre at han vil spille til "sulte" løn.

For mig at se, er det kun RMA, Man City og Newcastle der kan være med rent økonomisk her.
Skrevet af VikingStar
Pacal Votan
"Han er så meget en fremtidens City-dreng. Grådig, barnlig og egoistisk - matrimonio perfecto!"

Du får prisen for dagens dummeste kommentar, gratulerer. City fremstår som den mest harmoniske tropp du kan tenke deg, og det er helt etter hva Pep står for og krever av sine menn.
Synd å si det men den lorte oppførselen ville passet meget bedre inn i min klubb i den røde delen av byen.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af BabyJesus
Campeones//..

"Florentino har en vis ære og integritet blandt Madrid-fans, de der følger klubben tæt ved det her"

Kan du lige forklare mig, hvad det indebærer, at have integritet blandt "nogen", og, som følge heraf, ikke "andre"? Det lyder som mangel på hæderlighed.

----
OT:
Det er da helt fair, at Mbappe er utilfreds, hvis klubben ikke overholder en kontrakt, de har underskrevet. At den omtalte kontrakt meget vel kan være en gigantisk vittighed, er en anden sag, men det ændrer ikke på, at kontraktbrud med rette kan mødes med utilfredshed.

Knægten har et vanvittigt niveau... men jeg kan sagtens forstå, hvis selv de største klubber takker nej. Han er et cirkus af dimensioner, og hans tilstedeværelse fjerner fokus fra det vel nok vigtigste i en trup: teamwork.
Skrevet af cloc
Voksne mennesker i en børnehave.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Campeones35
Babyjesus - du er nødt til at forklare dit spørgsmål, jeg forstår ikke hvad du spørger om og hvad du refererer til?
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af 1992
Hold da helt hat :-) sikke et problem barn, godt han ikke kom til RM
Skrevet af laligafan
Jeg ønsker ham ikke længere i real. Tror ikke han skal nogen steder, det her er bare snak, og slet ikke til januar helt absurd snak.
Lad os se til vm hvordan alt går, real har kig på ham endrick på 16 ser spændende ud.
Måske det hele er lidt misforstået med Mbappe pressen osv.
Skrevet af lidt klogere end jer
Måske han kan blive en del af fremtidens galacticos bænk. Når Haaland kommer til Madrid om 2-3 år og Vini samt Rodrygo er på toppen. Der skal jo også være kvalitet når de skal skånes
Skrevet af Slettet(400625230401)
Jeg ser ham ikke passe ind i Real Madrid, hvor Vini allerede er på venstrekanten. Han er heller ikke en erstatning for Benzema der ligger dybt med stort arbejdspensum. Højrekanten kan godt forbedres offensivt, men her ser jeg et større potentiale i Rodrygo.

Drømmescenariet ville være at City tager Mbappe og sælger Haaland til Real. Det ser jeg heller ikke sandsynligt. Både fordi han ikke er Guardiolas type, og fordi jeg ikke tror Haaland ville være interesseret nu. Og spørgsmålet er om Real Madrid overhovedet har råd til Haaland hvis det endelig var.

Jeg tror Real finder en ny angriber i Italien, at liverpool aldrig ville bruge så mange penge på Mbappe, at Haaland er godt tilfreds i City og denne historie bare er endnu et rygte Mbappes folk sætter i verden for at holde prisen og interessen oppe.

Skrevet af Gshock
Real Madrid havde da helt klart forventet og hente Mbappe.
Jeg fatter stadig ikke hvorfor at Mbappe skrev under på en ny kontrakt med PSG. Måske har han haft en pistol for panden, man ved aldrig med den præsident som QSG har ;)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af bl4zt3r
Han er for god til Manchester United, og så gider han nok ikke spille EL eller ECL.

Liverpool? Måske.
Som andre skriver, så kan han betyde problemer... så ved jeg ikke om jeg ønsker ham i City... :-/
annonce
0