Snak

Mere indhold efter annoncen
Kallesen

Ja for det var kun såkaldte Dortmund og Brøndby fans der skabte ballade igår.
Hvor politi m.v. Var? Ja de var så igang med st blive skudt ned af rommerlys fra en gruppe såkaldte fck fans.

Så du følte dig faktisk ikke rigtig i fare og kan ikke forstå at du bliver svinet til når du demonstrativt står og håner og klapper mod hjemmeholdets fans?
Jeg kunne da aldrig drømme om at tage i parken med mine 2 små børn i en Brøndby trøje og så efter en sejr stille mig og provokere.
Selvom viber enige om der ikke skal og bør ske noget, så ville jeg da aldrig sætte mig selv og mine børn i den risiko.
Måske du næste gang skulle lade din fine hvide trøje blive hjemme. Hvis jeg sad blandt FCK tilhængere ville jeg nok ikke tage min fine gule trøje på.
Man kunne jo godt frygte, at den her omgang skal gengældes når Dortmund kommer til KBH.

Så er gaderne nok fulde af HSV folk.
Få det gamle bold.dk tilbage
Så det er FCK´s skyld at BIF ultra fans får adgang til samme afsnit/side som FCK og derved starte urolighederne inde på stadion ? Det kan jeg slet ikke se, men at skyde med romerlys skal straffes bigtime
Fark - det er der ingen tvivl omkring.

Til info til dem som intet fatter og ved. ‘Men blot taler for og tale’ så var der flere hsv fan’s i Dortmund i går end Brøndby fans.

At man kun hører om fck er kede af det konstant, kan man ikke ændre på, sådan er medierne, men bagsiden er helt anderledes.
Det starter jo med at man altid kigger på de andre... Fck skal kigge på hvorfor egne fans overhovedet overvejer at tage romerlys med ind. Start med at få ryddet op i egen butik.

Det er så pinligt ar dansk fodbold nærmest er de eneste der tror at t
Romerlys og ølkast er det fedeste i verden.

At en gruppe BIF fans er langt uden for rækkevidde, har vi vidst i mange år. BIF aner nu ikke hvor de skal starte, da gruppen af tabte tåber er blevet for stor.
Dem der siger de ikke er fans, vælger ko stadig at gå i march med dem og synge med dem, så jo de er fans.
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Det er så pinligt ar dansk fodbold nærmest er de eneste der tror at t
Romerlys og ølkast er det fedeste i verden.

Arg, nu er romerlys ikke noget der er forbeholdt Dansk fodbold. Jeg vil endda sige, at det er et væsentligt større fænomen i en håndfuld andre ligaer.
Det var da 100% Brøndby´s skyld. (lol)

Vi må hellere få en bøde, den plejer jo at være min. 300.000 for pyro og så ballade derud-over, det må være min. 500.000kr. og skal vi så ikke også sige, at vi i Brøndby ikke må have tilskuer på stadion de næste 5 kampe.
annonce