Snak

Mere indhold efter annoncen
Pacal Votan
"Han er så meget en fremtidens City-dreng. Grådig, barnlig og egoistisk - matrimonio perfecto!"

Du får prisen for dagens dummeste kommentar, gratulerer. City fremstår som den mest harmoniske tropp du kan tenke deg, og det er helt etter hva Pep står for og krever av sine menn.
Synd å si det men den lorte oppførselen ville passet meget bedre inn i min klubb i den røde delen av byen.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Campeones//..

"Florentino har en vis ære og integritet blandt Madrid-fans, de der følger klubben tæt ved det her"

Kan du lige forklare mig, hvad det indebærer, at have integritet blandt "nogen", og, som følge heraf, ikke "andre"? Det lyder som mangel på hæderlighed.

----
OT:
Det er da helt fair, at Mbappe er utilfreds, hvis klubben ikke overholder en kontrakt, de har underskrevet. At den omtalte kontrakt meget vel kan være en gigantisk vittighed, er en anden sag, men det ændrer ikke på, at kontraktbrud med rette kan mødes med utilfredshed.

Knægten har et vanvittigt niveau... men jeg kan sagtens forstå, hvis selv de største klubber takker nej. Han er et cirkus af dimensioner, og hans tilstedeværelse fjerner fokus fra det vel nok vigtigste i en trup: teamwork.
Voksne mennesker i en børnehave.
Faktisk mest til pudersne d-:
Babyjesus - du er nødt til at forklare dit spørgsmål, jeg forstår ikke hvad du spørger om og hvad du refererer til?
Der findes kun Real Madrid.
Hold da helt hat :-) sikke et problem barn, godt han ikke kom til RM
Jeg ønsker ham ikke længere i real. Tror ikke han skal nogen steder, det her er bare snak, og slet ikke til januar helt absurd snak.
Lad os se til vm hvordan alt går, real har kig på ham endrick på 16 ser spændende ud.
Måske det hele er lidt misforstået med Mbappe pressen osv.
Måske han kan blive en del af fremtidens galacticos bænk. Når Haaland kommer til Madrid om 2-3 år og Vini samt Rodrygo er på toppen. Der skal jo også være kvalitet når de skal skånes
Jeg ser ham ikke passe ind i Real Madrid, hvor Vini allerede er på venstrekanten. Han er heller ikke en erstatning for Benzema der ligger dybt med stort arbejdspensum. Højrekanten kan godt forbedres offensivt, men her ser jeg et større potentiale i Rodrygo.

Drømmescenariet ville være at City tager Mbappe og sælger Haaland til Real. Det ser jeg heller ikke sandsynligt. Både fordi han ikke er Guardiolas type, og fordi jeg ikke tror Haaland ville være interesseret nu. Og spørgsmålet er om Real Madrid overhovedet har råd til Haaland hvis det endelig var.

Jeg tror Real finder en ny angriber i Italien, at liverpool aldrig ville bruge så mange penge på Mbappe, at Haaland er godt tilfreds i City og denne historie bare er endnu et rygte Mbappes folk sætter i verden for at holde prisen og interessen oppe.

Real Madrid havde da helt klart forventet og hente Mbappe.
Jeg fatter stadig ikke hvorfor at Mbappe skrev under på en ny kontrakt med PSG. Måske har han haft en pistol for panden, man ved aldrig med den præsident som QSG har ;)
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Han er for god til Manchester United, og så gider han nok ikke spille EL eller ECL.

Liverpool? Måske.
Som andre skriver, så kan han betyde problemer... så ved jeg ikke om jeg ønsker ham i City... :-/
annonce