Snak

Mere indhold efter annoncen
"Trist at høre med en alvorlig skade til ham. Det siges at den type skader er nemmere at komme tilbage fra nu end for 15 år siden, så måske vi får ham at se på banen igen sidst på året. Det kan man håbe.

BIF ser ikke så brede ud, så det bliver spændende at se om der alligevel er mere at gå på på bænken end ved første øjekast eller om skader rammer dem benhårdt."

Vrøvl! Skadespausen ifht. korsbåndsskader har ikke ændret sig. Hvor har du det fra?
Money talks but i dont speak it
@BB

"Ikke for mig. Mensah har gjort det bedre i opstarten en Blas, derfor har Mensah spillet.
Blas var ude med corona i weekenden, derfor var han ikke med på bænken.
Nu er Mensah skadet og derfor kommer Blas formentligt til at spille.


Det er 4også homer versionen.
Der er dog en del historier ude om manglende form pga lidt for meget hang til fester, mad og mangel på diciplin.

Jeg skrev spørgsmålstegn fordi jeg ikke tror nogen af os udefra helt ved hvad der er rigtigt eller forkert. Det tror jeg heller ikke på du ved.
"

Du skriver meget præcist at du ikke aner noget om det. Du gætter. Det er vi heldigvis nogle der ikke gør, men følger med. Vær venlig ikke at lægge din egen usikkerhed/manglende viden over på andre. Det er useriøst. On topic: Fandme synd for Mensah som har spillet godt og mange kampe denne sæson. Bliver nok en svækkelse af kollektivet på den korte bane, også derfor Niels F ikke har turdet skifte for meget på den plads i og med man har 9 sejre i træk. Individuelt er Blas dog niveauer over, Mensah, både før og efter Hans korsbåndsskade. Fast landholdssspiller for Paraguay og flere Champions League kampe på cv´et, trods hans unge alder taler vel for sig selv.
Money talks but i dont speak it
Du skriver meget præcist at du ikke aner noget om det. Du gætter. Det er vi heldigvis nogle der ikke gør, men følger med. Vær venlig ikke at lægge din egen usikkerhed/manglende viden over på andre


Folk som dig der ikke kender deres egen videns begrænsninger kan man ikke bruge til noget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@BB

"Folk som dig der ikke kender deres egen videns begrænsninger kan man ikke bruge til noget"

Igen. Når du ligefrem selv er så venlig at understrege at dine argumenter ikke er andet end gætterier, gør det dig svært at tage seriøst og umulig at debattere med. God dag!
Money talks but i dont speak it
Haha, OK.
Du typen der også bare ved hvad weekendens kampe og sommervejret bliver.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@BB

Haha. Gætterierne forsætter.

Money talks but i dont speak it
@BB - ja, EOD er så dejligt hovent at sætte efter et udsagn :D

Men tilbage til pointen; selvom der er skriverier, debatter og kampagner mod alt muligt, ved vi jo reelt ikke hvad der kommer til at ske om 2 minutter. Det er rigtigt at man kan tale om større eller mindre sandsynlighed for et eller andet, men det ændrer ikke på at det er uvist om FCK vinder guld og om Blas overtager med bravur. Uanset hvor meget den ene eller anden taler op om det.
BB
Det er jo dig der vrøvler og gætter, som du ofte gør i Brøndby tråde. Blas har lagt sin positive prøve ud på nettet og Niels har sagt at han ikke har trænet med hele ugen pga sygdom, så der er ingen dramatik udover den du prøver at skabe.
@Barefordi

Tror det er håbløst at bruge tid på ham. Argumenter er ikke hans stærke side. Manden har selv skrevet at han ikke aner noget om det, så burde den ikke være længere. Det ville være rart at slippe for sabotører, men det bedste man kan gøre er at ignorere sådan nogle typer.
Money talks but i dont speak it
Virkelig ærgelig for ham :( rigtig god bedring! <3
Hilsen en Fck fan
annonce