Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bolden100
Nogle gange bliver jeg lidt bekymret for vores skolesystem. Mange har åbenbart lært, at hvis et medie har udtalt et eller andet om en spiller, så er det virkelighed og også den eneste ufordrejede sandhed.
Først skulle CR7 være uhyre træt af ETHs taktik, så skulle Iker have sagt noget dumt om LGBT+, hvilket affødte en storm, men senere blev det kendt at hans konto var hacket, og nu Mbappe og hans urimelige utilfredshed.
Noget er muligvis sandt, men hvor er den naturlige skepsis, som de fleste af os oplæres med i skolerne - reaktionerne herinde er i hvert fald ikke til at tage fejl af - manden er dømt uden mulighed for forsvar.
Skrevet af Tonytouch
Manden har solgt sin sjæl for Qatar penge og er nu verdens bedst betalte fodboldspiller. Han valgte pengene istedet for at spille for hans drømmeklub, jeg har ingen medlidenhed for ham om han så brækker begge ben på banen. Hans løn er 3 gange Salahs løn (!?!) det er seriøst grotesk det der foregår i PSG. Man har 3 af de 4 højest lønnede spillere i verden, ingen lønloft eller FFP. Klamt at det kan lade sig gøre

Edit: Paris har faktisk de 3 højest lønnede spillere i verden, hvis man ikke tæller sponsoraftaler osv med
Skrevet af cornholio
Egentlig vildt at se hvordan de fleste fangrupperinger slet ikke ønsker at se Mbappé i deres respektive klubber efter det stunt han lavede mod Real i sommer. Ikke at det skulle være i solidaritet med Real Madrid, men reaktionen er meget sigende, særligt når vi snakker en af de absolut mest feterede fodboldspillere de her år. Hvem vil overhovedet have ham? Særligt når økonomi også er en diskussion.

Man håber et eller andet sted, at klubberne formår at agere med noget integritet hvad angår sådan en spiller, og at man "tør" sige nej, på trods af hans talent. For han bringer immervæk nogle ting med sig, som fodboldfans har meget svært at forene sig med.. forhåbentlig er hans kontrakt for stor til at han nogensinde forlader PSG, så kan han gro fast der og spille for hjerteklubben. I Real Madrid gider vi i hvert fald ikke se ham udfolde sig.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af Mustafa1990
Man ligger, som man har redt!
Skrevet af Heimdal91
Han skal kraftedeme ikke til United. Han er bare en grådig hund! Han kommer aldrig op på samme hylde som CR7 og Messi! Ej heller Neymar´s hylde for den sags skyld!
Skrevet af mholmm
@Cornholio

Ja det er egentlig ret påfaldende, men positivt i mine øjne.

Synes det er fedt af fans siger fra når ens ageren ikke stemmer overens med de værdier de føler for klubben, specielt når der er tale om det vel nok største talent sammen med Haaland.

Tror generelt vi går ind i en periode i fodboldverdenen hvor almindelig fans ikke længere gider at acceptere det vanvid der pt. foregår, hvor alt fokus er på hvor man kan tjene den sidste skilling fremfor hvad der gavner sporten/klubberne/fansene. Og det er alt lige fra forbund, ejere, sponsorer etc..

Jeg synes personligt kun det er sundt og håber det er en stigende tendens, da fans/forbrugerne i sidste ende har magten. Der er ikke noget produkt uden fans.
Skrevet af miks
Tror ikke på liverpool, de vil ikke betale den slags løn
Skrevet af laligafan
Når Benzema er færdig er Mbappe jo den bedste afløser der findes.
Lad os nu se om han holder niveauet, vlahovic skuffer i juve, den nye i Liverpool sidder på bænken. Ikke sikkert Mbappe bare bliver en succes hvis han kommer til real.
Ser hellere en ung som endrick også selvom det er mere usikkert.
Forsvar midt målmænd alt fint også backup.
Den 9 plads er den sværeste, Benzema er jo stadig klar måske sidste år eller et mere maks 2.
Skrevet af cornholio
Mholm
Helt enig, jeg synes også, at det er umådelig positivt, og jeg nyder at se, hvis han får svært ved at finde reelle bejlere.
Men er kuriøs udvikling er det da, nu når han har den status, som han har.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af slapafchef
Hans opførsel er værre end et barns. Hans kvaliteter er indiskutable, men hans attitude derimod, forfærdelig. Nu kender man ikke manden, men helt komisk at man skriver ny kontrakt med PSG, og få måneder efter har han fortrudt fordi det alligevel ikke lige går efter hans hovede.
Skrevet af Snigskytten
Laligefan

Hvordan kan Mbappe være bedste afløser for Benzeman, når nu Mbappe ikk gider spille 9’er.


Personligt synes jeg det er fedt, at flere sige fra, specielt efter det cirkus ang kontrakt forlængelsen. Ang placering på banen. ser jeg da også Mbappe mere som kant, end inde centralt, så forstår godt han vil ud på siden.
Moral er godt.....
Skrevet af Mr.Munk
Perez har sparkede en legend ud af klubben fordi han ventede længe med at acceptere en forlængelse med Real, tror i ikke han vil afvise skildpadden? Ramos har trods alt en større status i Real end Mbappe
Skrevet af Slettet(400625230401)
Jeg elsker når folk starter deres indlæg med "Nogle gange bliver jeg lidt bekymret for vores skolesystem" eller lignende.

Så ved man bare der bliver spyttet guldkorn ud til højre og venstre!
Skrevet af realmadrid7
Såfremt der er nogen sandhed i historien om han kun vil spille venstre kant, håber jeg da Real melder sig helt ud af den kamp. Den plads sidder Vinicius tungt på, til langt færre penge.

Så håber jeg Real hellere satser på Haaland om 2 år og glemmer alt om Mbappe.
Vinicius skal ikke ofres for Mbappe.
annonce
0